fedirr Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 20:03 #1 Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 20:03 Мобільний телефон 2SIM, JAVA Чотири диапазонный GSM850/900/1800/1900 китайський сотовий телефон Nokia E71 dual форм-фактор моноблок з QWERTY клавіатурою, тонкий всього 11 мм має дуже стильний вигляд. — швидкісний процессор МТК 6235 (208МГц)!!! — прередача даних Bluetooth A2DP; — одночасна работа двох сім-карт; — QWERTY клавіатура, з можливістю набору смс та будь-якої іншої інформації кирилицею; — можливість встановлення будь-яких JAVA 2.0 додатків; — 2 фото-відео-веб камери 0,3 Мп ( 640 * 480); — телефонна книга на 800 абонентів; — екран 2.4 дюйма, QVGA ( 176 * 220), — функції «алібі», «shake», функція акселерометра; — стандартний набір мультимедійних додатків MP3/MP4-плеєр, чтає електронні книги, FM-радио — швидкісний інтернет EDGE, GPRS, WAP, MMS; До комплекту: Мобільний телефон Гарнітура Зарядний пристрій USB-кабель 2 Li-Ion батареї BL-4U До телефону додаєця митна декларація (CN22) та трековий лист з номером поштового відправлення, які вказують на те, що телефон потрапив до України легально, та дозволять Вам занести імеі телефону в білий список. Процедура безкоштовна! Волинська філія УДЦР 43000, м. Луцьк, вул. Л.Українки, 67, кв.36, Головпочтампт, а/с 45 тел.: (0332) 72-48-69 факс: (0332) 72-48-69 адреса сайту: http://volyn.ucrf.gov.ua/ [email protected] зарзок заяви Телефони, GPS навігатори, E-Pad планшети китайського виробніцтва під замовлення: передплата, гарантійне обслуговування, доставка протягом 12-15 днів. Ціни договірні.) Вишлю прайси на вимогу зацікавлених осіб.
yari4ok Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 21:40 #2 Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 21:40 Невже ще є люди які купляються на ці барижні фішкі! Ви хоч накручували б не 200 грн а хоч 100!http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39059 доставка безкоштовна, трошки часу розібратись, і вже в кармані різні девайси!
fedirr Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 23:14 Автор #3 Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 23:14 Зате не перевелись такі балаболкі як ти, я на відміну від тебе ділом займаюсь і за свої дії відповідаю!!! Піди відкрий картку в валюті, поповни її доларами, замов в закордонному інтернет магазині, і чекай що тобі прийде і в якому стані. А ще не дай Бог поламаєця, що будеш робити? Даний телефон в наявності, даю гарантію 1 місяць, можеш прийти пощупати, подивитись, поторгуватись накінець. Сподобався - купив, не сподобався - не купив. В даному випадку, Я ризикую, своїм капіталом і репутацією! Коли ви вже це зрозумієте???
yari4ok Опубліковано 2 Грудня, 2010 в 05:47 #4 Опубліковано 2 Грудня, 2010 в 05:47 Зате не перевелись такі балаболкі як ти, я на відміну від тебе ділом займаюсь і за свої дії відповідаю!!! Піди відкрий картку в валюті, поповни її доларами, замов в закордонному інтернет магазині, і чекай що тобі прийде і в якому стані. А ще не дай Бог поламаєця, що будеш робити? Даний телефон в наявності, даю гарантію 1 місяць, можеш прийти пощупати, подивитись, поторгуватись накінець. Сподобався - купив, не сподобався - не купив. В даному випадку, Я ризикую, своїм капіталом і репутацією! Коли ви вже це зрозумієте???Шановний я відкрив картку сидячі на зручному кріслі вдома через систему приват24, аналогічно і переслав туди грошикі. І замовив із вищезгаданого сайту товару на суму вже десь до 100$, так що не треба мене повчати.
Plum Опубліковано 2 Грудня, 2010 в 09:24 #5 Опубліковано 2 Грудня, 2010 в 09:24 Автор отримує 10 днів РО за шахрайство, спробу обману потенційних покупців -- в заголовку та тексті оголошення не вказано, що запропонований товар -- це китайська підробка, а не оригінальний апарат Nokia.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.