Перейти до змісту

продам геймпад

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам сьогодні куплений новий геймпад (зіграно одну гру, пара годин) Thrustmaster run'n'drive 3-in-1 rumble force. Такий, але Ferrari Limited Edition (інша розкраска): post-8346-0-36037000-1292712356_thumb.jp

є гарантія, куплений в "Комп. всесвіті"

можливий (і бажаний) варіант обміну на повністю робочий logitech з доплатою з вашої сторони (крім logitech chillstream)

причина продажу: пограв свої улюблені гонки race driver grid пару годинок і зрозумів - геймпад для мене завеликий :0053:

якщо ж обмін ніхто не запропонує, то ціна по формульці P2 = 0,75 * P1, де P1 - ціна купленого нового мною, а P2 - за яку вам тут продаю, буде рівною: P2 = 0,75 * 330 = 247 (грн). Так і бить, 245 грн, і торг, бо до Нового Року хочу продати.

Опубліковано

за ст.8 "закону Україна про права споживачів", ти маєш право повернути куплену річ упродовж 14 днів, якщо дана покупка зберегла товарний вигляд, і отримати гроші або аналогічний товар (ЗА БАЖАННЯМ ПОКУПЦЯ). Тож нащо продавати чи щось там міняти, закон України передбачає такі випадки і дає нам споживачам термін вирішувати треба дана покупка нам чи ні. Звичайно ж продавець не буде радий розірваній коробці, та він відразу заспокоюється після згадування таких організацій як: спілка з прав споживачів,..

Тому моя порада, просто піти і повернути гроші

Опубліковано

АміДкактус, дякую Вам за пораду, але мені мої нерви дорожчі. "С*атись" з продавцем не хочу, це по-перше. А по-друге, мені головне шоб у мене був підходящий мені геймпад, жаба мене за переплачені гроші в такому випадку не душитиме аж ніяк. Якшо тут є хтось з підприємницькою жилкою - можете у мене взяти той геймпад за запропоновану мною ціну і йти в "Комп. всесвіт" качати законні права. Будь-ласка. Буду радий, якщо вам віддадуть гроші і ви лихо й зухвало на рівному місці заробите гроші. А мені, повторюсь, перед святами настрій ні собі, неі продавцю, портить не хо-ться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...