Перейти до змісту

Несправедлива тарифна політика МТС

Рекомендовані повідомлення

МТС знов наплював на Волинську область!!! Можливо хтось чув, що вийшов новий регіональний тариф від МТС - "Народний", де можна безкоштовно дзвонити БЕЗ ОБОВ'ЯЗКОВОГО ПОПОВНЕННЯ в мережі МТС безкоштовно та на мережу Київстар по 10 коп.!!!

Так от можливість користування цим тарифом діє діє на території Вінницької,Житомирської,Івано-Франківської,Київської,Львівської,Миколаївської,Тернопільської,Одеської,Рівненської, Хмельницької,Черкаської,Чернігівської областей та Криворізького району.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, неправильно вчинили з Волинською областю!! Напевно це тому, що маркетологи вважають Луцьк всією областю. Тут фактично всі на МТС, ну звісно є невеликий відсоток Лайфу та Київстару. А от по області ситуація явно не на користь МТС. Тут вже лідирує (причому впевнено) Київстар. Населення області 1 млн. жителів, а Луцька лише 200 тис. Хіба ж їм не вигідно простимулювати 800 тис. людей??? Тим більше, що "Лайф Захід разом" потрохи почав набирати абонентів. Можливо ще і додадуть цей регіон (згадується ситуація з "Галичиною"). Так от чому Рівненська та Львівська області мають цей тариф, а ми - ні??? Треба волинянам залишати свої побажання оператору, бо самі вони нічого змінювати не будуть та й не захочуть... Прохання: кому не важко, напишіть на мило МТС-су, або залишіть свої негативні відгуки про дану ситуацію, подзвонивши в службу підтримки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згідний на всі 100!!!

вже давно чекаю тариф типу МТС УКРАЇНСЬКИЙ для нашої області на противагу Life Захід.

І доречі, судячи по своїх знайомих, не так вже і багато у нас МТС юзерів. Причому основна їх к-сть саме в м.Луцьк. По селах 90% користуються КС, тарифи в якому також приємніші ніж в "яєць".

Прохання: кому не важко, напишіть на мило МТС-су, або залишіть свої негативні відгуки про дану ситуацію.
+1 :smile-zachot:

З питань стосовно послуг компанії MTC телефонуйте:

044 240 00 00 (для абонентів МТС);

044 240 00 01 (для корпоративних абонентів МТС);

також можна написати на їх мило Тут:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та Криворізького району.

Скоро дійдем до роумінгу всередині міста... А бидло маса буде жрати і дякувати, ой як добре, ой як добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут фактично всі на МТС

не судіть по собі :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо давати знижку, якщо піпл і так хаває?

З.І. Ніколи не мав МТС tongue.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не судіть по собі

laser, по - перше, шановний, я по собі не суджу, оскільки сам в даний момент користуюсь Лайфом та Білайном, по друге, у Вас є інша статистика користувачів мобільним зв'язком у Луцьку, то поділіться з нами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інформація для порівняння, наприклад, з Львівською областю: там діє аж ТРИ РЕГІОНАЛЬНИХ ТАРИФИ!!! Це МТС без поповнень Львів, "Український" та "Народний".

Навіщо давати знижку, якщо піпл і так хаває?

Згідний,але якщо мовчати і продовжувати бути задоволеними тарифами, то вони зроблять абонку і 100 грн.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фух, накатала "тєлєгу". Wettal, молодець за піднятий "шмон" і дякую за озвучене цифрове співвідношення жителів Луцька і області і наголос на пропозиції Life Захід. :smile-zachot: (було використане при написанні).

Можу викласти сам текст листа.

А "Супер МТС без поповнення Львів" і "МТС Український" - це один і той самий тариф. перейменований і додана Ів.-Франківська область. Але суті це не міняє. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу викласти сам текст листа.

виклади....і адресу куди надсилати. кину їм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це мій лист:

"Доброго дня!

Хотілося б почути вичерпну інформацію щодо політики ПрАТ «МТС Україна» в питанні пропозиції нових тарифних планів для клієнтів передоплати у Волинської області. Не секрет, що мобільні оператори зацікавлені у нарощуванні і утримуванні своєї абонентської бази, причому в світлі не зовсім адекватної політики ТОВ «Астеліт» (оператор «Лайф») на протязі 2010 р. до своїх контрактних та пріпейд-абонентів та злиття ЗАТ «Київстар GSM» та ЗАТ «Українські радіосистеми» («Білайн») є можливість відтоку частки їх абонентів. З кінця 2009 р. і на протязі 2010 р. компанією МТС пропонуються до підключення т.зв. тарифні плани «без поповнення» («Супер МТС без поповнення Київ», «Супер МТС без поповнення 2 Центр», «Супер МТС без поповнення Одеса», «МТС Український», тариф «Народний»).

