Перейти до змісту

Прошу поради стосовно iso

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є гра в образі ISO. А також папка з кряком. Чи можна цю папку додати до образу гри, а вже тоді використовувати цей образ. Я таке здається бачив у якійсь збірці хр. Просто заходив в образ і звідти активовував систему ключем, що був у звичайному тхт у папці crack. Якщо можна - якою програмою це можна зробити?

P.S. Справа в тім, що це має бути записаний образ на болванку і дуже просто ставитись, а людина, що отримає чей диск, усі "шаманства" з папками може не зрозуміти.

Опубліковано

Я б розпакував ізо в папку (тотал таке вміє), добавив вже шо треба добавити в ту папку а тоді писав на диск.

Опубліковано

качаешь прогу ultraiso , открываешь прогой образ , кидаешь в прогу что хочешь добавить - и сохраняешь образ .. можно под другим именем.. пользуешся

Опубліковано

А цілісність образу не порушується? Тобто при запису на фізичну двд болванку, а згодом її установку на жорсткий диск - помилок не буде? (Мається на увазі коли образ уже змінений додатковою папкою з кряком)

Опубліковано

Запиши на RW-болванку. Якщо цілісність порушиться, то ніхто не заважає стерти. Можна отриманий модифікований образ для перевірки замість запису просто змонтувати за допомогою DaemonTools (чи іншого аналогу).

Опубліковано

качаешь  прогу ultraiso , открываешь прогой образ , кидаешь в прогу что хочешь добавить - и сохраняешь образ .. можно под другим именем.. пользуешся

не порушиться.

Підтримую. Неодноразово перевірено. В UltraISO все робиться доволі просто. 

Опубліковано

качаешь  прогу ultraiso , открываешь прогой образ , кидаешь в прогу что хочешь добавить - и сохраняешь образ .. можно под другим именем.. пользуешся

не порушиться.

Підтримую. Неодноразово перевірено. В UltraISO все робиться доволі просто. 

это если инсталятор НЕ проверяет "целосность" диска, было пару раз что если добавить хотябы 1 файл\папку - корректно поставить не получалось, но такое было только с 1-2мя прогами

Опубліковано

Образ закачався)) тепер проблема виникла. Відкриваю ultraiso даний образ, додаю папку з кряком, натискаю зберегти. І викидає помилку при збереженні, що я не так роблю? :unsure:

ff22e216f832.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...