Jump to content

Спорт

fantazy

Спорт  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Дуже хотілося б мати тему "Спорт"...

я думаю адмінам не важко було б створити...

ну і ваше голосування :lol:

Posted
Дуже хотілося б мати тему "Спорт"...

я думаю адмінам не важко було б створити...

ну і ваше голосування :)

Звичайно підтримую :lol:

Posted

І я за, двома руками :) . Люблю спорт.

З.І. Доречі!!!! Хто яким зараз займається спортом. Я наприклад на даний момент хожу в тренажерний зал "Павер Хаус" (досить не погано), і думаю ще записатись в басейн :)

Posted
І я за, двома руками :) . Люблю спорт.

З.І. Доречі!!!! Хто яким зараз займається спортом. Я наприклад на даний момент хожу в тренажерний зал "Павер Хаус" (досить не погано), і думаю ще записатись в басейн :)

А павер хаус, це де? Бо я в "Динамо" сидів, а зара вирішив звідти спригнути кудись! Як там обстановка\ціни?

Posted
І я за, двома руками :bayan: . Люблю спорт.

З.І. Доречі!!!! Хто яким зараз займається спортом. Я наприклад на даний момент хожу в тренажерний зал "Павер Хаус" (досить не погано), і думаю ще записатись в басейн :ahuet:

А павер хаус, це де? Бо я в "Динамо" сидів, а зара вирішив звідти спригнути кудись! Як там обстановка\ціни?

Знаходиться на вул. Зв'язківців 1. Ціна на один місяць здається 150 грн., є тренер. Сам зал на другому поверсі, а на першому буде сауна і масаж (скоро). Перше тренування безкоштовне. Хто хоче займатися приходьте, все розкажуть і покажуть.

Posted

Думаю кроме новостей там почти ничего и не будет. Можно и лутсктолк обойтись было.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...