Перейти до змісту

Проблема з ком'пютером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згоріла материнська плата, купив нову поміняв, системник включається але монітор не вмикається не реагує, відеокарта робоча перевіряв. Монітор 100% робочий підключав до другого системника. І ще одна причина коли хочу вже вимкнути нажимаю на POWER не виключається мушу з ризетки вимикати.

Опубліковано

А ти перевір чи правильно підключив power sw В мене така ж проблема була комп включався але монітор не реагував, а коли достаєш кабель на моніторі писало шось тіпа "перевірте підключення кабеля" якось рішив сам не знаю як, але помоєму весь прикол був в неправильно підключеному USB (я маю на увазі до мат. плати) :D

Опубліковано

1. перевірити оперативну пам*ять, висмикнути один модуль, переставити у інший слот, протерти контакти учнівською гумкою:-витягнути всі - увімкнути - чи буде пищати 2. При наявності внутрішнього відео - висмикнути дискретну плату монітор підключити до інтегрованої 4. Можливо все вимикається і кнопкою (кнопку треба тримати) ..Доречі про Power Switch..Полярність не важлива - вмикати можна хоч замиканням викруткою.

Виконати скидання CMOS згідно інструкції до плати,

Опубліковано

А ти перевір чи правильно підключив power sw В мене така ж проблема була комп включався але монітор не реагував, а коли достаєш кабель на моніторі писало шось тіпа "перевірте підключення кабеля" якось рішив сам не знаю як, але помоєму весь прикол був в неправильно підключеному USB (я маю на увазі до мат. плати) :D

Power sw якби не правильно підключив би то комп не включився, міняв сторонам тобто саму ту фішку power sw

USB є 2 входа на материнці вставляв в 1 і 2 і без нього пробував, тобто вопше виняв і ще одне там неправльно не вставиш.

Опубліковано

Нада було мені років 5 назад купляти комп з такою самою материнкою як ти купив, ато я так намучився поки без інструкції те все попідключав шо то капець... :( під час останьої очистки...

Опубліковано

1 Перевіряв і переставляв,пищати якраз не буде тому що не має самої піскалки, якби була піскалка думаю найшов би причину.

2 Нажаль інтегрованого відео теж немає

3 А чому зразу після пункту 2 пункт 4, а деж 3

4 Не вимикається думаєш я не тримав кнопку

Виконати скидання CMOS згідно інструкції до плати - це тобто виняти батарейку на платі чи як? Подробніше з цього місця???

Опубліковано

має бути джампер на платі Clear CMOS|RTC Memory|BIOS////або виймми батерейку і включи комп...пищалки нема?..як так..ні на платі не розпаяно/ні в корпусі нема.хм.

Може не підключив додаткове живлення - 4 контактний від БЖ

Опубліковано

І ще є такий проводок на ньому написано AC'97 на старій мамці був підключений на вході jaud1 це щось стосується до звуку якщо я не помиляюся, а на новій матиринці немає такого jaud1 а є f_audio але я його не підключав думаю воно ролі не грає.

Опубліковано

В такій ситуації - абсолютно не грає...Звук нам зараз не тре. На нових платах - HD Audio

Щодо проблеми подібне на платі новій Асус - зібрав колись комп а 4-контактний штекер не увімкнув в роз*єм додаткового живлення, увімкнув - тишина нічого не пищить, не відповідає,. 3 рази ще без толку вмикав а коли помітив то БІОС дав помилку Bios Bad чи Checksum error не пам*ятаю(просто на чорному фоні без картинок запуску, заставок тільки текст зразу при старті) , тоді скинув КМОС джампером і біос тоді з*явився, все запрацювало як годинник

Опубліковано

має бути джампер на платі Clear CMOS|RTC Memory|BIOS////або виймми батерейку і включи комп...пищалки нема?..як так..ні на платі не розпаяно/ні в корпусі нема.хм.

