Перейти до змісту

Хто знає де дешево???

Yagun

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну зібрався мій товариш купити компютер. Сам він не з Луцька тому попросив мене дізнатись де які ціни. Ну я зайшов в один, другий, третій і бачу, що ціни різні!

Так от може хтось порадить де дешевше придбати? Буду дуже вдячний!

Опубліковано

Влуцьку є така фірма як ІНФОБАЙТ ЛАБОРАТОРІЯ "ІВЛ" я там купляв свій комп , принтер, сканер і всяку таку байду до компа мені здається там дешево зайди до нах і повтикай (офіс на Винниченка 47 кв. 21 мені здається там дешево, перевір........

Опубліковано
Влуцьку є така фірма як ІНФОБАЙТ ЛАБОРАТОРІЯ "ІВЛ" я там купляв свій комп , принтер, сканер і всяку таку байду до компа мені здається там дешево зайди до нах і повтикай (офіс на Винниченка 47 кв. 21 мені здається там дешево, перевір........

блин.. пиарщик прям :)

для серых айпи там не совсем дешево!

но при покупке компа совсем не в цене дело!

Опубліковано

Про ІБЛ я чув багато позитивних відгуків. Але особисто там не бував і нічого там не купляв. Досить демократичні ціни в "Апельсині" (Але сервіс там 0 і поміняти щось по гарантії взагалі неможливо, я два місяці без компа сидів поки вони думали шо у мене накрилось мама чи БЖ, в результаті після повернення компа з ремонту я здер їхню гарантію, проблемами з компом займаюсь сам і туди більше не звертаюсь). В Комп"ютерному всесвіті і Діавесті купляти не варто (дуже великі накрутки роблять). Нормальніціни у Спрайті(але з постачанням у них проблеми, частенько у них на складі не було потрібних комплектуючих). Найбільше мені подобається Ранет. Завжди туди звертаюсь і всі мої друзі теж. І ціни там найменші з усіх магазинів які я знаю :)

Опубліковано
Квазар-Волынь

7770001

Возле филармонии (старой автостанции)

А 7770001 - це що, номер?..

Опубліковано
В Комп"ютерному всесвіті і Діавесті купляти не варто (дуже великі накрутки роблять).

Я б не сказав що в Всесвіті роблять велику накрутки. Сам там брав і повністю задоволений :) Є ще така фірма як Компсервіс, там вроді нормальні ціни і якість, раніше все тільки там брав.

Опубліковано

Квазар-Волынь

7770001

Возле филармонии (старой автостанции)

А 7770001 - це що, номер?..

Там одна цифра зайва. Якщо непомиляюся то 7

Опубліковано

Так mix жеш оттудова! :blink:

В топік - дешево у тих, хто являється філіалом київських фірм, і продає по київським цінам, без луцьких "накруток", наприклад Діавест, Ланжерон (живий ще?), той-же Квазар.

В них, як правило, і товар "посвіжіше (в прайсах), а слід. - дешевше! :D

Опубліковано

Ну не знаю ІВЛ рулить і дешево і сервіс норм і постачання норм (але з дечим постачання проблем, я свій плеєр там цілий тиждень купляв бо не було в наявності) а проблем в мене нніколи не було з ними все швидко і якісно........(правда в мене там знайомі :) ) але і друг купляв в нього теж нічого було такого серйозного(і несерйозного теж).......

Опубліковано
Так mix жеш оттудова! :)

В топік - дешево у тих, хто являється філіалом київських фірм, і продає по київським цінам, без луцьких "накруток" Ланжерон (живий ще?)

В них, як правило, і товар "посвіжіше (в прайсах), а слід. - дешевше! :)

Не, щас Ланжерон РИМ2000 называется. Согласен очень дешего у них, недавно брали там двд-рв, дешевле некуда.

Досить демократичні ціни в "Апельсині"

Макс ты че, у них цены как у Деда Мороза летом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...