Так, дія ТП «Супер МТС без поповнення Київ» - м. Київ, Київська область, ТП «Супер МТС без поповнення 2 Центр» - Вінницька, Житомирська, Київська та Черкаська області, ТП «Супер МТС без поповнення Одеса» - Одеса і Одеська область, ТП «МТС Український» - Львівська та Івано-Франківська області, ТП «Народний» - Вінницька, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Тернопільська, Одеська, Рівненська, Хмельницька,Черкаська,Чернігівська області та Криворізький район.

Не важко побачити, що деякі області покриваються одночасно двома, а то і трьома ТП «без поповнення». В той час коли у Волинській області не діє жодний подібний ТП. Чому така несправедливість? Можливо у обласному центрі (м. Луцьк) на думку ПрАТ «МТС Україна» достатня кількість абонентів, але крім обласного центру є жителі області, районих центрів (4/5 усіх мешканців області), переважна кількість яких користується послугами ЗАТ «Київстар GSM» (зокрема, ТП віртуального оператора «djuice») - склалося історично, що спочатку покриття було краще ЗАТ «Київстар GSM». Також йде активне нарощування абонентів ТОВ «Астеліт» тарифним планом «без поповнення» «Вільний лайф максимум ЗАХІД».

Отже, прошу прояснити, чи будуть в найближчому майбутньому пропозиції подібних ТП для жителів нашої області, коли їх очікувати, і якщо ні, то чому. Питання носить не абстрактний характер, бажаю визначитись для своєї родини і найближчого оточення яким мобільним оператором будемо користуватись.

З нетерпінням очікую на Вашу відповідь.

Дякую."

Адреса на сайті МТС: http://www.mts.com.ua/ukr/ask_expert.php (до речі, написана в 3-му пості теми)

Можете переформулювати своїми словами, головне - "наїзд", як це так, що Волинь "в абідє" :ohmy:

Так би мовити, добити кількістю ображених волинян!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро дійдем до роумінгу всередині міста... А бидло маса буде жрати і дякувати, ой як добре, ой як добре...

Не згідний з тобою, в основному "бидло маса" і скаржиться на дороговизну тарифів, а нормальні люди спокійно собі живуть, працюють і заробляють гроші. Ось та "бидло маса" і має в кармані два телефони пятирічної давності з сімками Білайна та Лайфа, які не поповняють по півроку. Стабільно користуюсь мобільним звязком від МТС(ЮМС) з моменту запуску GSM у Луцьку, десь півтора-два роки назад сам ходив з двома телефонами, тому що комусь було дорого звонить до мене. Вирішив питання дуже просто, якщо людина не може собі заробить грошей на поповнення мобільного, то навіщо мені такий кліент. І якщо треба, я телефоную не звертаючи увагу на номер телефону - міський, мобільний і який оператор.

З.І. Ні до кого особисто не звертаюсь, я просто висловив свою думку :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть мною сказанного була не в цінах та сімках, а те що до приходу російських капіталів на мобільний ринок в нас було багато переваг перед ринком російським - а саме ніяких регіональних тарифів, ніяких регіонів, роумінг всередині держави, зон, відносна зручність та простота тарифів. Посекунду тарифікацію в нас теж ввели першими.

Тепер іде повний відкат - вводяться регіони, регіональні тарифі, всередині-українськи роумінги, а подекуди навіть знов поветається похвилинна тарифікація.

Ти напевно не був в Росії, і не знаєш, наскільки їх мобільний звязок програвав нашому у зручності ще у 2005-2006 роках.

Те що 2 роки назад в рос. МТС називалось "простими тарифами" - це листок А4 з розграфленною таблицею.

Я вже не кажу на відсутність без-контрактного підключення в Росії як класу.

Але таким як ти, що в лоб що полбу... Чи ти може думаєш, що ці регіони і роумінги, вони десь окремо, а я собі в своїй хатці сховаюсь і мене це не зачепить? В Умовах коли рос. монополісти повністю контролюють наш ринок мобільного звязку, зачепить, ще й як зачепить.

Не здивуюсь якщо наступний крок - відміна безконрактних підключень, та сімки виключно по паспорту.

Підсумуючи, хто поняв той поняв, я чесно, втомився вже бути у ролі К,О, напевно більше не буду писати на цю тему

Хто поняв той поняв, хто не поняв вже і не пойме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наплюйте на той МТС, хто має за ким бігати, народ за оператором чи навпаки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли створював тему не думав, що буде така дискусія. Щоб там не говорили ті люди, яким по*іг, скільки вони тратять за зв'язок, я приємно вражений та вдячний тим користувачам, які залишили свої думки та твердження стосовно піднятого питання.

