Перейти до змісту

Потрібна допомога

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не запускається системник,збоїв не наблюдалось.В біос заходить але там що робити не знаю,Допоможіть будьте добрі:)

BOOTMGR is compressed

Press Ctrl+Alt+Del to restart

Цей напис постійно повторюється

Опубліковано

Не знаю чого мене туди занесло.Діск "С" постійно відображає 1.45 гіг вільного місця,при чистці теж,от і почав колупатись:blush:

Опубліковано

Не запускається системник,збоїв не наблюдалось.В біос заходить але там що робити не знаю,Допоможіть будьте добрі:)

BOOTMGR is compressed

Press Ctrl+Alt+Del to restart

Цей напис постійно повторюється

Спробуй виконати з команду bootrec /fixboot , загрузившись в "безопасном режиме с поддержкой командной строки".

Опубліковано

в першу чергу пробував-не запускає диск,тільки біос або BOOТMGR is compressed Press Ctrl+Alt+Del to restart

Як варіант - загрузитись з будь-якого LiveCD з підбіркою утиліт для відновлення.

Опубліковано

вінда - походу віста або 7 (без розділу System Reserved)...Виконайте розпакування диска- зняти галочку з Стискання даних(запустити на іншому компі цей вінт чи лайвСД)...Тупий прикол цих новітніх віндів...ніхто і нічо не попереджує а бутменеджер гробиш сам..(якщо 7 не створила цей розділ System Reserved - ті самі проблеми будуть)

Опубліковано

fixboot і т.п. не допоможе. Стоїть стистення файлової системи NTFS на системному розділі. І пофіг яка вінда, чи то XP, чи Vista, 7 - завантажитися вони не можуть. MBR не може передати керування ntldr.

Треба завантажитися з LiveCD і відключити це стистення. Або підключити HDD до іншого комп'ютера і зробити це там.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...