Перейти до змісту

Благодійний кінопоказ. До дня Святого Миколая


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

BEN-X1.jpgСвятий Миколайчик несе дарунки діткам!

Молодіжна організація" Українська Народна Молодь" запрошуює на благодійний кінопоказ.

17 грудня, народний дім "Просвіта"

художній фільм "Бен Х" за романом Ніка Бальтазара.

в рамках благодійної кампанії "Дерево Життя" та проекту СОВІСТЬ

17 грудня

початок о 18.00.

НД Просвіта

На зібрані гроші будуть куплені подарунки на день Святого Миколая, що поїдуть в організацію "Джерело Життя" - волинський обл.центр реабілітації інвалідів дитинства

Змінювати суспільство – завдання не самих лише політиків та соціологів, але й кожного з нас.

У багатьох країнах неповносправні живуть цікавим, активним життям, не почуваючись при цьому обмеженими у своїх фізичних можливостях. У нас же великою проблемою є відвідини звичайного продуктового магазину. Ще гірша ситуація з тими людьми, що від народження мають особливі потреби, адже молода людина чи дитина, від своєї появи на світ живе у замкненому просторі, що обмежується тільки стінами її кімнати, не може почуватися впевненою, захищеною,сильною, сформованою особистістю. Важко подолати низку комплексів і змиритися з розумінням того, що все життя буде в інвалідному візку… і це життя хочеться прожити змістовно і цікаво.

БЛАГОДІЙНА КАМПАНІЯ "Дерево Життя" НАПРАВЛЕНА на допомогу неповносправним громадянам нашого міста. Ми хочемо привернути широкий загал до цієї проблеми та допомогти інвалідам.

у школах й інститутах нашого міста були розвішені скриньки для збору коштів. на зібрані гроші ми купимо подарунки на десь Святого Миколая, що поїдуть в організацію "Джерело Життя"

Девіз організації «Джерело життя» : «Де важко одному дитину тримати, з’єднаємо руки, щоб разом підняти»

З ініціативи батьків, які виховують дітей та молодь з особливими потребами, 17 травня 2002 року була створена громадська організація – Волинський обласний молодіжний Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», який налічує 53 особи віком від 14 до 35 років.

В рамках кампанії 17 грудня о 18.00 в НД "Просвіта" пройде благодійний кіно-перегляд художнього фільму на соціальну тематику «BEN X» правда про аутизм...

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ. НЕ СТІЙ ОСТОРОНЬ ЧУЖОЇ БІДИ!

Кампанія проходить в рамках всеукраїнського проекту"Совість". Організаторами є громадська організація "Українська Народна Молодь"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...