Перейти до змісту

В чому може бути причина?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене така проблемма.Почав чуть комп довше думати як завжди.Думаю переставлю вінду.Виявилось що це буде не просто.То він форматує дуже довго(В разів 20 мабуть довше як колись)то копіює файли і каже що не може скопіювати.Я перепробував вже пару віндовсів і акронісом пробував форматувати а він тільки бачить акроніса зразу на перезагрузку.Я в цих ділах не дуже розбираюсь так шо порадьте куди нести)? І що це може бути?Можливо мамка волохатою накрилась

Опубліковано

Вибери в BIOS "Load Optimize Defaults". Нажми F10, потім "Y" і потім Enter. Постав ОС. Відпиши тут. Цікаво, чи я був правий.

Опубліковано

В мене така проблемма.Почав чуть комп довше думати як завжди.Думаю переставлю вінду.Виявилось що це буде не просто.То він форматує дуже довго(В разів 20 мабуть довше як колись)то копіює файли і каже що не може скопіювати.Я перепробував вже пару віндовсів і акронісом пробував форматувати а він тільки бачить акроніса зразу на перезагрузку.Я в цих ділах не дуже розбираюсь так шо порадьте куди нести)? І що це може бути?Можливо мамка волохатою накрилась

відформатуй свій HDD на низькому рівні

Опубліковано

Туборг, ти просто міг переключить режим роботи вінчестера в БІВІСі. Обнули його, як я писав і спробуй встановить ОСь

відформатуй свій HDD на низькому рівні

Не роби цього. МОжеш дуже слєганца і зненацька вбити вінт.

Опубліковано

при форматуванні по бистрому взагалі комп вибиває на перезагрузку.На низькому дуже довго форматує і в кінці коли 100 каже що не вдалось відформатувати возможно діск поврєжден.Писец....

Опубліковано

певношо порадьте куди нести тай все.А якщо пошкоджений вінт то можна заблокувати вбиті секториі все буде гуд?Чи нового купляти і не паритись?

Опубліковано

Неякісний БЖ

:lol:

По темі: Краще взяти новий. А цей (якщо і відформатується) залишити для резерву

Опубліковано

вийняв одну планку оперативи відформатувало...Завісло вже на тому коли копіювало файли в папку віндовс...19% стоїть вже 40 мин

Опубліковано

Перевір вінт на биті сектори. Подивися, що пише S.M.A.R.T.

Якщо не знаєш, як перевіряти на бед блоки, або не знаєш, що означають покази S.M.A.R.T. - краще неси комп комусь, хто в тому розбирається.

Опубліковано

Блін, занеси комусь комп подивитись. Ці гадання можна продовжувати до прильоту інопланетян. Тут буває, що є комп і все, що треба для діагностики, і не можеш зрозуміти, у чому проблема, а тут, бляха, нічого не бачачи і не чуючи, вся інфа через інтерпритацію топікстартера. Причин тому явищу може бути мульйон: і бита память, і битий вінт, і завеликий радіус кривизни рук, проц з приколами, глючний привід і т. д.

Поки можеш хоча б смарт тут викласти.

Опубліковано

звернись до Мікса Фореверовича, може в нього знайдеться час, хоча сумнівно. Ше є шарячий нік "Саня", але теж людина занята.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...