Перейти до змісту

Проблема зі звуком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звертаюсь по допомогу, оскільки сам в тому не смислю. Є ноут Toschiba Sattelite A110-334 на базі Intel Celeron 430, 1.73GHz Підключаю 2.1, саб не працює. Підключаю флешку-мп3 - все працює...Від телевізора також все працює. В чому може бути проблема? В установках поколупався - всі зміни дали "0" результату...Що може бути?

Опубліковано

в настройках вся проблема і тільки там!

знайди новіші звукові драйвера під свій ноут і настрой все правильно

взагалі пошуй дрова під ноут,а не стандартні під вінду і все буде робити

якщо Realtek то там взагалі все просто,просто вибираєш чи стерео,чи 2.1 чи і так далі

Опубліковано

Ще й так описав..2.1, саб, флешка мп-3, телевізор...хіба ж до одного і того ж роз*єму вмикаються??...в чому проблема, детальніше....і що таке все працює

Опубліковано

Уточнить система 2.1 має окремий вхід сабвуфера? Якщо так тоді треба перевірити саме підключення сабвуфера (у тому числі налаштування драйвера).

Якщо не має, що більш ймовірно, потрібно дивитись саму аудіо систему.

Опубліковано

Ще й так описав..2.1, саб, флешка мп-3, телевізор...хіба ж до одного і того ж роз*єму вмикаються??...в чому проблема, детальніше....і що таке все працює

Я розумію, що пояснюю на мові дилетанта - хоч це я і вказав. Але як пояснити інакше, що при під"єднанні до аудіовиходу (конкретно - така ось дзюрочка в ноутбуці, коло якої намальовані навушники, куди втикається т.зв. пальчиковий штекер, при потребі можу навіть фотку дзюрочки зробити, якщо ще й так не зрозуміло, такий же вихід є і на плеєрах, і в телевізорі) сабвуфер від системи 2+1 не відтворює ніяких звуків. В той же час від усіх інших доступних мені аудіопристроїв відтворює.

П.С. - більш доступно я вже не зможу пояснити, чи ще щось незрозуміло?

Опубліковано

я ж кажу,проблема в настройках - це однозначно!!!

.....людина ж чітко написала,включав до інших пристоїв,таких як мп3-плеєр і все працює,не працює тільки на ноуті,ну тоді до чого тут питати скільки виходів,ви бачу є володарями чудо плеєрів із кількома виходами,так!!!

ну так ж і ... понятно,що в нього 2.1 з одним штекером,який підключав до плеєра і до ноута...

я в шоці з людей :sq_ye:

Опубліковано

Якщо вихід один, тоді потрібно перевірити чи є на тому виході низькі частоти (з допомогою навушники чи інших колонок). Якщо немає розбиратись з драйвером звукової карти (перевстановити, обновити...), якщо є налаштування еквалайзера - скинути в дефолт, чи взагалі вимкнути. Переключення режимів ,якщо таке є, в драйвері і вінді поставити на 2,0 або на навушники.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тема ап. Драйвери ніби обновив, толку ніякого. Настройки перелазив всі - результат нуль. Єдине що в настройках нема системи 2.1 як опції для вибору. перевірити присутність на аудіовиході низьких частот не маю змоги. Хоча в навушниках ніби як є, але то не навушники, а так, китайгувнопродакшн)) проблема лишился - може звукову поміняти?

Опубліковано

А колонки тої системи 2.1 грають хочаб/шепчуть а саб мовчить чи все мовчить?...а звукову в ноуті - ну ЮСБ 3D sound хіба купити туди

А також ..перевірити чи лунає музика з цієї системи на іншому лептопі/десктопі

Опубліковано

Заміна звукової в ноуті це дійсно проблема, хіба що на юсб варіант. А який ноутбук? Яка звукова карта? І певна річ які колонки 2,1? Виробник та марка.

Опубліковано

Та нема там ніякої проблеми :) Всьо легко міняється...

Підскажіть як, може пригодиться?

до нього якраз і звернись,він тобі все зробить

Опубліковано

Дуже дякую, про цей спосіб я в курсі :D. Але думаю що, проблема в даному випадку не в мікросхемі кодека.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...