Перейти до змісту

Підскажіть де у Луцьку можна придбати туристичні ножі?

Nenitel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бажано щоб був сертифікат. Ну і як варіант, ножі під замовлення. Хто що де бачив, або має зв'язки, діліться)

Опубліковано

Брал на подарок тут www.x-gear.com.ua

проверенный магазин. Доставляют по предоплате Автолюксом или при получении на Новой поште.

Опубліковано

ножі з дешевої китайської сталі - ціна відповідна. Якщо хочеш мати справді хороший і надійний ніж (тим більше туристичний), то готуйся викласти мінімум 500грн

Опубліковано

Що так, то так, але для мене - студента, впринципі, поки, як для початківця, щоб відтренуватись у точінні, експлуатації, я думаю і до 150 вистачить... просто бачив моделі, з непоганою(як пишуть) якістю сталі(хоч і китай)... тому ось і задумався над купівлею, як подарунок собі на Новий Рік. І зараз знаходжусь у пошуках)

Опубліковано

Дон-Кіхот, Мисливець, Караван, на Варшавському у старшого чоловіка, який торгує різними цяцьками( від всяких брелків,нашивок, значків і тд, до ножів, рогаток і тд)

Опубліковано

До 150 грн качество стали в 99% одинаково нехорошее. Вообще, нож для чего предназначен? Если консерву в походе вскрыть и колбасу нарезать то бери тот, что понравится и удобно будет в руке лежать.

Может пригодится: http://mens.by/life/interesting/113-13-

Опубліковано

LaMeRiLKiN ну мне кажется, хоть теоретически должна же быть разница хоть в ътих 3-рёх ножах.. до 150 грн....

Раз Два Три

Ну я имею ввиду не только форму-практичность, но и вид стали, и твёрдость закали...

Вот собственно ищу что-то более-менее качественное

Опубліковано

Nenitel, качество стали таких ножей никак визуально не определить, всё приходит с опытом эксплуатации оного. Тестов на китайскую сталь не проводят, с покупкой может лишь повезти или не повезти. Думаю 100 грн не такая уж и большая плата. К тому же я не говорю, что нож сразу у тебя в руке сломается как тростинка. Прослужит долго при правильном обращении. И не бери складных китайцев, больно быстро начинают люфтить и теряется уверенность в его надёжности. А ножи что привёл для примера - все хороши за свои деньги.

По первому ножу нашёл инфу: Фирма Pirat (China), сталь 420 или 4Cr13MoV. Можешь нагуглить больше по ней, если понадобиться, но ещё раз повторюсь - за такую цену это хороший экземпляр.

Опубліковано

магазин зброї на вул.Конякіна 15 тел. 710863

крім зброї там також є ножі + для багатьох ножів надають копію висновку екпертних установ про те що певний ніж не належить до холодної зброї

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну впринципе определился с ножом для туризма, это tramontina amazonas, но или я плохо искал или не получилось нигде найти, никто не может помочь? или может кто знает ещё магазинчики секретные, оружия, или просто туристичекого снаряжения?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну впринципе определился с ножом для туризма, это tramontina amazonas, но или я плохо искал или не получилось нигде найти, никто не может помочь? или может кто знает ещё магазинчики секретные, оружия, или просто туристичекого снаряжения?

якщо ще актуально у вівторок в магазин "Альпініст" приїдуть туристичні та спортивні ножі Tramontina

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...