Перейти до змісту

Чи готові ви стріляти?

kudrom

98 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

В померанчеву революцію був готовий :mdr:

Зараз теж вважаю, що місце депутатів ВР на гілляках (по радянським законам, певно, половина заслужили б за економічні чи інші злочини). Але зараз мені по барабану і став би "стріляти" тільки у випадку прямої фізичної загрози :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

По-моєму, щоб була гарна влада, треба, щоб у неї "влади" не було, а була вона "слугою", щоб як в Європі - чиновники на громадському транспорті і с вєтєрком <_<

І в Європі влада не ідеальна. Зараз по всій Європі, страйки, забастовки, мітинги протесту. Якось європейський чиновник сказав: "Думаєте наші чиновники не намагаються вкрасти? Намагаються. Просто закони виписані так що таких можливостей в них практично нема."

А щоб наша влада прийняла закони проти себе, то українському суспільству ще рости й рости, боротись і боротись.

З точки зору позитивності влади я навіть прикладу не наведу де вона позитивна без недоліків. Ну хіба що Лукашенка, там справді чиновники сцять, і від того наполегливо працюють. Олігархів і капіталістів нема, бандюки всі повтікали, і на цьому фоні народ там задоволений. Ну якійсь частині населення вільно критикувати не дають, я би краще мовчав би маючи нормальну зарплату нормальне житло.

пс: чого це оффтоп, ми ж якраз і виясняємо в темі, в кого стріляти, за що, і з якими наслідками. Щоб народу з першого пункту голосування легше було визначитись із мішенями :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я й не писав про тебе особисто, а в загальному.

я розумію, приписка про себе не у відповідь на твій пост

Це тільки Алькаїда в інеті інформує про свої майбутні діяння, а решта роблять це тихенько, а потім вже роздувають щоки від важності ;)

ага, всі люблять дума шо вони самі хитрі і ніхто цього ніби не помічає :smile3:

Ще одне. Варіант відповіді "Так, готовий особисто" слід було б змінити на "Так, готов(а/-ий) особисто)", ні? Рівноправ’я Ч і Ж деклароване вже достатньо часу тому назад.

І-таки, ще одне: "Так, готов(а/-ий) особисто" можна трактувати двояко, як мінімум. Одна з трактовок, ту яку я мав на увазі, коли вибирав саме такий варіант відповіді: життя може довести до крайнощі будь-кого і будь-де, тому просто приймаю "по дефолту", що і я здатен на таке, хоча "готовий" мабуть-таки не зовсім влучне слово в даному випадку. Просто не виключаю можливості, і це чесно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас двобітна влада вкрадемо/невкрадемо...

Це один біт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво було б дізнатися вік "стрілків" і чи вони взагалі тримали в руках зброю, а не знайомі з "процесом" по художнім фільмам. Також цікаво чи є в них сім'ї та діти, адже своїм ствердженням вони наражають на небезпеку і їх.

З.І. Нікого не підколюю - просто цікаво.

Захади в профіль дивитись. і так, тримав я зброю в руках, і мисливську і бойову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво було б дізнатися вік "стрілків" і чи вони взагалі тримали в руках зброю, а не знайомі з "процесом" по художнім фільмам. Також цікаво чи є в них сім'ї та діти, адже своїм ствердженням вони наражають на небезпеку і їх.

Захади в профіль дивитись. і так, тримав я зброю в руках, і мисливську і бойову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу модератора повидаляти 3-и верхні пости, якийсь глюк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фантом, Ваша миша глючить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руки трясуться, чи не з переляку? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас двобітна влада вкрадемо/невкрадемо...

Це один біт.

біт це один символ 0/1, false/true нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого. Біт - це не символ :) Має лише два стани, а як ви їх назвете - "те же яйца, только в профиль"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, просто палець подумки вже тисне на гашетку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Миша. Скажи, Толя, «за..бал ти міня, папа, сваімі ахвіцеpами, я на моpе їду купацця». Хочеш купацця?

Толя. Я стpілять хочу!» .

хтось щось чув про революції в швеціях-даніях-норвегіях-фінляндіях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руки трясуться, чи не з переляку? :D

То не руки трясуться, то огонь ведеться очередями :)

біт це один символ 0/1, false/true нє?

