Перейти до змісту

куплю Проц з кулером на АМ2

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є кулер

потрібно і проц, а кулер за скільки і який???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які вимоги до проца?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які вимоги до проца?

щоб працював, і вкластися у не велику суму. + відписала у приват)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чекаю на пропозиції!!! :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на АМ2 AMD Athlon64 FX/Athlon64 X2/Athlon64/Sempron/Opteron

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кулер ще потрібен?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кулер ще потрібен?

уже є дві пропозиції .. але ще не знайшла проц.. може буде продаватись тільки в парі .. то поки не візьму проц .. кулер не цікавить .. але можете залишити фото або ссилку на такийже .. і ціну вкажіть .. дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

перш ніж створювати тему потрібно читати правила і взагалі потрібно піднімати питання щоб ново-зареєстрованим перш читати правила, а потім уже дозволяти писати/створювати! :angry2:

Бюджет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

перш ніж створювати тему потрібно читати правила і взагалі потрібно піднімати питання щоб ново-зареєстрованим перш читати правила, а потім уже дозволяти писати/створювати! :angry2:

Бюджет?

я ж писала .. пишіть в лічку!! ... кого зацікавить .. всім відпишу .. бюджет 200-250грн. .. може буде якась і цікава пропозиція .. то напряжусь і на більше!!

Бюджет?

я ж писала .. пишіть в лічку!! ... кого зацікавить .. всім відпишу .. бюджет 200-250грн. .. може буде якась і цікава пропозиція .. то напряжусь і на більше!!

а вдруг мені захочеться і більше заплатити ... пишіть пропозиції .. всім відпишу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли захочеться :smile3: більше заплатити, пишеш нове повідомлення про збільшення бюджету

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли захочеться :smile3: більше заплатити, пишеш нове повідомлення про збільшення бюджету

понятно ... я ж новінька .. може ще трішки не добачила правила ... сорі))) :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут думаю про апгрейд... поможеш мені думати у вірному напрямку? продав би свій камінь sempron 140 за 200 грн. Якраз твій бюджет, +кулер в подарунок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут думаю про апгрейд... поможеш мені думати у вірному напрямку? продав би свій камінь sempron 140 за 200 грн. Якраз твій бюджет, +кулер в подарунок

хіба твій проц не АМ3??? .. мені потрібно на АМ2 AMD Athlon64 FX/Athlon64 X2/Athlon64/Sempron/Opteron

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AM3, все вірно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AM3, все вірно

вибачай, але мені не порібен АМ3 )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему можна закривати ... всім дякую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його проц. є в списку підтримуваних проців твоєї мамки, ти просто його не зрозуміла по ходу. qaster, інколи люди тупіші, ніж тобі здається, треба розжовувати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам

проц AMDAthlon 64 tm 4000+ з кулером

цена 230 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інколи люди тупіші, ніж тобі здається, треба розжовувати!

ні. Тобто, так, але розжовувати не варто все одно. Якщо не зрозуміли - значить вони не ЦА :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...