Перейти до змісту

Куплю цифровий фотоапарат

sergmaestro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю цифровика в хорошому/ідеальному стані без глюків та наявністю усіх документів/комплектації, не вбитою батареєю. На 8-10 млн. пикс.

Бюджет 750грн.

Пропозиції тут або ж ПП.

Пропонуємо

Опубліковано

на скільки знаю я , то ельдорадо напряму замовляє в великих брендів техніку, здешевлюючи її використанням чуть-чуть не таких комплектуючих, які ідуть на офф. поставках. До прикладу: Підіть в ельдорадо, виберіть бу-яку модель, будь-чого. Випишіть її маркування, з точністю до букв. А потім погугліть - будете приємно здивовані... Техніка в Ельдорадо НЕ Є поганою, але і не є така, як у всіх його конкурентів.

Опубліковано

при доставці не все ідеально, тому і зявляється "акційний" товар, імхо

Зі мені начхати на той магазин і тему я створював для купівлі, а не для обговорення магазинів :ok:

уточнення до вимог, фотік повинен бути із батареєю типу Li-Ion

Опубліковано

Samsung PL50. 700uah. Весь комплект, ідеальний стан, крім AV-кабеля. Рік користування, 2300 фоток, в подарунок чохол. Акум не вбитий, 1050mAh. Продаю, бо хочу ультразум

Опубліковано

Samsung PL50. 700uah. Весь комплект, ідеальний стан, крім AV-кабеля. Рік користування, 2300 фоток, в подарунок чохол. Акум не вбитий, 1050mAh. Продаю, бо хочу ультразум

заберу! скинь контактний № в ПП! флешка є?

Опубліковано

фотік розшукується далі, пропонуєм

доповнення до вимог, повинна бути флешка + сам апарат чорного/сірого/синього кольору

Бюджет 800грн

ЗІ фотік потрібен до кінця тижня

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...