Перейти до змісту

потрібна позика на пару місяців

zolexiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ніхто не знає де позичають бабло, крім банків і кредитних спілок? Тра якихось нещасних 5 тис. rolleyes.gif

Опубліковано
Безпроцентну позику можуть дати на фірмі де працюєш.

а почему б и нет ? :) не знаю, как 5 штук грн, но я у себя на работе иногда беру по надобности по 200 - 300 гривнов, до первой получки. :) и никаких процентов и кидалова, все ж знают, что я никуда не денусь с подводной лодки :D:g05:

Опубліковано

ніхто не знає де позичають бабло, крім банків і кредитних спілок?

В ломбарді зараз "подєшєвєло" 45 коп. на день за кожні 100 грн. позики. :_16:

Опубліковано
Безпроцентну позику можуть дати на фірмі де працюєш.

а почему б и нет ? :) не знаю, как 5 штук грн, но я у себя на работе иногда беру по надобности по 200 - 300 гривнов, до первой получки. :) и никаких процентов и кидалова, все ж знают, что я никуда не денусь с подводной лодки :D:g05:

Раніше це називалось аванс, а зараз, по закону, роботодавець має виплачувати зп не рідше двох разів на місяць.

По темі: ломбард не ломбард, але без нормальної застави, тут ніхто не відгукнеться. Нормальна застава, імхо, це річ, яку легко можна конвертувати в гроші, вартість якої перевищує суму позики мінімум в два рази. Розписка само собою, але без застави - це гємор. Відсотки: за домовленністю.

В ломбарді зараз "подєшєвєло" 45 коп. на день за кожні 100 грн. позики.

гарний річний відсоток - 162 :rolleyes:

Опубліковано
ломбард не ломбард, але без нормальної застави, тут ніхто не відгукнеться. Нормальна застава, імхо, це річ, яку легко можна конвертувати в гроші, вартість якої перевищує суму позики мінімум в два рази. Розписка само собою, але без застави - це гємор. Відсотки: за домовленністю.

Как чётко и доступно человек обрисовал ситуацию.Лично я для себя сделал вывод: либо идти в организации, которые легально и официально дают такие услуги, либо брать у своих, проверенных людей, и ни в коем случае не искать в подворотнях, или блошиных рынках, "левых" людей.Себе дороже станет.

Опубліковано

Раніше це називалось аванс, а зараз, по закону, роботодавець має виплачувати зп не рідше двох разів на місяць.

Не путай аванс і позика. Роботодавець може надати працівнику безпроцентну поворотну фінансову позику на термін до одного року, яка абсолютно нічим не обкладається. Можна і на більший термін, але тоді угоду необхідно реєструвати в нотаріуса.

Опубліковано

Не путай аванс і позика. Роботодавець може надати працівнику безпроцентну поворотну фінансову позику на термін до одного року, яка абсолютно нічим не обкладається. Можна і на більший термін, але тоді угоду необхідно реєструвати в нотаріуса.

це все правильно, але те що брав getto - аванс 100%

Опубліковано
' timestamp='1293375865' post='1052276104']

якихось нещасних 5 тис. rolleyes.gif

так я от чесне слово не розумію, якщо це "якісь нещасні 5 тис" чому би їх просто не взяти у гаманці або шухляді?

мабудь просто тому що їх саме зараз там нема і саме зараз вони потрібні. треба нещасних 5 тис. на нещасних два місяці )).. Ладно, написав же - тема закрита. Тут правильно написали все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...