Перейти до змісту

що і як східна Україна знає про західну

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт усім!

сьогодні із жінкою зайшли у магазин дитячих товарів "Рукавичка" що біля 26 школи. 

переглядаючи іграшки погляд зупинився на цікавій карті України, зробленій у вигляді пазлів, виробництва ТОВ "Авеню" м. Луганськ. при детальному огляді знайшов досить цікаво представлений у малюнку рідний край та  Рівне.

я і раніше знав і бачив предостатньо випадків того як значна частина регіонів України, починаючи від Києва і далі на схід та південь не мають уявлення що таке Волинь: який край, яка географія, населення, політичні погляди людей, суспільний устрій, соціальний рівень і т.д., але від такого варіанту у мене легкий шок, а враховуючи те, що такими пазлами вони заповнили магазини України  стає сумно та боляче за тих дітей, котрі виростуть на таких забавках і у тих батьків котрі куплять подібні речі.

не полінився і сфотографував вам це чудо витвір луганських дизайнерів.

P.s. куди котиться світ і де мої речі...

post-2373-0-67683200-1290375871_thumb.jp

post-2373-0-80959700-1290375874_thumb.jp

post-2373-0-80360800-1290375875_thumb.jp

Опубліковано

що і як східна Україна знає про західну до чого котиться країна

Коли ще за часів помаранчевої революції були вибори, моя мама була в комісії, як представник влади у себе в місті.

Казала, що спостерігачі зі сходу, коли їхали до нас, прощались з близькими, бо на їх думку в нас тут всі ходять озброєні та відстрелюють східняків.

Ну і мало хто знає там, що наш обласний центр не Волинь, а Луцьк...

Опубліковано

Коли ще за часів помаранчевої революції були вибори, моя мама була в комісії, як представник влади у себе в місті.

Казала, що спостерігачі зі сходу, коли їхали до нас, прощались з близькими, бо на їх думку в нас тут всі ходять озброєні та відстрелюють східняків.

а знати можуть різне...не знати також... ібо:

"Не варто описувати в підручниках з історії соромливі факти в історії країни. Жодна з країн, що поважають себе, не вивчає та не розглядає події, яким не відбулось хоча б 30 років. Треба розглядати те, що відбулося давно і може розглядатись як певна модель, а такі транзитні події є однією з маленьких, ненайкращих сторінок нашої історії. Отож, немає жодної необхідності засмічувати свідомість дітей подібною нісенітницею, а залишити цю тему для істориків", - наголосив Колесніченко."

про спільний підручник з росією годі й казати...

Опубліковано

а спільний підручник Росії та Німеччині слабо зробити? чи Росії і Чечні(Афганістану, Фінліндії і т.д.)

думаю спільних підручників з історії не варто робити, бо у кожного народу свої погляди на одні і ті ж події, а часто і в середині країн протиріччя йдуть неслабі

Опубліковано

Гуцули атакують!

Нада було митника намалювать на нашій області

В нас теж бачу (Рівненська обл.), ще й з топірцем...

От тільки що ж намалювати треба було....

... придумав, сірники!

Опубліковано

А там у них думають абсолютно те ж саме. :smile3:

Кумедні ви. Думаєте, що для того, щоб країна нікуди не котилась, достатньо знати усі обласні центри? Нє, ніфіга, треба хоч по святах включати мозок і розуміти, що таких даунів і на Заході вистачає і не додавати кєрасіна у вогонь.

Опубліковано

Я в одному з солідних американських музеїв бачив карту, на якій річка Волга (Росія) названа Дніпром.

Це називається банально і просто: невігласи.

Як на мене, це мало стосується загальної поінформованості людей. Це свідчить про непрофесіоналізм розробників, які просто зобовязані були б грунтовно це питання дослідити, а не робити висновки зі слів однієї з пісень тартака "Волинські ліси - Карпатські гори".

А хто на волині знає, що в Луганські області найкрутіший бренд - це завод Луганськтепловоз?

Ось так ось.

Опубліковано

А там у них думають абсолютно те ж саме.  :smile3:

Кумедні ви. Думаєте, що для того, щоб країна нікуди не котилась, достатньо знати усі обласні центри? Нє, ніфіга, треба хоч по святах включати мозок і розуміти, що таких даунів і на Заході вистачає і не додавати кєрасіна у вогонь.

Чесно кажучи даунів хватає всюди, але у нас все ж таки люди крім знань двох мов, ще й знають  географію і мінімальну інформацію про інші області.

але відомі випдки коли Львівські автори роблять книгу "Замки західної України" (десь так звучить) і на них абсолютно не згадується Луцьк, хоча це більше з незрозумілої непрязні львівян до волинян.

Опубліковано

Я в одному з солідних американських музеїв бачив карту, на якій річка Волга (Росія) названа Дніпром.

Це називається банально і просто: невігласи.

Як на мене, це мало стосується загальної поінформованості людей. Це свідчить про непрофесіоналізм розробників, які просто зобовязані були б грунтовно це питання дослідити, а не робити висновки зі слів однієї з пісень тартака "Волинські ліси - Карпатські гори".

А хто на волині знає, що в Луганські області найкрутіший бренд - це завод Луганськтепловоз?

Ось так ось.

Де Америка, а де Росія...

Щодо Луганськтепловоз - знають люди, не так сильно, але знають, але ж проблема не у будь якій людині - проблема у тому що цей пазл розробляли люди для навчання дітей, отже вкладували певний сенс у них, плюс повинно таке проходити якусь реадкцію, але очевидно заради прибутків одні витворяють юбо зна що, інші підписують у друк

Опубліковано

але ж проблема не у будь якій людині - проблема у тому що цей пазл розробляли люди для навчання дітей, отже вкладували певний сенс у них, плюс повинно таке проходити якусь реадкцію, але очевидно заради прибутків одні витворяють юбо зна що, інші підписують у друк

Ти мабуть дуже мало мав справ з видавництвами і поляграфіями. Інколи Київ нам про нас такі перли присилає..... покручє вуйка на волинських болотах.

ІМХО. Ніякої прихованої загрози, пропаганди і провокацій. Тільки недолугість окремих людей, які зробили це.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...