Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

-кончений банк беруть тепер комісію за Комунальні послуги

каса/тсо/приват24/регулярний платіж?

пару слів про деталі можна, звідки лізе комісія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В принципе, банк неплохой. Но для переводов или депозитов использую больше Хрещатик, нет очередей и отделения нормально расположены. И да, пусть наймут больше людей. А то пресловутый человеческий фактор сказывается на мне как на клиенте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходила в Приват поміняти номер мобільного, до якого прив"язаний Приват24. Консультант поки змінювала, запрпонувала підключити послугу "Копілка". Я відмовилась, але вона все переконувала та переконувала. Після досить різкої відмови, вона таки унялась. Приходжу додому, а тут смс, "Ви підключили послугу"Копілка". Якщо це було зрблено без вашого відома, надішліть пусте смс на номер........і т.д. ". Звичайно я відразу відключила., але обуренню не було меж. Таки втюхала мені ту копілку. Наглості нема меж.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-кончений банк беруть тепер комісію за Комунальні послуги

каса/тсо/приват24/регулярний платіж?

пару слів про деталі можна, звідки лізе комісія?

При налаштуванні в рег платежах неміг поставити оплату за квартиру, звернувся до економіста, вдіповідь через касу.

Прийшов в касу

питаю: чи можна оплатити за кв плату,

відповідь: так

питаю: чи буде комісія,

відповідь: ні.

в результаті 7,10 комісії в смс

P.S. більше у ПБ там не платитиму ніколи :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципе, банк неплохой. Но для переводов или депозитов использую больше Хрещатик, нет очередей и отделения нормально расположены. И да, пусть наймут больше людей. А то пресловутый человеческий фактор сказывается на мне как на клиенте.

Хрещатик норм? Два відділення (одне з них в паспортному столі) і два банкомати на місто? Тоді вже краще Ощадбанком користатись. ІМХО там і тарифи цікавіші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оплата комунальних в цьому місяці. в ощадбанку нарахували 540 грн. так як не мала такої суми,відмовилася від оплати. на наступний день зайшла в приватбанк і оп! та сама квартира ті самі показники а до оплати 512 грн!

брєд.

дивіться в квитанцію за що нараховано 540 чи 512 грн. може в першому випадку вказали/касир почула більшу кількість кубів за воду чи за газ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була ситуація, коли простояв в черзі, а потім в касі мені заявили, що каса платежі менше 2000грн не приймає, платіть в терміналі. об'їхав після цього ще 4 відділення, скрізь черги, обіди, або ще щось.. для чого робити на кожному кутку відділення, і по кілька кас, якщо працює тільки одна, і створюються черги?.. термінал не дає здачі, а зараховувати кілька гривень на рахунок мобільного мені немає потреби, оскільки поповнюю по 40грн, для вільного користування в мережі, а на інші номери мені також вистачає. Висновок - не варто зв`язуватись з монополістами. Хоча бувають випадки, коли немає іншого виходу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще зараз заблоковані і в Привата і наскільки знаю в інших банках операції з доларами))) Отаке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже в Приват24 можна здійснити обмін валют.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банк Коломойського ввів обмеження на продаж валюти

http://www.epravda.c...13/12/5/406900/

Хижняк Анна

в приват 24 операции с валютой не проводяться на данный момент

Змінено користувачем Roman_1984
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Roman_1984,

перевірені дані?

ні

а отже - чергова "жовтизна"

В Приваті все, як і було, 150000 в еквіваленті \ тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Roman_1984,

перевірені дані?

ні

а отже - чергова "жовтизна"

В Приваті все, як і було, 150000 в еквіваленті \ тиждень.

Ну Українська правда до "жовтої преси" якось не сильно відноситься)))

А в Приват24, вчора до 00.00 п'ять разів забраковувало операцію по конвертації валют.

І остання цитата,це я в Онлайні з оператором Привата спілкувався, хвилин 50 назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так Приват24 лагав, але це було і з гривнею, з веб-інтерфейсу платежі проблемно було зробити, з Андроід версії - проводив.

В обід я спілкувався з безпосердніми працівниками ПБ, що займаються платежами населення, ніякої паніки і бану на валюту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при чому тут паніка, я пишу, що в Приват24 валюту не можна конвертнути, тобто долари купити, якщо так буде зрозуміліше, от і все, і це не мої слова, а Працівника банку, які я виклав дослівно. І я сам особисто стикнувся з проблемою...., тобто перевірив на власному досвіді....

І це не технічна проблема, а обмеження зі сторони банку... Всі інші функції працюють в штатному режимі, ввечері буду пробувати купувати дол., напишу чи вдалось. А стаття з газети, принаймні частково пояснює з чим ці проблеми можуть бути пов'язані.

П.С.: Чомусь мої знайомі, і не одні, не змогли придбати валюту в банках, і змушені були купувати у валютників по 8.40, і це перевірено. Зараз я навіть не знаю, який курс.

П.П.С.: Тільки, що вдалось придбати долари через Приват24, таке враження, що ОНЛАЙН консультанти самі не знають, що в них в банку робиться. Так мене налякали......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не все так погано, але обмеження в 500 дол. в день, в Приват24, все таки є)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не все так погано, але обмеження в 500 дол. в день, в Приват24, все таки є)))

Всі зараз купують долар, а потім все налагодиться і стільки людей втратить на різниці курсу, а хтось заробить. Кому война, а кому мать родная ( цитата ).

Я б не став зараз скуповувати долар.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, все налагодиться. Але на якому рівні (курсі долара)????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

g2wl.png

Не проходять операції навіть в кілька доларів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НБУ як завжди показав свою неспроможність контролювати банки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 баксiв не змiг перевести мiж рахунками . 5 хв назад. i дати коли все буде ок- нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НБУ як завжди показав свою неспроможність контролювати банки.

Справа в тому, що це все і є наслідком дій НБУ, який намагається стримати курс, шляхом обмеження банків від валютних ринків ((((

Теж Приват24, сказали, що валютні операції обмеженні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавл, а як ви уявляєте оце обмеження банків від валютних ринків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.epravda.com.ua/news/2013/12/2/406309/

Ну типу ось такі чутки, але пише, що чутки, хоча дійсність свідчить про інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Чергове пАкращення))) Хотів поповнити власну картку в терміналі, і о чудо, комісія 0.5 %, і який мені тепер зміст туди закидати кошти??? Чого чекати далі??? Теж пробував поповнити особистий рахунок, який раніше міг поповнити будь-хто без комісії, і теж попередило, що комісія 0.5 %.

Можливо, якась помилка, але сумніваюсь....

Тупий якийсь інтерфейс. В Приваті сказали, що комісії не буде, а інформація стосується лише карток "ДЛЯ ВИПЛАТ", а звідки я знатиму, яка це картка коли поповнюю іншій людині. Писали б комісію для кожного конкретного випадку, а не для інформації....

Я вже переживати почав.

Схожу попробую поповнити..... Про результат відпишу.

Сходив поповнив. Дійсно, комісії НЕМА. Але оновлення інтерфейсу не дуже вдало - так мене "висадити"))))

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна детальніше, для яких видів карт є комісія, для яких нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...