Перейти до змісту

Караоке на комп'ютері

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Що для цього треба? Як я розумію, мінімум - мікрофон, і софт, який буде озвучувати міді-файли і виводити тексти на екран. Продаються цілі збірники на ДВД - питання лише, чи є софт, за допомогою якого ці диски можна використовувати на комп'ютері. І який для цього діла має бути мікрофон? Очевидно, що хоча б такий, який не буде самозбуджуватися від наводок з колонок... хто може щось порадити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що для цього треба? Як я розумію, мінімум - мікрофон, і софт, який буде озвучувати міді-файли і виводити тексти на екран. Продаються цілі збірники на ДВД - питання лише, чи є софт, за допомогою якого ці диски можна використовувати на комп'ютері. І який для цього діла має бути мікрофон? Очевидно, що хоча б такий, який не буде самозбуджуватися від наводок з колонок... хто може щось порадити?

Можу залити нехілу бібліотеку музички для караоке, а також софт для її озвучки. До сьогодня я не зустрічав софтин здатних оцінювати талант виділення гучномовних звуків організмами в ритм чутного бомкання :smile3: Вони просто тобі ритмовно вимальовують літерки на екрані під фонові малюночки. Залив на файлообмінник Music/!Karaoke/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! попробую.

Коли я писав "виводити тексти на екран" - я мав на увазі раніше підготовлені текстові файли з відповідною розміткою і прив'язкою тексту до ходу музики... Колись навіть на ВінАмп якийсь плагін був, який дозволяв "караочитися", якщо перед цим забити текст пісеньки...

Я так розумію, що на компакт-дисках з караочними мелодіями одночасно мають і тексти підготовлені бути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...