Оскільки нік у мене рекламіст а не програміст то мені така помилка думаю простітєльна. Головне що відносно "false/true" всі мене добре зрозуміли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зачем стрелять,только ремонт портить-можно же по тихому,можно же ногами затоптать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ми такі щоб вирішувати кому жити, а кому ні? Я вважаю що набагато краще було б якби відправити їх в резервацію де вони не зможуть шкодити людям. Особливо рідкісних "істот" можна було відправити в зоопарк, щоб вони там працювали в клітках з написом "депутат верховної ради" ареал проживання надзвичайно широкий, харчується тільки у вишуканих ресторанах, даних про розмноження в неволі поки що немає, кормити дуже обережно, і хай отримують мінімальну зарплату і живуть в гуртожитках.

Ще можна висадити на острів, як у фільмі "Новая земля" і знімати шоу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ми такі щоб вирішувати кому жити, а кому ні? Я вважаю що набагато краще було б якби відправити їх в резервацію де вони не зможуть шкодити людям. Особливо рідкісних "істот" можна було відправити в зоопарк, щоб вони там працювали в клітках з написом "депутат верховної ради" ареал проживання надзвичайно широкий, харчується тільки у вишуканих ресторанах, даних про розмноження в неволі поки що немає, кормити дуже обережно, і хай отримують мінімальну зарплату і живуть в гуртожитках.

Они решают наши судьбы,мы же будем решать их

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навряд чи хтось з присутніх готовий вбити людину тільки за те що він депутат, а ось коли спрацює "стадний інстинкт", масовість та запал юрби - ось тоді відповідальність нівелюється, авантюризм та адреналін зростає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б сказав не авантюризм, бо авантюра - сестра смекалки. Тут, швидше, дійсно таки "стадний інстинкт", тупість отари

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ти дуже гуманний до них :) але і такі треба, щоб вчасно зупинити тих, хто готов вєсті агонь очірідями :mdr:, треба ж для заповідника залишити пару рідкісних істот. :smile3:

П. С. то не руки трясуться ,то прав товаріщ Рекламіст, огонь, бєспощадний агонь ! :boks2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не читав всієї теми, але б вистрілив особисто і без вагань!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю ТС имел в ввиду не стрельбу по депутататататам,а решительные действия по их отстронению от власти.Еонечно стрелять никто не будет...а вот попинать,да в клетку посадить-это всегда пожалуйста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю ТС имел в ввиду не стрельбу по депутататататам,а решительные действия по их отстронению от власти.Еонечно стрелять никто не будет...а вот попинать,да в клетку посадить-это всегда пожалуйста

ні-ні! мене цікавіть саме стрільба! тобто чи ви готові глянути в очі людині, в якої наприклад двоє дітей і натиснути на курок за те, що він проголосував, наприклад, за податковий кодекс? побачити як він падає, як тече кров, побачити ці очі людини, що помирає і з цим жити далі спокійно і впевнено у правильності свого вчинку?

я тут не кажу про зону і т.д., саме фізичне вбивство і саме вашими рукамип.с. ну і далі, кілька є депутатів-жінок, ті хто обрали перший варіант, питання - я все правильно зрозумів, без винятків? будете стріляти в жінок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні-ні! мене цікавіть саме стрільба! тобто чи ви готові глянути в очі людині, в якої наприклад двоє дітей і натиснути на курок за те, що він проголосував, наприклад, за податковий кодекс? побачити як він падає, як тече кров, побачити ці очі людини, що помирає і з цим жити далі спокійно і впевнено у правильності свого вчинку?

я тут не кажу про зону і т.д., саме фізичне вбивство і саме вашими рукамип.с. ну і далі, кілька є депутатів-жінок, ті хто обрали перший варіант, питання - я все правильно зрозумів, без винятків? будете стріляти в жінок?

Kudrom не смотри больше хостел....Выстрелят наверное только те ктона краю соц общества...люди которые многое потеряли и во всем обвиняют власть....Рядовой гражданин,как бы он не бил себя пяткой об грудь,не выстрелит.На счет женщин,готов сделать исключение для пани Герман,а то у нее вава на всю черепную коробку....считай эфтаназия.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...