yumerpro Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 15:15 #1 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 15:15 СТО. Діагностика і ремонт ходової легкових автомобілів та невеликих бусів. заміна мастил,підшипників, ремонт КПП, двигунів. обслуговуємо також Газелі та Таврії. Працює мийка. Допомога при купівлі автомобілів (огляд та діагностика). Ціни помірні.0660887162 Олександрзнаходимось в р-ні митниці, як їхати на с. Тарасове, там буде вказівник ОАЗИС, повернути направо до оазису. ми як раз навпроти. від ковельської траси десь 500 мертів до нас.
Andrew_Best Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 20:49 #2 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 20:49 Електрик у вас є?А взагалі цікавить чи зможете перевірити правильність показів датчику температури охолоджуючої рідини який подає сигнал на мозгі в пасаті В3, також відкалібрувати другий аналогічний датчик який йде на приборку (як цифрову так і електромагнітну стрілку). А то починаються холода і боюсь що комп начне пити забагато нафти при занижених показниках температури.
yumerpro Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:24 Автор #3 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:24 Електрик у вас є?А взагалі цікавить чи зможете перевірити правильність показів датчику температури охолоджуючої рідини який подає сигнал на мозгі в пасаті В3, також відкалібрувати другий аналогічний датчик який йде на приборку (як цифрову так і електромагнітну стрілку). А то починаються холода і боюсь що комп начне пити забагато нафти при занижених показниках температури.електрика у нас на жаль нема.
Andrew_Best Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 19:02 #4 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 19:02 Електрик у вас є?А взагалі цікавить чи зможете перевірити правильність показів датчику температури охолоджуючої рідини який подає сигнал на мозгі в пасаті В3, також відкалібрувати другий аналогічний датчик який йде на приборку (як цифрову так і електромагнітну стрілку). А то починаються холода і боюсь що комп начне пити забагато нафти при занижених показниках температури.електрика у нас на жаль нема.А де можна таке перевырити?
V.Wolf Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 20:14 #5 Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 20:14 А де можна таке перевырити?Взагалі то рекомендував би почитати "матчасть" бо електриків багато і треба знати хоч про він буде говорити.В твому авто велика ймовірність того що підтримуються "блік"-коди, і помилки можна почитати за допомогою світлодіода і простенької схемки самому. А взагалі "мозг" прикручується до компутера К-Л (К-Л-Л)-лайн адаптером. Є дуже простий та перевірений особисто спосіб обнулити і перепрограмувати ЕБУ. На Пассатах проходить на ура.П.С. Я теж в найближчий час хочу поїхати почитати, пропоную зколегуватись так як в мене Б4.2 yumerpro по чому мийка і яких саме ремонт двигунів бензин/дизель?
yumerpro Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 08:30 Автор #6 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 08:30 А де можна таке перевырити?Взагалі то рекомендував би почитати "матчасть" бо електриків багато і треба знати хоч про він буде говорити.В твому авто велика ймовірність того що підтримуються "блік"-коди, і помилки можна почитати за допомогою світлодіода і простенької схемки самому. А взагалі "мозг" прикручується до компутера К-Л (К-Л-Л)-лайн адаптером. Є дуже простий та перевірений особисто спосіб обнулити і перепрограмувати ЕБУ. На Пассатах проходить на ура.П.С. Я теж в найближчий час хочу поїхати почитати, пропоную зколегуватись так як в мене Б4.2 yumerpro по чому мийка і яких саме ремонт двигунів бензин/дизель?мийка 45 грн з пилососом.на рахунок двигунів, то робимо все.
Andrew_Best Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 18:55 #7 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 18:55 А де можна таке перевырити? Взагалі то рекомендував би почитати "матчасть" бо електриків багато і треба знати хоч про він буде говорити. В твому авто велика ймовірність того що підтримуються "блік"-коди, і помилки можна почитати за допомогою світлодіода і простенької схемки самому. А взагалі "мозг" прикручується до компутера К-Л (К-Л-Л)-лайн адаптером. Є дуже простий та перевірений особисто спосіб обнулити і перепрограмувати ЕБУ. На Пассатах проходить на ура. П.С. Я теж в найближчий час хочу поїхати почитати, пропоную зколегуватись так як в мене Б4. 2 yumerpro по чому мийка і яких саме ремонт двигунів бензин/дизель? А тільки ЗА а поїхати почитати куда?
yumerpro Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:14 Автор #8 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:14 прошу закрити тему! СТО більше не функціонує!!!!!дякую!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.