Перейти до змісту

Про струйні принтери

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Заздалегідь прошу модератора не переміщувати топік в "Фото". Розміщення теми тут є обдуманим, оскільки обговорюватиметься в першу чергу залізо

Думаю придбати струйник додому, в тому числі з можливістю друку якісних фоток. В районі до 150 у.о. Марка - думаю, Canon. Можливо, хтось порадить щось таке, щоб була нормальна якість друку, недорогі розхідні матеріали? Схиляюся до роздільної конструкції "Картридж" - "Змінні чорнильниці". Але не знаю, чи це добре...

І головне. Чи вигідно на струйнику буде друкувати фотки - на фотопапері? Доведеться купувати чорнила, фотопапір... Чи дешевше все-таки йти в лабораторію? Блін, жаба давить в лабах дивитися, що за цифрову фотку деруть більше грошей, ніж з плівки.

Спеціалізований фотопринтер не хочу, бо більшість завдань будуть звичайними, а не фотографічними.

Опубліковано
Схиляюся до роздільної конструкції "Картридж" - "Змінні чорнильниці". Але не знаю, чи це добре...
а це взагалі: як?
І головне. Чи вигідно на струйнику буде друкувати фотки - на фотопапері? Доведеться купувати чорнила, фотопапір... Чи дешевше все-таки йти в лабораторію?

без СНПЧ - ніколи не вигідно, з ним - так.

Що таке СНПЧ вже писав georg'y , пошук скаже.

Опубліковано

Це коли картридж виконаний у вигляді головки з нішою для капсул, а в нього вставляються лише капсули з чорнилом, які коштують дешевше, ніж цілий картридж. А картридж міняється тільки тоді, коли друкуюча головка на ньому каже "Всьо... нє магу..."

Тему про СНПЧ читав, але так і не вкурив - чи воно відразу йде в принтерах, чи треба щось доставляти.

Опубліковано

треба систему додатково купляти, коштує в залежності від марки принтера від 50 доларів і вище. кльова штука однозначно.

Опубліковано

Паааанятно...

А в Луцьку цю СНПЧ реально придбати? І чим/як тоді заправляти?

Блін, я не можу вкурити, як воно працює...

Опубліковано

СНПЧ - хорошая штука. У меня сейчас стоит такая на Canon Pixma p4200. Одной заправки чернил хватает надолго :( Картриджи кончаются намного быстрее. Да и дорогие.

Печатаю фотки на фотобумаге - хорошо (минилаб, конечно, покрасивее будет, порезче малость - но если не придираться, то более чем хорошо)

Как оно выглядит - могу показать :) Купить, в принципе, можно. Если нужно - обращайся :)

Опубліковано

Умгу... поняв.

Нє, зробив вигляд, що поняв...

У скільки мені обійдеться ця СНПЧ до принтера такого класу, як ти назвав - Canon Pixma p4200?

А фотопапір, сцуко, теж дорогий...

Опубліковано

фотопапір зараз в Фанфото по 1(!!!) грн за лист А4 270г/м.кв. , хто вміє рахувати, зрозуміє, шо фото10х15 коштує "по паперу" 25 коп.!!!

СНПЧ під замовлення для 4200 магу здєлать дєшовлє 30уєй.

хвірма WWM.

Опубліковано

Ой - до чёртиков :lol:

Мы уже спечатали больше, чем на родных картриджах, а чернил ушло где-то 1/10 от общей массы...

Сами чернила стоят что-то около 250 грн.

Бумага 10х15 (260) стоит 5.50, 200-ка - 4.50. Вот :D

Опубліковано
Сами чернила стоят что-то около 250 грн.

Бумага 10х15 (260) стоит 5.50, 200-ка - 4.50. Вот <_<

Це три кольори (банки) з чорнилами? Чи там шість кольорів.

Бумага - це ціна за пачку?

А можна дурне питання по чорнилах :D читав що є пігментні і на барвниках. Пігментні ніби стійкіші, але передача кольорів хромає. Чи то брехня?

Опубліковано

Цена бумаги - за пачку из 20 листов 10х15. Т.е. за листик - около 30 копеек.

Ну для указанного принтера идёт комплект из 5 чернил, три цвета, чёрный и чёрный пигментный (для Ч/Б печати).

На счёт пигментных и с красителями - не в курсе, в такие подробности не вдавался.

Проводил эксперимент - напечатанный на этом принтере листок окунал в воду на несколько минут. Краска не потекла, бумага не съёжилась. Теперь этот листок лежит у меня на окне, типа выгорает под действием ультраиолета <_<

Опубліковано

На рахунок використовуваних чорил в принтері - це вже від виробника принтера залежить. Пігментними на принтерах не розрахованих для них не подрукуєш :)

Якість при використанні неоригінальних (той же WWF) матеріалів _може_ впасти, гарантія втрачається.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт всім!!!

Порадьте мені будь-ласка струйний принтер. Принтер в основному буде використовуватися для фото-друку на форматі А4 та для друку тексту на звичайному папері.

Перевага віддається фірмі "Epson", хоча якщо хто переконає в іншому, я подумаю :)

Бажано відносно швидкий кольоровий друк, дешеві розхідні матеріали, роздільні картріджі.

Ще було б добре, якби принтер друкував на поверхні CD/DVD-дисків, але без цього можна обійтися. Це не основне.

Дякую!

PS. Де в Луцьку можливо придбати СНПЧ?

Опубліковано

Привіт!

СНЧП можна знайти в "Спрайт"і або в "Тонери і картриджі" під мостом за 5-ю школою

але це швидше за все потрібно під замовлення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...