Перейти до змісту

Якою кур'єрською службою Ви користуєтесь ( і чому саме ? )

artur4ik

Рекомендовані повідомлення

ще отаку дівіну надибав - «ПОЧТОВО-ГРУЗОВОЙ КУРЬЕР»

ох зарекся пользоваться их услугами и другим не советую.

более быдло-компании еще поискать.

100% Рівненська 44, туди відправляє Розетка зараз

Два рази замовляв собі товар і два рази з проблемами

1. замовив телевізор(через Розетку), так та коза, що там працює, віддала мою модель іншим людям, бо прийшло два схожих ТВ.

Отже, як все починалось. Спочатку я зателефонував і уточнив, чи є. Підтвердили. я вже був за 2 хвилини у Курєі як мені зателефонував якийсь їхній "топ-менеджер" і попросив приїхати на наступний день, бо нібито в них черга величезна і я не встигну. Через 2 хвилини я вже був на місці і впевнився що у черзі тільки 2 клієнти. ТОБТО мене просто свідомо на... бали. Ще й похіхікала на приймальні. ой ой вибачте. В результаті телевізор я отримав тільки наступного дня. А те що я їхав з іншого кінця міста і витратив додаткові гроші на пальне, нікого не хвилювало. ..

2. вже через інший інтернет магазин замовив пилосос та праску. З магазину приходить смс що товар на місці. Сам забрати не зміг, попросив іншу людину. В кур"єрі сказали, що товару ще немає, незважаючи на те, що їм повідомили номер декларації.

Коротше кажучи довелось знову довго і нудно все виясняти, самому наступного дня приїхати на місце і виявилось що товар вже 2 дні як на складі.

ПРОСТО КОНТОРА - ПОВНЕ ЛАйно!!

КУр"єр на Рівненській 44 - краще пошукайте іншого перевізника. ЗЕкономите час та нерви!

а коли це було?)

скільки користувався проблем не було, на свіх конторах бувають неприємності ідеальних немає, а по вашій мові видно що ви вибачте за слово бидло, так я знаю менеджера на розетці як своїх 5 пальців, дуже приємна дівчина.

незнайому людину ось так ображати, тимпаче дівчину. дуже не виховано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

тоесть, если ты на Новой Почте никого не знаешь, то можешь на них гнать и ты не быдло, да?

Хде логика?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... я вже був за 2 хвилини у Курєі ... Через 2 хвилини я вже був на місці ... А те що я їхав з іншого кінця міста і витратив додаткові гроші на пальне...

Аднака! За 2 хвилини через все місто! (ми про Луцьк говоримо? ;) )

... я знаю менеджера на розетці як своїх 5 пальців, дуже приємна дівчина...
;)

Ну і вже по суті топіка - користуватись доводиться різними, але мені найбільше до вподоби "Нова Пошта". Пересилок (і відправляв, і отримував) через них вже робив, певно, біля 80-ти... Ні разу проблем не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... я вже був за 2 хвилини у Курєі ... Через 2 хвилини я вже був на місці ... А те що я їхав з іншого кінця міста і витратив додаткові гроші на пальне...

Аднака! За 2 хвилини через все місто! (ми про Луцьк говоримо? ;) )

я мав на увазі, що через 2 хвилини я вже був там, а їхав усього десь 15.)

а коли це було?)

1. в кінці травня;

2. 2 тижні тому.

НА рахунок образ, то ви вже вибачте мене. Бувають усякі ситуації, і могли б нормально пояснити, ми усі люди. Просто коли починають обманювати та ще й треба кататись по 3 рази, щоб забрати товар, то це м"яко кажучи нервує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...