Перейти до змісту

продам геймпад


Рекомендовані повідомлення

продам сьогодні куплений новий геймпад (зіграно одну гру, пара годин) Thrustmaster run'n'drive 3-in-1 rumble force. Такий, але Ferrari Limited Edition (інша розкраска): post-8346-0-36037000-1292712356_thumb.jp

є гарантія, куплений в "Комп. всесвіті"

можливий (і бажаний) варіант обміну на повністю робочий logitech з доплатою з вашої сторони (крім logitech chillstream)

причина продажу: пограв свої улюблені гонки race driver grid пару годинок і зрозумів - геймпад для мене завеликий :0053:

якщо ж обмін ніхто не запропонує, то ціна по формульці P2 = 0,75 * P1, де P1 - ціна купленого нового мною, а P2 - за яку вам тут продаю, буде рівною: P2 = 0,75 * 330 = 247 (грн). Так і бить, 245 грн, і торг, бо до Нового Року хочу продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за ст.8 "закону Україна про права споживачів", ти маєш право повернути куплену річ упродовж 14 днів, якщо дана покупка зберегла товарний вигляд, і отримати гроші або аналогічний товар (ЗА БАЖАННЯМ ПОКУПЦЯ). Тож нащо продавати чи щось там міняти, закон України передбачає такі випадки і дає нам споживачам термін вирішувати треба дана покупка нам чи ні. Звичайно ж продавець не буде радий розірваній коробці, та він відразу заспокоюється після згадування таких організацій як: спілка з прав споживачів,..

Тому моя порада, просто піти і повернути гроші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АміДкактус, дякую Вам за пораду, але мені мої нерви дорожчі. "С*атись" з продавцем не хочу, це по-перше. А по-друге, мені головне шоб у мене був підходящий мені геймпад, жаба мене за переплачені гроші в такому випадку не душитиме аж ніяк. Якшо тут є хтось з підприємницькою жилкою - можете у мене взяти той геймпад за запропоновану мною ціну і йти в "Комп. всесвіт" качати законні права. Будь-ласка. Буду радий, якщо вам віддадуть гроші і ви лихо й зухвало на рівному місці заробите гроші. А мені, повторюсь, перед святами настрій ні собі, неі продавцю, портить не хо-ться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...