Jump to content

Футбольний чемпіонат

fantazy

Футбольний чемпіонат  

16 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Хотілося б взнати кому який футбольний чемпіонат найбільше подобається.

Вказав думаю найбільш відомі. Якщо є свій варінт, то обов'язково вкажіть його в пості.

:)

Мені найбільше подобається Прем'єр Ліга (Англія). Можливо тому, що його транслюють по "МЕГА Спорту".

Тому дивлюсь, якщо маю можливість.

Все... ВАША ЧЕРГА :)

Posted

Проголосував за Англію. Поважаю всі чемпіонати, але, на мою думку, найцікавіший саме зараз - англійський. МЮ і Челсі - реальні претенденти на Кубок Чемпіонів, Ліверпуль і Арсенал теж не пасуть задніх. Тим більше, там зараз йде дуже цікава боротьба за чемпіонство. Бундесліга ніколи не подобалась, німецькі клуби у Європі зараз не дуже... у Баварії криза, інші команди, такі як Байєр, Шальке, Борусія, Гамбург погрязли у трясині Бундесліги. Італія подобалась кілька років тому, і не тільки через Шеву. Від колишньої яскравої гри Роми і Лаціо не залишилось і сліду, Ювентус у серії Б, у Мілана криза, а Інтер ніколи не любив :D . Іспанія... як не Реал лихорадить, то Барселону - а деколи і обох. А Депортиво і Севілья - то не серйозні команди. Так що Іспанія теж не подобається. Про Францію взагалі мовчу, французький чемпіонат, напевно, випадково включили до великої п'ятірки :D . Так що, Прем'єр-Ліга рулить!

P.S. Ну а куди ж без рідного українського чемпу? Теж подобається, особливо коли Динамо з Шахтарем грає :lol:

Posted

А мені подобаються лише ігри Чемпіонату Світу :lol: Добре, що не кожен тиждень відбуваються :D

А дивитись всі перелічені в опитуванні - немає часу...

Posted

Я теж не дивлюсь ігри перелічених чемпіонатів. Навіть якби була змога - не дивився б. Але слідкувати за результатами матчів і перипетіями боротьби - на це багато часу не потрібно :D

Posted
Про Францію взагалі мовчу, французький чемпіонат, напевно, випадково включили до великої п'ятірки ...

Вот на рахунок цього я не згідний.

Ліон зараз я думаю має досить великий потенціал і може виграти Лігу Чемпіонів.

Я би так не казав про Францію. (Навіть якщо там лише одна команда супер-класу) :o

Posted

Я за англійську Прем'єр Лігу - the best!!!

Але найкраща моя команда Real Madrid, навіть їздив на матч за їх участю. Хоча в них зараз криза, але це ненадовго. От сформується основний бойовий склад, тоді і про переможця Ліги Чемпіонів небуде що гадати!!!

post-662-1171189103.gif виграє post-662-1171189214.jpg

Posted
Ліон зараз я думаю має досить великий потенціал і може виграти Лігу Чемпіонів.

Я би так не казав про Францію. (Навіть якщо там лише одна команда супер-класу)

Може воно й так, сперечатись не буду. Але Динамо в 99 році теж мало досить великий потенціал і могло виграти Лігу - ніхто ж український чемпіонат до великої п'ятірки не включав, правда? Так, французький чемпіонат сильніший, ніж, скажімо, голландський, португальский і бельгійський. Але до тих таки прем'єр-ліги і прімери він аж ніяк не дотягує. Буває, що час від часу непогано грає Монако, Ліон чи ПСЖ - але що з того? І той же самий Ліон я б з натяжкою назвав командою супер-класу. Результати окремо взятого сезону - це ще не показник.

Posted
Я за англійську Прем'єр Лігу - the best!!!

Але найкраща моя команда Real Madrid, навіть їздив на матч за їх участю. Хоча в них зараз криза, але це ненадовго. От сформується основний бойовий склад, тоді і про переможця Ліги Чемпіонів небуде що гадати!!!

post-662-1171189103.gif виграє post-662-1171189214.jpg

Підтримую Тео. Дійсно Реал рулить

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...