Перейти до змісту

СТО для автомобілів

yumerpro

Рекомендовані повідомлення

СТО. Діагностика і ремонт ходової легкових автомобілів та невеликих бусів. заміна мастил,підшипників, ремонт КПП, двигунів. обслуговуємо також Газелі та Таврії. Працює мийка. Допомога при купівлі автомобілів (огляд та діагностика). Ціни помірні.

0660887162 Олександр

знаходимось в р-ні митниці, як їхати на с. Тарасове, там буде вказівник ОАЗИС, повернути направо до оазису. ми як раз навпроти. від ковельської траси десь 500 мертів до нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик у вас є?

А взагалі цікавить чи зможете перевірити правильність показів датчику температури охолоджуючої рідини який подає сигнал на мозгі в пасаті В3, також відкалібрувати другий аналогічний датчик який йде на приборку (як цифрову так і електромагнітну стрілку). А то починаються холода і боюсь що комп начне пити забагато нафти при занижених показниках температури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик у вас є?

А взагалі цікавить чи зможете перевірити правильність показів датчику температури охолоджуючої рідини який подає сигнал на мозгі в пасаті В3, також відкалібрувати другий аналогічний датчик який йде на приборку (як цифрову так і електромагнітну стрілку). А то починаються холода і боюсь що комп начне пити забагато нафти при занижених показниках температури.

електрика у нас на жаль нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик у вас є?

електрика у нас на жаль нема.

А де можна таке перевырити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то рекомендував би почитати "матчасть" бо електриків багато і треба знати хоч про він буде говорити.

В твому авто велика ймовірність того що підтримуються "блік"-коди, і помилки можна почитати за допомогою світлодіода і простенької схемки самому. А взагалі "мозг" прикручується до компутера К-Л (К-Л-Л)-лайн адаптером.

Є дуже простий та перевірений особисто спосіб обнулити і перепрограмувати ЕБУ. На Пассатах проходить на ура.

П.С. Я теж в найближчий час хочу поїхати почитати, пропоную зколегуватись так як в мене Б4.

2 yumerpro по чому мийка і яких саме ремонт двигунів бензин/дизель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то рекомендував би почитати "матчасть" бо електриків багато і треба знати хоч про він буде говорити.

В твому авто велика ймовірність того що підтримуються "блік"-коди, і помилки можна почитати за допомогою світлодіода і простенької схемки самому. А взагалі "мозг" прикручується до компутера К-Л (К-Л-Л)-лайн адаптером.

Є дуже простий та перевірений особисто спосіб обнулити і перепрограмувати ЕБУ. На Пассатах проходить на ура.

П.С. Я теж в найближчий час хочу поїхати почитати, пропоную зколегуватись так як в мене Б4.

мийка 45 грн з пилососом.

на рахунок двигунів, то робимо все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тільки ЗА а поїхати почитати куда?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

прошу закрити тему! СТО більше не функціонує!!!!!

дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...