Перейти до змісту

Продається сайт (інтернет магазин)

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Продаю сайт http://elitebox.com.ua/

Так як замовники перестали займатись бізнесом - віддали мені назад сайт,який я робив (замість кількох доларів боргу).

Продам недорого, все одно без діла стоїть.

Кого цікавить прошу звертатись в пм, або icq 44356пять

Сайт знаходиться в мене на хостінгу. При купівлі сам перенесу на ваш, або можемо домовитись про подальше розташування сайту у мене на хостінгу.

Домен ще 67 днів живий, реганий на domen.com.ua - при купівлі віддам і домен.

Маю всі psd дизайну, можна будь-яку інформацію поправити (контакти, лого, назву і т.п.)

Курс долару на головній міняється в адмінці і перерахунок ціни в гривні йде автоматично. дуже зручно для коливань валюти (коли закупівельна ціна в доларах)

Розгляну ваші пропозиції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все это замечательно, но стартовую цену все-таки укажи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартова ціна 300$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за що?

він навіть в  гуглі не зареганий. які він гроші може приносити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо його регати якщо він не діючий? Вносите свій товар, тоді відкриваєте для індексації і розкручуєте.

Якщо людина не розуміє що і як і для чого, то розмову вести немає сенсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людина не розуміє що і як і для чого, то розмову вести немає сенсу

Я розумію тому й питаю... За 300 доларів можна купити готовий бізнес - це сайт наповнений товаром,  з індивідуальним дизайном, нормальними позиціями в пошукових системах і навіть постійними покупцями. Тільки торгувати :rolleyes:

А в даному випадку звичайний пустий сайт, з нудним шаблоном, єдине що наповнений товаром, доменне імя якого не представляє особливої цікавості, який ти закинув собі на комп. Роботи багато а ще індексація в ПС, реклама тощо.

Тепер питання: чим твоя пропозиція може бути цікавішою від, наприклад, створення сайту з нуля  на тій cms яка буде зручна власнику, на хостингу  який він сам собі вибере... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вигляд на твою думку нудний. А по моєму дуже навіть гарний. Аналогічно доменне ім'я комусь може не дуже подобатись, а комусь навпаки.

Створення сайту з нуля буде дорожче, якщо з оригінальним дизайном, намальованим дизайнером і зверстаним верстальщиком.

Сайт не закинув на комп, а знаходиться на крутому хостингу. Якщо влом пробити whois і пінганути, що за сервак то так і скажи.

Я відписав що перенесу на хостинг який людина собі купить.

Пропозиція моя цікавіша насамперед тим, що не потрібно тратити час на створення. А це місяць-два, яких людина може і не мати в запасі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартову ціну знижено до 280$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...