Перейти до змісту

Потрібні іграшки для діток

Annalutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може у когось є непотрібні вже іграшки для малят 2-3 рочки? :0092: Будуть передані в новостворену групу в садок, а то наразі там кілька лохматих тварин, гумові пищалки і ще кілька "недобитків" з інших груп.

Малеча була б рада колясочці, лялькам, велиеким машинкам, м'ячикам, міцним книжечкам :g27:

Наперед пробачте, м'які не дозволяє санстанція!

Як тільки обживемось, обіцяю фото!

Опубліковано

Може у когось є непотрібні вже іграшки для малят 2-3 рочки? :0092: Будуть передані в новостворену групу в садок, а то наразі там кілька лохматих тварин, гумові пищалки і ще кілька "недобитків" з інших груп.

Малеча була б рада колясочці, лялькам, велиеким машинкам, м'ячикам, міцним книжечкам :g27:

Наперед пробачте, м'які не дозволяє санстанція!

Як тільки обживемось, обіцяю фото!

Я так розумію: Ви - вихователь?

Мій малюк також пішов в новостворену групу. Ситуація була така ж. Іграшки туди приносили ми зі своїх. І, частково, збирали гроші та купували.

Опубліковано

На жаль, кіндери не підходять, малята їх "з'їдять" :D

А я не вихователь, а мама, одна з тих, кому дали "спецзавдання"

І, частково, збирали гроші та купували.
Поки що не вийде, є більш нагальніші речі: тюлі(в спальню, ігрову), стінка, килимок, посуд і ще деякі дрібнички :(
Опубліковано

А я не вихователь, а мама, одна з тих, кому дали "спецзавдання"

І, частково, збирали гроші та купували.
Поки що не вийде, є більш нагальніші речі: тюлі(в спальню, ігрову), стінка, килимок, посуд і ще деякі дрібнички :(

Саме так. І до всього цього ще спортивна форма, купа канцелярії, яка коштує не дешево, миючі, дещо в туалет.

Знаю, проходили (ще й зараз в процесі).

Але все ж - успіху Вам у пошуках.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Невже ні в кого нічого для малят немає? :(

За подаровані іграшки обіцяю сік/пиво або обмін на м'які іграшки!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...