Перейти до змісту

Куплю Passat B3 Universal D

avrokir

Рекомендовані повідомлення

Шукається для себе Passat B3 Universal Disel.

Доходяг не пропонувати...

т.0969646900

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На яку приблизно суму розраховуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На яку приблизно суму розраховуєш?

до 6к.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

UP!!! Бюджет збільшився до 7500. Пропонуєм авто "b4", бажано з двигуном 1Z, бо в процесі пошуку вже два рази попадав на проблемні AAZ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UP!!! Бюджет збільшився до 7500. Пропонуєм авто "b4", бажано з двигуном 1Z, бо в процесі пошуку вже два рази попадав на проблемні AAZ.

1z також дізель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1z також дізель?

Ну да - це TDI, тіко там замість шпонки на колінвалі (на відміну від AAZ) так званий фрезерний зріз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1z також дізель?

Ну да - це TDI, тіко там замість шпонки (на відміну від AAZ) так званий фрезерний зріз.

Є відмінний універсальчік - правда не дизельний, але зато БМВ!

http://auto.ria.ua/auto_bmw_3054688.html

Ціна нормальна, як на бмв... :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є відмінний універсальчік - правда не дизельний, але зато БМВ!

http://auto.ria.ua/auto_bmw_3054688.html

Ціна нормальна, як на бмв... :) :)

Ну бмв, це звичайно БМВ, але я в пошуці народного авто німців (VW) з тракторним мотором, в кума такий - за 3 роки ніяких проблем, а мене перед цим був бензиновий, то постійно були трабла, ледве продав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пассатік 1995р.в., пробіг-трохи більше200000км, 1.6 бензин, механіка, караван, темно-синій, велюр, 2 подушки, 4ел. подйомніка, кондішн, центр. замок колеса-зима в норм. стані. Не їздив по Україні, не пив нашого бензинчику і маселка!!!!!

Ціна - 8850, торг

Не цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пассатік 1995р.в., пробіг-трохи більше200000км, 1.6 бензин, механіка, караван, темно-синій, велюр, 2 подушки, 4ел. подйомніка, кондішн, центр. замок колеса-зима в норм. стані. Не їздив по Україні, не пив нашого бензинчику і маселка!!!!!

Ціна - 8850, торг

Не цікавить?

Дякую за пропозицію, але шукаю дизель, бо робоча - також дизельок, ну сам розумієш, ми ж щирі українці, як без методу сполучених посудин...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу автору трохи розширити свій кругозір в плані марок автомобілів, теза "в кума такий - за 3 роки ніяких проблем" це типовий український метод вибору автомобіля, як на мене, абсолютно неправильний і невиправданий. А на VW надто високі ціни ставлять. Я думаю що, будь-який автомобіль буде їздити нормально при належному догляді.

Удачі у виборі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу автору трохи розширити свій кругозір в плані марок автомобілів, теза "в кума такий - за 3 роки ніяких проблем" це типовий український метод вибору автомобіля, як на мене, абсолютно неправильний і невиправданий. А на VW надто високі ціни ставлять. Я думаю що, будь-який автомобіль буде їздити нормально при належному догляді.

Удачі у виборі!

тут мова йде про взаємозаміняємість агрегатів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...