Перейти до змісту

cateye hl-el220

lu4nik

Рекомендовані повідомлення

Два тижні тому купив на "Велозоні" собі сабжеву фару (світила вона рівно достатньо щоб мене вночі хоч трохи було помітно на дорозі, але хоч так), вчора вона не ввімкнулась. Зняв кришку - батарейки "закипіли" (чи потекли, чи біс його знає що з ними трапилось, але вони були в якійсь фігні, яка явно повитікала з батарейок).

Зіпсовані батарейки я викинув, купив нові, але і з ними фара деякий час світила дуже слабо, а тоді перестала світити зовсім.

Власне питання: хтось стикався з подібним? Фару можна викидати? Чи ще щось можна зробити?

І да, гарантії чи хоч чеку на фару мені не дали, 14 днів проходить рівно сьогодні, та і випадок напевно не гарантійний (хоч батарейки і йшли в комплекті).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(хоч батарейки і йшли в комплекті).

вот в этом и твоя ошибка :(

те что идут в комплекте лучше не юзать!!!!!

если потекли батарейки - нужно обязательно "помыть_почистить" устройство, иначе "якась фігня" поразъедет всё что можно разъесть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те что идут в комплекте лучше не юзать!!!!!

Досвід то така хитрозроблена штука, яка приходить відразу після того, як була потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй зачистити контакти,там де ставляться батарейки!!!! якщо не поможе,то неси до майстра!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоть, данный случай и негарантийный, но если б и был брак, и без чека, скорее всего, проблем с обменом не было.

Думаю, фара испорчена, но можно попробовать отремонтировать. А вдруг.

Лично я всегда предупреждаю людей, чтоб не пользовались халявными солевыми батарейками, т.к. имею кое-какое понятие в различных энергоносителях. Хоть сама и не брезгую в скромных, к примеру, маячках сначала добить комплектные батареечки. Но в дорогую, мощную фару тыкать эту гадость не стала б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лично я всегда предупреждаю людей, чтоб не пользовались халявными солевыми батарейками, т.к. имею кое-какое понятие в различных энергоносителях

Щастить декому, що хоч хтось попереджає.

Думаю, фара испорчена, но можно попробовать отремонтировать.

Ясно, думаю тему можна закривати.

Куплю собі білого катафота замість фари.

А з того, що було кетайом хоч світлодіоди повипаюю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з того, що було кетайом хоч світлодіоди повипаюю.

корпус мне подари

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 lu4nik:

я б на твоєму місці розібрав фару і почистив контакти від солі за допомогою ватки чи шмати якоїсь, чи ватної палички, змоченої простою водою.

вода розчинить сіль.

..а подарувати її ти завжди встигнеш, тим більше, шо коштує вона далеко не 15-20грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привозь її мені, спробую оживити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене таке саме сталося з Фарою Sigma Sport CUBELIGHT II

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда говорила, что можно попробовать отремонтитовать, как раз про Андрюху и вспомнила. Если кто и сможет оживить твою фару, так это Андрюха. Со своей сторны тоже рекомендую к нему обратиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну з котячим оком вже все гуд. Світить, як нова. Так що тему напевне можна закривати. )

Кубелайт штука хитра, але подивимось. Може і в неї є шанс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ау, народ! Є хтось, хто особисто знайомий з lu4nik -oм, і знає як його розшукати? Передайте, нехай свою фару забирає. Пропав чоловік, на повідомлення не відповідає, на звязок не виходить, на форумі не з"являється....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...