Може не підключив додаткове живлення - 4 контактний від БЖ

Джампер є на платі Clr_CMOS1 ну іщо зним робити. Перше винятибатарейку і без батарейки вімкнути

Пищалки нема вроді все передивився ні на платі не розпаяно ні в корпусі

Підключив додаткове живлення 4 контактний разом вставляється з великим входом від БЖ

Опубліковано

спершу спробуй таки скинути джампером - бат. не чіпай ... ftp://download.gigab...ma770-us3_e.pdf

ось повний мануал - сторінка 32- А по суті - To clear the CMOS values, place a jumper cap on the two pins to temporarily short the two pins or use a metal object like a screwdriver to touch the two pins for a few seconds..Надягнути перемичку або використати інший металевий предмет як от викрутку щоби замкнути контакти на декілька секунд(ну 5 наприклад))( при вимкненому ПК.

Не тільки біля великого гнізда живлення ATX є 4-контактний - у мануалі він написаний Як ATX_12V//

Мдя...ти не знав...краще не займайся цим.

Опубліковано

GIGABYTE MA770-US3

яка ревізія ,мат.плати і який поцесор стоїть, може потрібно оновити біос на новіший.

Опубліковано

спершу спробуй таки скинути джампером - бат. не чіпай ... ftp://download.gigab...ma770-us3_e.pdf

ось повний мануал - сторінка 32- А по суті - To clear the CMOS values, place a jumper cap on the two pins to temporarily short the two pins or use a metal object like a screwdriver to touch the two pins for a few seconds..Надягнути перемичку або використати інший металевий предмет як от викрутку щоби замкнути контакти на декілька секунд(ну 5 наприклад))( при вимкненому ПК.

Не тільки біля великого гнізда живлення ATX є 4-контактний - у мануалі він написаний Як ATX_12V//

Мдя...ти не знав...краще не займайся цим.

Надягнути перемичку і включити комп, чи при виключеному надягнути на пару секунд і зняти, а потім включити???

Та бачив живлення воно на материнці позначено ось так ATX_12V_2Х4+, але там не 4 контактний а 8 і від БЖ немає 4 контактного входа і не 8 контактного

Опубліковано

Та бачив живлення воно на материнці позначено ось так ATX_12V_2Х4+, але там не 4 контактний а 8 і від БЖ немає 4 контактного входа і не 8 контактного

а що то заБЖ що не має додаткових контактів., беж додаткового живленя процесор не запуститься.

Опубліковано

а що то заБЖ що не має додаткових контактів., беж додаткового живленя процесор не запуститься.

Блок живлення Asus Model No.a 45Ga

А перехідник докупити до бж неможна

На материнці ось такий вход, а від БЖ немає

post-5448-0-45584100-1294868454_thumb.jp

Опубліковано

На сайті асуса пишуть що , Output Connectors

20+4 pins main connector X 1

Peripheral X 7

Floppy Drive X 2,

Serial ATA X 2

+12V Power X 1,

PCI Express X 1

значить є додаткове живлення на процесор , тільки 4-х контактне., якщо процесор не 125 ватний , то і цьго достатньо.

до речі ти не написав який процесор , може в тебе процесор згорів , а не стара материнка.

Опубліковано

Peripheral X 7

Floppy Drive X 2,

Serial ATA X 2

+12V Power X 1,

PCI Express X 1

значить є додаткове живлення на процесор , тільки 4-х контактне., якщо процесор не 125 ватний , то і цьго достатньо.

Процесор якиїсь Аtlon чи Phenom комп не мій а друга він приніс материнку каже потрібно поміняти та я сильно не звиртав увагу на проц просто переставив тай все, йому просто на якіїсь фірмі зробили заключення що все працює а материнка згоріла, продали материнку і все.

до речі ти не написав який процесор , може в тебе процесор згорів , а не стара материнка.

Peripheral X 7

Floppy Drive X 2,

Serial ATA X 2

+12V Power X 1,

PCI Express X 1

Процесор якиїсь Аtlon чи Phenom комп не мій а друга він приніс материнку каже потрібно поміняти та я сильно не звиртав увагу на проц просто переставив тай все, йому просто на якіїсь фірмі зробили заключення що все працює а материнка згоріла, продали материнку і все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...