Korting Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 09:06 #51 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 09:06 В університеті якому я навчаюсь, оплата в їдальні тільки по картці (будь-якій правда)АЛЕ термінал Приватбанку. В принципі зручно, я використовую для цих цілей найпростішу кредитку без вводу пін-коду.
erica Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 09:27 #53 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 09:27 Говорили, балакали про школи, а в садочках уже... мдя... все - "з турботою про людей"
electric Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 09:38 #54 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 09:38 В університеті є вибір : їсти чи не їсти чи піти кудись на обід. В школі дітям дають гроші в кишені і надіються що вони їх витратять на обід . А в садочку трошки інакше, там їдять всі , в сусідній магазин на чіпси не бігають. І тут мені пропонують при оплаті харчування моєї дитини дати трошки на розвиток банку імені "людяного" мера.
S30 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 10:24 #55 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 10:24 Говорили, балакали про школи, а в садочках уже... Встановили термінал Привату, з наступного місяця обов'язкова проплата харчування через термінал. За цю послугу банк бере 2 грн. Всі інші проплати (спеціалісти, на садочок) готівкою. Що називається приїхали. Під час мого навчання в школі батьки сплачували щомісяця енну суму за харчування, або був варіант з власним тормозком. Що заважає наразі запропонувати батьтькам таку ж схему? Порахували вартість стандартного обіду в школі, помножили на кількість днів і запропонували внести кошти на рахунок школи. Готуються обіди всеодно в школі. Просто, доступно, прозоро. А в якому банку буде рахунок - це вже діло третє. Так, на карманні витрати давали окремо, там булочку чи сік купити, але в основному батьки були у 99% впевнені , що дитина пообідала. Ось така стара схема мене влаштовує повністю. А викрутаси з карточками і іншою лобудою це, ІМХО, від лукавого і банка. А приват своїми "покращеннями" вже задовбав. Для прикладу щоб продовжити картку (зарплатну чи пенсійну) затрахають мізки своїми "ненавязливими" пропозиціями відкрити депозитний рахунок чи іншою сранню (пардон за мій французький). А що стосується роботи нашого мера, то перше що впадає у вічі - це авральний стан доріг. Принаймі за старого (як би він погано не працював) дороги звесни були залатані. А зараз хоч би до Пасхи встигли полатати.
erica Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 12:44 #56 Опубліковано 4 Квітня, 2011 в 12:44 А що стосується роботи нашого мера, то перше що впадає у вічі - це авральний стан доріг. Принаймі за старого (як би він погано не працював) дороги звесни були залатані. А зараз хоч би до Пасхи встигли полатати. Та це просто весна суха видалась. Ось піде дощик - почнуть латати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.