Перейти до змісту

Куплю Автомагнитолу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю несильно наворочену автомагнітолу (БУ чи нову), основне щоб була надійна, читала audio, mp3 диски, нормальний радіоприймач був.

Можете порадити де у Луцьку можна купувати таке БУ, щоб гарантія була?

А то от у мене знайомий купив десь на варшавці в ларку БУ магнітолу, рік поробила а потім перестала читати диски

Опубліковано

А то от у мене знайомий купив десь на варшавці в ларку БУ магнітолу, рік поробила а потім перестала читати диски

Програма "6 кроків до магнітоли в авто":

1) видурити матафон у товариша (буцімто, на запчастини)

2 ) зняти кришку матафона

3) ватою, що не залишає ворсин (шукати в магазинах фототоварів) акуратно, без зусиль протерти лінзу лазера

4) продути

5) ще раз протерти

6) встановити кришку на місце

Опубліковано

якшо лазер відпрацював свій ресурс - ніякі протирання йому вже не допоможуть.

можна спробувати трохи (з відчуттям міри) підкрутити змінний резистор на головці, і таким чином збільшити потужність сівшого лазера.

і взагалі якшо диски не читає, то необов'язково проблеми з лазером.

щоб магнітола була надійна, - купуйте бренд. тобто відомі фірми чи моделі, рідні автомагнітоли з машин.

гарантію наврядчи хто вам дасть. і якшо дадуть то не більше ніж на 3 - 6 місяців!

в свій час в ельдорадо можна було брати деякі моделі нові дорожче і дешевше. відповідно з довгою гаратією на 3 роки і короткою там шось на 6 чи 12 міс.

ну і шоб магнітола вам служила, переконайтесь що у вас не волга, де бортова мережа скаче 10-18 вольт, і динаміки ви підключили за правилами ;)

вдалої покупки :friday:

Опубліковано

Вчора привезли з Гамбурга нові AIWA, В них є USB,вихід на саб і блутус як мені пояснили коли ідеш в авто і хтось дзвонить тоді телефон зєднується з магнітофоном звук пісні проглушується і ти говориш бо в магнітофоні встроєний мікрофон!Ціна питання-800гр.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...