Перейти до змісту

Переможець Ліги Чемпіонів

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Челси провалил лигу... жалко Шеву. не забил он свои 3 гола оставшихся... но и МЮ не ожидал такого. очной ставки в финале не будет =)))

почему никто не предполагает финала: МИЛАН - ЛИВЕР ?

вот это будет МАТЧ РЕВАНШ ;)

осталось только Милану дома порвать МЮ =) всего ничего =)

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та дуже жалко Челсі.... ;) ї

Хоча футбол вчора був цікавий... ;)

Кстаті, Калу вчора нічо не показав !!! Могли б і Шеву поставити хоча б в запас... а не всякі травми видумавати :P

Опубліковано

Челсі го хоум я к в ЛЧ так і в Премєр лізі. )) Як я хотів шоб був Шева і бив остадню пенальті, як в 2005 )) МЮ порве всіх!!!

Опубліковано
Челсі го хоум я к в ЛЧ так і в Премєр лізі. )) Як я хотів шоб був Шева і бив остадню пенальті, як в 2005 )) МЮ порве всіх!!!

МЮ фффффффффффффтоооопку =))

МІЛАН ЧЕМПІОООООООООООН!!!!!!!

===============

:lopata::boks2: всетакі як я і казав... матч РЕВАНШ відбудеться... :boks2::boks2:

Опубліковано

Ну вот вам и не какой Милан . :boks2: И где супер -пупер МЮ и что он показал ?Милан продемонстрировал красивый и зрелищный футбол в отличии от другого полуфинала . А Шева наверно кусает локти и думает зачем я перешёл в этот Челси :boks2:

Супер- Милан,Супер -игра,Супер-Кака !!!!!!!!!!!! :lopata:

Опубліковано

Признаю Мілан вчора в пешому таймі був на голову вище МЮ. Другий тайм ситуацію вирівняв, але .... чемпіонство в Премєр Лізі теж результат.

Будемо дивитись Лівер-Мілан. Результат сказати важко, але я за Лівер. :lopata:

Опубліковано

Мене не було тиждень в Луцку але матчі відповіді дивився я паражаюсь з ігри МЮ, Ліверпуль заслужив перемогу. Буде інтересний фінал, чи відбудеться реванш Мілана :) даже не берусь прогнозувати там має бути МЄСЄВО канкрєтне!!!!!!!!

Опубліковано

Тео маеш відео матчу Мілан-МЮ?

Або хто має кіньте пліз на ftp - +1

Дивився цей матч і хочу ще подивитись, люблю гарний футбол однієї з улюблених команд.

Опубліковано

бачив матч Мілан-Манчестер і можу сказати що Мілан покаже свою гру і виграє Лігу Чемпіонів. Полюбому, я на це бабло поставив 100 ;);) :*) . millano Rossonerri

Опубліковано
Мене не було тиждень в Луцку але матчі відповіді дивився я паражаюсь з ігри МЮ, Ліверпуль заслужив перемогу. Буде інтересний фінал, чи відбудеться реванш Мілана :closedeyes: даже не берусь прогнозувати там має бути МЄСЄВО канкрєтне!!!!!!!!

Я маю все відео , заливати ще?

Опубліковано

Мене не було тиждень в Луцку але матчі відповіді дивився я паражаюсь з ігри МЮ, Ліверпуль заслужив перемогу. Буде інтересний фінал, чи відбудеться реванш Мілана :closedeyes: даже не берусь прогнозувати там має бути МЄСЄВО канкрєтне!!!!!!!!

а скільки важе це відео, якість як?

Опубліковано

Мене не було тиждень в Луцку але матчі відповіді дивився я паражаюсь з ігри МЮ, Ліверпуль заслужив перемогу. Буде інтересний фінал, чи відбудеться реванш Мілана :smile3: даже не берусь прогнозувати там має бути МЄСЄВО канкрєтне!!!!!!!!

залий півфінал Мілан-МЮ

залий пліз

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Ну вот вам и не какой Милан . :P И где супер -пупер МЮ и что он показал ?Милан продемонстрировал красивый и зрелищный футбол в отличии от другого полуфинала . А Шева наверно кусает локти и думает зачем я перешёл в этот Челси :(

Супер- Милан,Супер -игра,Супер-Кака !!!!!!!!!!!! :ok:

Я думаю Лівер надає. Надіюсь Різе заб"є свій фірмовий з 35 метрів і Джерард непідкачяє!!! А чому виграє? Бо зараз він в кращій формі!!! А як Мілану вдалось виграти в МЮ в такій формі поганій? Защіти то в МЮ небуло! Відіч вийшов не в формі бо тільки оговтався від травми, а Фердінанд сидів на лаві запасних з травмою (( Також теперішній італійський чемпіонат набагато слабкіший за англійський і на додачу в ЛЧ в Ліверпуля були сильніші суперники! В Мілана одна надія на геній Кака. Якшо йому буде фартить може і виграють.

Опубліковано

а станет ли Волынь победителем лиги в 2012 году? :-)

и будет ли Волынь создавать костяк сборной на "ЕВРО-2012"?

Опубліковано
а станет ли Волынь победителем лиги в 2012 году? :-)

и будет ли Волынь создавать костяк сборной на "ЕВРО-2012"?

Шура епт не ФЛУДИ!!!!!!!!!!! :):)

мне пох кто выграет т.к. МЮ вылетели! абыдна аднака!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...