Перейти до змісту

Ноутбук Ноутбук Samsung R780 Red чи щось інше?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна порада про ноутбук.

Раніше цим питанням не переймався,та тепер заставляють взяти офіс. Ну і замість стаціонарного,думаю,буде краще ноутбук для цього.

Вибрав заочно Ноутбук Samsung R780 Red (NP-R780-JS01UA) http://www.novatek.com.ua/product/samsung-r780-np-r780-js01ua/

по характеристикам і зовнішньому виду,правда трохи погано що він червоного кольору :),а може й ні.

Ноутбук потрібен не тільки для роботи але й для дому ,музика,фільми,сину ігри. Так що треба з 17 дюймовим екраном.Бюджет +/- 7000 гр.

Що скажете конкретно про цю модель? Мені здаєтся тут найкраще співвідношення якість - ціна . Чи в Луцьку можна щось вибрати?

Опубліковано

То може хоть на таке питання дасте відповідь - якщо вибирати з двох ноутбуків з приблизно одинаковою начинкою,та ціною - що краще Samsung чи HP pavilon.

Питання про надійність,сервісне обслуговування.

Опубліковано

Хулєти - тіко врагам :) Реально. Чого варта тіко 6-та та 9-та DV серія, де відяхи мруть як мухи... та і в Компаків теж вистачає своїх приколів.

Самсунг... в основному зверталися з траблами по зарядці.

А якшо тре хорошу робочу конячку, то вже краще ДЕЛЛ. В них є модельки в районі 7К грн.

Опубліковано

Хулєти - тіко врагам :) Реально. Чого варта тіко 6-та та 9-та DV серія, де відяхи мруть як мухи...

Самсунг... в основному зверталися з траблами по зарядці.

А як на рахунок 7 серії?

По відеокартах ,яка з них краща GeForce GT 330 чи GT230 ,ясно,що чим більша цифра тим краща плата,але в даному випадку в 330 память 512 мб., а в 230 - 1 гиг.?

Опубліковано

будь-яка техніка - то лотерея.

Послухай Мікса, він нотікі ремонтує, і краще знає що найчастіше буває в ремонті.

Опубліковано

Ясно,дякую.

Значить НР не розглядаю,тоді вже Самсунг,по крайній мірі в нас в місті є сервісний центр,а це важливо,я так розумію.

Прийдется зіграти в цю лотерею.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...