Перейти до змісту

Плагіат серед виробників мобільних телефонів


Рекомендовані повідомлення

nokla_n73.jpg

Плагиат - не такое уж редкое явление, удивляться тут особо нечему. Но когда помимо дизайна у оригинала заимствуется еще и название (с чисто косметическими изменениями) - это уж слишком. Познакомьтесь - КПК Nokla N73. Продается через eBay за 215 долларов. Является - GSM-коммуникатором (900/1800), имеет тачскрин, оснащен стилусом. Аппарат поменьше своего двойника, зато имеет значительно худшую камеру - 1.3 mpix против 3.2 в настоящей N73. Короче говоря - смотрите в оба, не купитесь на подделку.

взято тут: http://www.allnokia.ru/news/11911/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво хто виробник цього КПК. Про підробки телефонів Нокіа китайськими "умільцями" ми вже читали в одній з попередніх тем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципе раз уж так, то китайцам ничего не стоит сделать копию нокиа, и сверху написанть не н73, а Нокия Н73 :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цією підробкою Нокію обісрали по самі вуха. Їхні апарати N серії створювались як телефони для мереж наступного покоління 3G. А ця підробка навіть не всі діапазони GSM підтримує :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Господа, зато на подделку указана цена реальная, в отличие от брендового телефона. А клепается так называемый "бренд" Nokia в основном в том же Китае :jeer: То есть если не сборка, то по крайней мере большинство комплектующих... IMHO

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Це пркол з тими Китайцями.

На днях мені приносили копію 8800. Я чуть з стілця не впав. Одна моя знайома приносить мені і каже мов подивись шось мені не подобається ця 8800. Суть в тому що, дизайн повністю скопійований. Тільки якість матеріалу хреновата, ну і слайдер-механізм тупо на рейці а не на підшипниках. І меню від якогось LG.

Я зідзвонився зі своїми колишніми постачальниками. Вони підтвердили інфу. В Китаї ці телефони в партіїї мін 500 шт. і з самовивозом коштують увага !!!! 49$.

Шок на 5 хвилин.

При чому пацани скзали що це вже десь 7 еволюція цієї копії. Казали, що перші були зовсім похабні. Ну десь на 11 релізі вони точно скопіюють цей іміджевий телефон :). Я буду дуже сміятись.

Уявляю собі рекламу компанії Nokia в 2008 році. Лозунг: "Не хвилюйтесь дана модель повністю захищена від спрб її скопіювати!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...