Перейти до змісту

де в Луцьку магазинчикі все по гривні

Гість rescued91

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ хто підкаже де в Луцьку магазинчикі є де "все по гривні", ну де всякий дрібязок продається, знаю, що є десь на Волі і на тарому ринку, але оскільки Луцьк я не дуже знаю, то якщо можна точніше. Наприклад де на Волі...

Опубліковано

Народ хто підкаже де в Луцьку магазинчикі є де "все по гривні", ну де всякий дрібязок продається, знаю, що є десь на Волі і на тарому ринку, але оскільки Луцьк я не дуже знаю, то якщо можна точніше. Наприклад де на Волі...

На старому ринку був магазин "Все по 8грн" по гривні не було!

Опубліковано

На старому ринку був магазин "Все по 8грн" по гривні не було!

Він і зараз там є біля старого ринку там де магазинчики треба підніматись на 2 поверх але там аж не як не по вісім

Опубліковано

По 8 грн. чи по гривні - не важливо , просто там всякий дрібязок китайський продається. Це навпроти старого ринку (через дорогу) міні ринок (будівля 2-х поверхова) ?

Може ще десь є, зокрема на Варшавському?

Опубліковано

на автостанції є, а на волі теж є, тільки як об'яснить: там де сан-ремо по тій стороні як іти на київську, десь в тому або слідуючому будинку

Опубліковано

на автостанції є, а на волі теж є, тільки як об'яснить: там де сан-ремо по тій стороні як іти на київську, десь в тому або слідуючому будинку

Здається є такий склеп по проспекту Волі (поблизу відділення Укрпошти)-біля "тьощиного язика"

Опубліковано

На ЖД вокзалі є :)Нові магазинчики, що відкрились - там де барахло бабусі продають. Точно 1 магазинчик все по 8 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...