Перейти до змісту

Теорія шести рукостискань.

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще у 1967 році психологом Гарвардського університету Стенлі Мілгремом (Stanley Milgram) була відкрита ця теорія. Якщо коротко і ясно, то вона означає, що всі люди на планеті знайомі якщо не особисто між собою, то через ланцюжок знайомих знайомих, але не більше від шести. Докладніше тут: http://sez.hiblogger.net/267917.html.

Ну от. Навіть на борді я знайшла підтвердження цієї теорії. Ще кілька місяців тому до мене в друзі приєднався один із учасників цього форуму. Я навіть не розпитала хто він і звідки. А сьогодні я дізнаюсь, що він мій троюрідний племінник. І ми бачились років 13 тому в реалі, хоч і не пам'ятаємо один одного. Здуреть! Світ таки тісний.

Опубліковано

теорія висмоктана з пальця. Для такого містечка як Луцьк ще може більш схоже на правду, але аж ніяк не для цілого світу

Опубліковано

Але ж тільки теорія яка має як свої плюси так і мінуси. Та хіба вам не доводилось розмовляти із зовсім незнайомою людиною, із зовсім далекої місцевості і в ході розмови знаходити спільних знайомих?

Опубліковано

Не може бути... Навіть для Києва в це ваажко повірити... А про інші континенти я вже мовчу :)

МОЖЕ. Повірте. В мене є друг з яким ми бачились в садку, та в школі. І все розпрощались. І тут в МОСКОВ сіті ми зустрічаємочь. І я розумію що він працює в мого брата. Хоча ми не бачились років з 1998, як школу закінчили. І живе він в Тернополі. Де я бував майже кожного дня(Рік).

І ще я зустрів друга в Києві, з яким ми не бачились 5 років. Се ля ві.

Опубліковано

не бачились років з 1998

:D :D :D :D Стільки не живуть.

І ще я зустрів друга в Києві, з яким ми не бачились 5 років. Се ля ві.

До чого тут теорія 6ти?

Опубліковано

yura2281, ну добре... Але то СНД) Ти думаєш в тебе є знайомі через 6 рукостискань десь в Камбоджі чи на Півночі Австралії?

Є дуже багато людей до яких не можна прокласти ланцюжок, навіть, з мільйона рукостискань :)

Опубліковано

Да не можна говорить за ВЕСЬ мир...

А всякие изолированые племена, что никогда не контактировали и не контактируют с внешним миром?

Луцк да... Тут я не спорю :smile3:

Опубліковано

блін, вляжешся спати-купу цікавого пропустиш. на раногк уже всьо убрано.

я згоден з цією теорією. правда, там не "не більше, ніж", а в середньому 6. теж не раз випливали зовсім неочікувані спільні знайомтсва з різними людьми.

Опубліковано

Підкажіть, яка користь від цієї теорії, та від того, що я в неї вірю чи не вірю?

Згідно фільму "Елки" через 6 рукостисткань дівчинка "вийшла" на Президенета країни, а там вже і користь якусь можна почерпнути :D :D :D

Опубліковано

я згоден з цією теорією. правда, там не "не більше, ніж", а в середньому 6. теж не раз випливали зовсім неочікувані спільні знайомтсва з різними людьми.

Теж колись доводилося спостерігати. ВІН познайомиться з НЕЮ, розмовляють на високі теми... і ВОНА раптом: "А Вашу дружину, випадково, не Іра (Маша, Валя, ...) звати? О, то ми з нею до одного перукаря ходимо!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...