Перейти до змісту

Продається дачна ділянка на масиві Діброва

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам дачну ділянку в с.Струмівка. 6 км. від Луцька.На ділянці фруктові дерева,малина,без будь-якої будівлі.Зручне розташування,на горбку, 20м до водонапірної башти, 200 м.до лісу.Поруч газ.Є світло.Можна прописатися.Без проблем добиратися.Маршрутка,тролейбус №3. Ціна 45000 грн.Невеликий торг. Тел. 25-19-56 Анна. 0996463708 Віктор

Опубліковано

Було б непогано вказати кількість соток, а також чи можливе будівництво для житлового призначення чи тільки для саду/городу?

Опубліковано

Вибачте,забув.Ділянка має 0,06 Га,тобто 6 сотих (по народному).Цілком можливе будівництво.Можна прописатися.Земля належить Лищенській сільраді.(Можу помилятися.Оголошення даю від батьків.Всі подробиці по телефону).Дуже багато сусідів вже мешкають там постійно,навіть зимою.

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Вибачте,але Гугл-мапс не вмію користуватися.Чесно скажу,від кінцевої Гаразджа (тролейбус номер 3 розвертається) хвилин 15-20 нормальним темпом пішки.

Опубліковано

Теж не та.Бачу по тіні на землі.

Та башта має форму циліндра без ноги.Не така як всі класичні.Потрібно шукати в районі плодорозсадника.

• 2 тижня потому...
  • 10 місяців потому...
Опубліковано

Хочу сказати автору теми, що прописатися можна буде лише тоді, коли земельна ділянка призначена для будівництва та обслуговування житлового будинку! А те що сусіді живуть, то я бачив бомж під мостом спить, каже що то його місце, це ж не означає що він там прописаний!

Опубліковано

А цільове призначення поміняти не кашерно? Будинка немає.Якщо дійсно цікавить-зателефонуйте.Батьки продають.Я віддалено про це все знаю.Більше відписувати не буду,щоб не сприйняли зм апання теми.

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...