Перейти до змісту

7 років ГАРМИДЕРу!


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Запрошуємо Вас на театральне свято

afisha%207%20rokiv.jpg

«7 років «ГаРмИдЕру»

У Луцькому районному будинку культури (колишній кінотеатр «Мир», вул. Ковельська, 56) відбудеться велике театральне свято з нагоди 7-ї річниці створення народного театру-студії «Гармидер» Луцького районного будинку культури.

Цьогоріч театр запрошує на чотири театральні покази (і не лише власні)!

Три «гармидерівські» дні — це зізнання у любові своїм глядачам та Україні. Усі вистави вкраїнські, з нотками містики та космічної туги. Мабуть, зіграла свою роль і магія цифри «7».

Гості зі Львова — інтерактивний екотеатр «Wind of change», що розповідає, у першу чергу, про екологію свідомості, був створений також 7 років тому. У репертуарі театру десять вистав, з якими актори гастролюють містами України, а також виступали на фестивалях «Woodstock» (Польща), «Екотопія» (Німеччина).

Отож, мимоволі сформувався зовсім не солодкаво-видовищний святковий набір. Що ж, «ГаРмИдЕр» творить із того, що маємо, насновуючи на свій творчий верстат наше з вами життя. Але у нашого колективу ЗАВЖДИ є місце для солодких митей безмежного Оптимізму та безмежної Любові.

Програма 7-річчя

11 грудня (субота) — драма «На полі крові» (Леся Українка).

Вистава була презентована в рамках фестивалю присвяченого творчості Лесі Українки «Блакитна троянда». Однак, нині ми представимо глядачеві візуально нову версію історії про клаптик землі залитий кров’ю — місце для нелюдських страждань та спокути за гріх чоловіка, ймення якому…Юда.

12 грудня (неділя) — ПРЕМ’ЄРА трагікомедії «Мазайло» (за мотивами «Мини Мазайла» М. Куліша).

Легендарним кулішівським героям ми дозволили: говорити суржиком й показати що вони не лише комічні, а й трагічні персонажі, не ладні дати відповіді на запитання: «Хто такі українці, якої вони нації люди?»

17 грудня (п’ятниця) — «Гармидер» приймає гостей — львівський інтерактивний екотеатр «Wind of change» з історичним трагіфарсом «Історія світу» (Юрась). Свою виставу актори описують так: «Історія світу» — це виклик офіційно існуючому порядку речей, виклик всьому мистецькому, науковому та інтелектуальному надбанню людства, це крик втраченої людини, це реквієм цивілізації.»

18 грудня (субота) — гармидерівське дійство «Гірка настоянка з десертом».

Вхід на вистави 11, 12 і 17 грудня — вільний,

18 грудня — за запрошенням.

Для журналістів 18 грудня – вхід вільний.

(С)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пагано читається тєкст афіши, ви недокормлюєте свого дизайнера по-ходу, уно обіжен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...