Перейти до змісту

продам ПКна базі athlon II x2 255

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам ПК. Характеристики:

проц. Athlon II X2 255 3,1 Ghz + луцька гарантія (450 грн)

мат. плата Gigabyte GA-MA74GM-S2 rev 1.0 з останнім BIOS (300 грн)

память Transcend 1 Gb DDR2 800 Mhz CL6 (1 модуль) (110 грн)

відео MSI Radeon HD3650 512 Mb DDR3 (300 грн)

жорсткий диск Seagate Barracuda 7200.12 320 Gb + луцька гарантія (300 грн)

корпус Asus Vento (чорний із сріблястою мордою) з рідним БЖ на 400 ВТ (150 грн)

привід TEAC CD-RW (0 грн - бонус :) )

Ітого: 1610. Торг відсутній.

Якшо найдуться покупці на всю комплектуху - буде дерибан.

Покупцю цілого системника знижка 5% і манібек 3 дні.

Писати в темі або в ПМ.

Опубліковано

1610 за системник?! :blink::sq_ye: Йомайо автор ти ще б даром відав!!! я би продав десь за 2000-2500 грн як мінімум. хіба що стан - поний кабздєц.

Хех... жаль зараз грошей нема, я би у тебе мамку і проца купив.

Опубліковано

При деребані.

проц. Athlon II X2 255 3,1 Ghz + луцька гарантія (450 грн)

мат. плата Gigabyte GA-MA74GM-S2 rev 1.0 з останнім BIOS (300 грн)

В резерв за мною.

Опубліковано

1610 за системник?! :blink::sq_ye: Йомайо автор ти ще б даром відав!!! я би продав десь за 2000-2500 грн як мінімум. хіба що стан - поний кабздєц.

Хех... жаль зараз грошей нема, я би у тебе мамку і проца купив.

Ну якшо ти жадний і хочеш на людях нажитися вважаючи їх лохами то продавай своє компо за таку ціну , впевнений шо ніколи не продасиж за таку ціну, А людину не вчи за скільки їй продавати !!! :naezd: Вона сама вирішить !!! І на відміну від тебе автор цієї теми нормальна, совісна і адекватна людина , яка цілком правильно в середній ціновій категорії оцінила свій системник. А якшо ти тільки й думаєш як на комусь нажитися перепродуючи товар ціна якого не відповідає дійсності то тобі тут не місце !!! НЕ засмітчуй чужі теми своїм тупим і необдуманим маразмом !!!

І взагалі я вже поражаюсь з борда особливо з барахолки, Є тут такі дєятєлі які б/в товар дорогше нового цінять, ціни не відповідають дійсності, Продавці коли продають товар враховоють ціну за якою купляли його рік чи два назад а не ту яка є зараз, І це так смішно і вже нема ніякого бажання тут шось купувати !!! Колись повню коли це в 2009 році був зареєстрованим під старим ніком то барахолка була дійсно хороша, можна було що хоч купити за хорошими цінами, тому що люди тут були адекватні і совісні, а зараз заграбастали той борд усі хто попало які немають ніякого уявлення про ринок та ціноутворення !!!

Щиро вибачаюсь перед автором за флуд у темі !!!

Опубліковано

...2009 році був зареєстрованим під старим ніком то барахолка була дійсно хороша, можна було що хоч купити за хорошими цінами, тому що люди тут були адекватні і совісні, а зараз заграбастали той борд усі хто попало які немають ніякого уявлення про ринок та ціноутворення !!!

Щиро вибачаюсь перед автором за флуд у темі !!!

А вот не нада на мене гнать, якщо порівняно з 2009 роком на борді стало більше маразматичних пропозицій тіпа 2ядра 2 гіга і відяха х600 256мб вінт на терабайт за 4000-4500 це вже просто смішно, так вот я в цьому зовсім не винен і взагалі я тут недавно, зарегався тому що попросили подати оголошення про продаж землі, потім знайомий попросив продати ПК тут і свою стару відяху продав по зовсім адекватним цінам.

По темі:

Автор теми повір були б у мене гроші - забрав після обіду даного ПК якщо стан хоча б на 3+

З.І. Не розумію людей які міняють ніки.

Опубліковано

жорсткий диск Seagate Barracuda 7200.12 320 Gb + луцька гарантія (300 грн)- куплю грн за 250-270 в залежності від залишку гарантії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...