Перейти до змісту

Продам Avid Elixir R(сірі)

alegka87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Новорічна пропозиція!

коротко про товар:

1. абсолютно нові.

2. довжина гідроліній 1500мм(обидва задні)

3. в комплекті тільки адаптори під 185мм ротор і мануали на англійському.

4. роторів нема.

5. коробки відсутні.

6. на байку не стояли.

Ціна 120$ за штуку, враховуючи ціну нових на байкшопі тиц є досить демократичною.

Є в наявності два штуки!

Причина продажу, купив їх як пробну посилку на ебеї в офіційному магазині!

Фото смислу викладати не бачу так як товар абсолютно новий.

Прошу не флудити, для тих хто знає де дешевше купуйте там!

Дякую за увагу!

Опубліковано

И что демократичного в твоей цене? Тупо сминусована стоимость ротора от той ссылки, которую ты дал. Демократичность начиналась бы с 90 долларов и возможностью торга ;)

Опубліковано

а де написано що торга нема? кому треба ротор за додаткові 130грн можу новий хаесовський 185мм запропонувати!

"Демократичность начиналась бы с 90 долларов и возможностью торга"

то може взагалі подарувати.

Опубліковано

Я бы не отказался, тем более, что хочу такие ;) Жаль, на Николая не успел, но ещё же есть Новый год... Думай, всегда с радостью приму такой подарок ;)

Опубліковано

Калиперы, я так понимаю, тоже одинаковые? Тогда разница только в длине гидролиний?

И это, насколько они серые? Просто есть светло-серые, а есть темно-серые.

4a15471335b78.jpg

AvidElixirRBrake2.jpg

Опубліковано

"И это, насколько они серые?"

світло сірі такі як на ссилці яку я дав!

Ручки як біло вже вище сказано взаємно замінні, тобто тізниці між передньою і задньою нема!

гідролінії по 1,5м, якщо є інструменти для укорочення то можна зробити з заднього передній!

але тоді на перед прийдеться кидати 203 ротор так як адаптори обидна під 185 ротори!

якщо хтось забере комплектом, зроблю нормальну скидку!

Опубліковано

Я поэтому и спросил, что ссылки не вижу. То есть такие, как в моем предыдущем сообщении первые? Обмен на шимано слх не интересует? Сугубо тормоза с болтиками крепления(переходники не нужны)

Опубліковано

да такі як перші тільки ручка також сіра! ссилка в тому рядку там де ціна де написано ТИЦ! обмін не цікавить цікавить тільки продаж! якщо зацікавлений пиши в ЛС все обговорим!

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...