Цілком згідний з max. P.S. До речі, плату за вхідні (не плутати з доплатою)в нас здається також першими відмінили, порівняно з Росією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio

похвально, що заробляєш! Але нашо 10 раз на цьому наголошувати в одному пості і обсирати тих, хто одночасно юзає 2 телефони??? Зверхнє ставлення над "бидло масою" варто трішки приховати в собі, бо нічого в цьому світі немає вічного. І зі стабільним бізнесом також може щось статися...

що платити 200грн в місяць за розмови, а що платити 50 за ту ж саму к-сть дзвінків. Є різнниця??? :glare:

"Щоб бути самодостатнім і заможним потрібно не лише заробляти, а ще й вміти економити."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто в мене телефон на 2 сімки. Лайф і МТС. Лайф не поповнюю взагалі - ТП: Лайф Галичина (той же Лайф Максимум Захід). На МТС час від часу закидую гроші, щоб дзвонити на інші оператори. Такій стан речей мене повністю влаштовує. І дійсно - не клієнт за оператором бігає, а навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, не стоїть питання хто за ким має бігати (оператор за клієнтом і тільки так! ), особисто мені було трохи образливо за свою "малую родіну" (тобто за Волинську область).Якщо 70% теріторії України охоплено тарифними планами без поповнення і тим більш уся Західна Україна (крім здається Закарпатської обл. але там теж є свій якійсь регіональний тариф), то чим Волинь гірша? Так - так, ні - той ні (не смертельно). Мала трохи часу, бойовий настрій, накатала листа. А раптом?

Згідна, що раніше тарифи були "звєрскіє", та і у Росії зараз теж весєлуха, не все в нас так вже і погано...Але чим ми, волиняки, гірші за Рівне, Львів, Хмельницький?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу, коли Лайф запустив свій ТП без поповнення, зі всієї Західної України лише Рівненська обл. не попадала в список. Зараз вже там є. Думаю з часом появиться і Волинь!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу, коли Лайф запустив свій ТП без поповнення, зі всієї Західної України лише Рівненська обл. не попадала в список. Зараз вже там є. Думаю з часом появиться і Волинь!!!

Було таке, потім добавили ще й Хмельницьку. Але чому з часом, а тому, що також були невдоволені абоненти, які почали звертатися в Лайф. Тобто можливо і МТС до нас прислухається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

мені ось що відписали з Техпідтримки:

Шановний ***!

Ваше звернення розглянули в Центрі Обслуговування Абонентів.

Перш за все дякуємо Вам за вибір ПрАТ "МТС Україна" в якості оператора, що надає Вам послуги мобільного зв’язку та Ваші зауваження.

Ваш лист дуже важливий для нас, оскільки Ви звертаєте увагу компанії на моменти, що цікавлять саме Вас.

Ваше звернення, в якості побажання, передано для аналізу.

Слід зазначити, що в даний час регіональні відділи продажу ПрАТ "МТС Україна" проводять самостійні акції для жителів своїх регіонів, що не суперечить чинному законодавству і є загальноукраїнською і міжнародною бізнес-практикою.

В разі розширення зони дії тарифного плану "МТС Український" інформація буде розміщена в голосовому меню по номеру 111, а також на сайті http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid.php?pid=6&tid=397.

Дякуємо за увагу до нашого сайту.

Так шо цей ігнор Волнської області не стільки з Києва, скільки через безініціативність волинського регіонального відділення! Казли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mrZED а якщо придбати стартовий в регіоні, де діє потрібний тобі тарифний план, там його активувати, а користуватись тут?

Нульовий тариф у рамках 33 безкоштовних хвилин на день діє тільки на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Ага. Знач нічо не буде. :(

Мені здається, що більшість акцій проводиться там, де проникнення оператора саме мінімальне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Голосуйте ногами". Наприклад, ось недавно МТС не дорахувався одночасно шести абонентів. Якраз перед новорічними святами. І далі буде, якщо політику не поміняють. В крайньому разі будуть номери "на вхід", адже два телефони/сімки у активних людей тепер не рідкість, а якщо добавити майбутню можливість міняти оператора без зміни номера.... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливість міняти оператора без зміни номера

це анріал. як я тоді буду знати на який оператор я дзвоню і яка буде тарифікація дзвінка?? Перепитувати кожного разу в співрозмовника, який у нього оператор? Це ідіотизм.

перші 3 цифри ( ..050, ..099, ..067 і т.д.) закріплені за конкретним оператором не просто так, а для зручності абонентів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перші 3 цифри ( ..050, ..099, ..067 і т.д.) закріплені за конкретним оператором не просто так, а для зручності абонентів.

Аж ніяк не для зручності абонентів. Технічна реалізація вимагає цього для надання відповідних діапазонів номерних ресурсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...