Annalutsk Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 07:34 #1 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 07:34 Може у когось є непотрібні вже іграшки для малят 2-3 рочки? Будуть передані в новостворену групу в садок, а то наразі там кілька лохматих тварин, гумові пищалки і ще кілька "недобитків" з інших груп. Малеча була б рада колясочці, лялькам, велиеким машинкам, м'ячикам, міцним книжечкам Наперед пробачте, м'які не дозволяє санстанція! Як тільки обживемось, обіцяю фото!
pokemon Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 08:06 #2 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 08:06 а іграшки з кіндерів сюрпризів? десь був цілий пакет з цими цяцьками,колись колекціонував
ursa Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 08:11 #3 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 08:11 Для ясельной группы "киндеры" не подходят...
Oksana04 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 08:21 #4 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 08:21 Може у когось є непотрібні вже іграшки для малят 2-3 рочки? Будуть передані в новостворену групу в садок, а то наразі там кілька лохматих тварин, гумові пищалки і ще кілька "недобитків" з інших груп. Малеча була б рада колясочці, лялькам, велиеким машинкам, м'ячикам, міцним книжечкам Наперед пробачте, м'які не дозволяє санстанція! Як тільки обживемось, обіцяю фото! Я так розумію: Ви - вихователь? Мій малюк також пішов в новостворену групу. Ситуація була така ж. Іграшки туди приносили ми зі своїх. І, частково, збирали гроші та купували.
Annalutsk Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 13:49 Автор #5 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 13:49 На жаль, кіндери не підходять, малята їх "з'їдять" А я не вихователь, а мама, одна з тих, кому дали "спецзавдання" І, частково, збирали гроші та купували. Поки що не вийде, є більш нагальніші речі: тюлі(в спальню, ігрову), стінка, килимок, посуд і ще деякі дрібнички
Oksana04 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 14:01 #6 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 14:01 А я не вихователь, а мама, одна з тих, кому дали "спецзавдання" І, частково, збирали гроші та купували. Поки що не вийде, є більш нагальніші речі: тюлі(в спальню, ігрову), стінка, килимок, посуд і ще деякі дрібнички Саме так. І до всього цього ще спортивна форма, купа канцелярії, яка коштує не дешево, миючі, дещо в туалет. Знаю, проходили (ще й зараз в процесі). Але все ж - успіху Вам у пошуках.
Annalutsk Опубліковано 21 Січня, 2011 в 14:18 Автор #7 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 14:18 Невже ні в кого нічого для малят немає? За подаровані іграшки обіцяю сік/пиво або обмін на м'які іграшки!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.