Перейти до змісту

Нужен диапроэктор

MadVoland

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Очень нужен старый диапроэктор, мож у кого валяется еще на чердаке. Приму в дар или недорого куплю.. поменяю на сок/пиво.

Опубліковано

Відверто без різниці, цікавить спроможність його передати на білу стіну зображення з слайду. Тому принципової різниці немає, діапроектор береться виключно за основу девайса.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Пропоную 3 літри соку (по смаку), або еквівалент готівковий. Вибачаюсь, вчора телефон на роботі забув. Самовивіз підходить. Протягом дня.

Опубліковано

Дуже дякую, приэмно мати справу. Тільки немає шнура живлення, але вже присобачив саморобний. Дуже дякую ще раз.

Опубліковано

Я вже знайшов шнур. Бритва НЕВА рулить. А книжечку не треба.. він мені не для діафільмів треба, я вже потестував, гарно працює. Ще раз дякую.

Опубліковано

цікаво а для чого вам такий рарітет? можете подіоистись, якщо не секрет??? Якщо кажете що діафільми й слайди дивитись не будете :)

Опубліковано

цікаво а для чого вам такий рарітет? можете подіоистись, якщо не секрет??? Якщо кажете що діафільми й слайди дивитись не будете :)

дизайнери приміщень проектують на стіну фотографії і по зображенню малюють, творять одним словом.

Опубліковано

Хочу побавитись з лінзами та проекцією світла для підсвічування.

Опубліковано

дизайнери приміщень проектують на стіну фотографії і по зображенню малюють, творять одним словом.

Проектувати теж не буду.. Для проекцій на всю стіну це заслабенькі діапроектори.

цікаво, а можна якось фото в студію :) так просто цікаво розширити свій світогляд :)

Як зроблю ноу-хау, покажу.. поки що стадія розрахунку та постановки лінз, підбору напрямленого джерела світла.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...