Перейти до змісту

стосовно продажі на Борді

Master88898

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неа, я ж писав на правах організатора з плати звільняюсь.

без проблем. но я предлагаю вместо этого уволить тебя на недельку-две с борды

Опубліковано

Ну якщо така ваша милість то прошу!, я ж не модер і тим паче не адмін!!!

P.S. Не роби добра не получеш зла.

Опубліковано

я был уверен, что тебе это не по вкусу прийдется. но тогда покажи на собственном примере что твоя "организация" заработает. сдай денег. за перечисленные объявления и с продаж.

видел сколько народу прочитало про твою инициативу? ты просто обязан оправдать их ожидания.

Опубліковано

Master88898, сховайся сам на тиждень чи 2 - і не позорся. Організатор він...

закрийте топік - чи перекинь те у флейм. Хоч посміюся...

Опубліковано

я был уверен, что тебе это не по вкусу прийдется. но тогда покажи на собственном примере что твоя "организация" заработает. сдай денег. за перечисленные объявления и с продаж.

видел сколько народу прочитало про твою инициативу? ты просто обязан оправдать их ожидания.

Ну скільки раз писати що я маю права ОРГАНІЗАТОРА! в цьому і вся фішка!!! :ok:

Опубліковано

перечитай пост №13

Опубліковано

да я уже заметил, что ты скромный парень. в общем так, либо ты продвигаешь свою инициативу в жизнь начиная с себя, либо я просто закрываю этот балаган.

Опубліковано

да я уже заметил, что ты скромный парень. в общем так, либо ты продвигаешь свою инициативу в жизнь начиная с себя, либо я просто закрываю этот балаган.

да ладно, чого ти, я настрій людям підняв на нічку, мені даже подякували, це ж класно радість людям дарити!!! :)

Опубліковано
' timestamp='1293489254' post='1052277087']

да ладно, чого ти, я настрій людям підняв на нічку, мені даже подякували, це ж класно радість людям дарити!!! :)

па моєму до інвайтів слід додати якийсь тест на загальну адекватність...

саме так і 10грн за інвайт, я таж за!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

стосовно продажі на Борді пропоную внески для топікстартерів визначити для тих хто продає на рівні 1$ за кожен відкритий топік у внесок розвитку Board.lutsk.ua і тоді швидше виплатимо новий сервер у ORV :smile-zachot:

Не мало!

Хоча б 10-15% від кожної успішної продажі!!!

І вообще зробити платні оголошення щоб ці баригі невийожувались, 10грн/одне оголошення!!!

Я до тих бариг не відношуся, і категорично проти них в мене навідь є список рівненських бариг, але те шо ти хочеш зробити оголошення платними це повний маразм, ти десь бачив барахолку на якій за кожне повідомлення платили гроші? Я не думаю що власникі борда зроблять собі гірше, адже коли таке зроблять то відвідувачів буде нуль адже у Луцьку борд в основному знають тільки через його барахолку, і в основному заходять на нього тільки аби щось купити чи продати, то це по твоєму всі тепер баригі. А якшо вжей зроблять за гроші то не проблєма буде мозна зібрати свій сєрвак і десь двіжка знайти і буду сам собі хазяїн, Якшо вже вдруг зроблять борд за гроші то зроблю собі власний борд ! :0039::lol:

Опубліковано
' timestamp='1293489254' post='1052277087']

па моєму до інвайтів слід додати якийсь тест на загальну адекватність...

саме так і 10грн за інвайт, я теж за!!!!!!!!!!!!!!

І через якіхось пару місяців можна буде класну бордовку організувати в Буковелі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...