Перейти до змісту

Потрібен майстер для пошиву штор

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

Хто може порадити хорошого майстра для пошиття штор. Потрібно виміряти, допомогти у виборі тканини і пошити штори. Прохання озвучувати контакти людей, з якими особисто мали справу, а не салони гардин і т.п. Буду вдячна за інфо:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось є така тема.

Там радила свого майстра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто може порадити хорошого майстра для пошиття штор. Потрібно виміряти, допомогти у виборі тканини і пошити штори. Прохання озвучувати контакти людей, з якими особисто мали справу, а не салони гардин і т.п. Буду вдячна за інфо:)

0663351474 Ігор

Користуюсь послугами даного виконавця більше року, ціни помірні та якісне виконання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, laska. Вже зізвонилися - домовились:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦЯ людина робить супер

0502930338.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

0663351474 Ігор

Користуюсь послугами даного виконавця більше року, ціни помірні та якісне виконання

Накінець маємо новенькі штори/тюлі. Справді, обслуговування на високому рівні, креативний підхід, професійне виконання, швидко, просто і гарно. Дякуємо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...