Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

фоткі є зачьодні

http://mignews.com.ua/ru/photo/2155.html

типу

1290678143743.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Чернівцях майже тисяча підприємців заблокували двері Чернівецької мерії: люди вимагають від депутатів проголосувати за звернення до президента з вимогою накласти вето на Податковий кодекс

Підприємці не випускають депутатів, які зібралися на першу сесію міської ради шостого скликання, з приміщення, повідомляє zik.

Частина депутатів уже вийшла через чорний хід.

ану работать, обранці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто був на майдані? Хто дивився Аверс? А то я не дочекався в міськраді закінчення сесії. Що прийняла міськрада?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не всі, не всі пішли на мітинги! деякі трудяги "в поті чола" маслають

http://www.volynnews.com/news/volyn/na_lutskykh_bazarakh_lyshylysya_naypidpryyemlyvishi_foto/

Підприємець Іванна, що торгує на Центральному ринку одягом та взуттям, розповіла, що не пішла на акцію протесту до Волинської обласної державної адміністрації, бо «конкурентів нема, і виторг буде більший».
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два роки знадобилось Сталіну, щоб ліквідувати непманів як клас. Трохи більше тривало “розкуркулення”. А почалось усе з підняття податків для непманів, та надання повноважень податковій інспекції. Нічого не нагадує?

http://maidan.org.ua/static/news/2010/1290691219.html - досить пізнавально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

акція то відбулась...

але людей могло б бути набагато більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что касается других согласованных действий участников протеста, то, по его словам, 26 ноября во всех областных центрах Украины, городах Киеве и Севастополе будут поданы заявки на проведение 6 декабря 2010 г. собраний инициативных групп по инициированию всеукраинского референдума по досрочному прекращению полномочий Верховной Рады Украины. 

хто буде в курсі, повідомте, де і коли будуть збиратися підписи за розпуск цієї наглої банди Верховної Ради, з радістю підпишусь і буду агітувати усіх знайомих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підприємці, що протестують проти ухвалення Податкового кодексу, у четвер провели в Дніпропетровську під стінами міської податкової адміністрації акцію протесту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вони розстелили килим, на якому стояло старе дерев'яне корито, наповнене кінськими фекаліями, змішаними з дрібними купюрами і монетами.

Також підприємці вставили в корито ложки, качани і плакат з написом: "Візьміть наші податки". До учасників акції ніхто з представників податкової не вийшов.

За словами організатора акції Андрія Туякова, крім масових акцій протесту, проводиться робота по організації незалежних профспілок підприємців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто буде в курсі, повідомте, де і коли будуть збиратися підписи за розпуск цієї наглої банди Верховної Ради, з радістю підпишусь і буду агітувати усіх знайомих

Вчора до організаторів Луцького майдану дзвонили організатори Київського майдану і просили на понеділок якомога більше людей в Київ - саме там будуть збирати підписи на ініціацію референдуму - більш ніяких механізмів впливу на президента немає. Але луцька організаторка відразу всіх попустила, пояснивши, що результати українських референдумів не мають сили закону, а лише дорадчу. Тобто президент ознайомиться з результатами і САМ буде вирішувати розпускати чи ні. Яке рішення він прийме, думаю, не треба пояснювати? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власть готовит выступления в поддержку Налогового кодекса. Об этом говорится в заявлении Национального форума профсоюзов Украины, переданном УНИАН.

Как отмечают в профсоюзах, подготовка выступлений будет проходить по одной схеме: власть будет давать указание руководителям предприятий, которые, в свою очередь, будут вынуждать работников публично высказываться в поддержку Налогового кодекса. При этом будут задействованы те отрасли экономики, которые находятся в упадке и зависимом от власти состоянии.

В частности, одна из таких акций уже состоялась 24 ноября, когда производители легкой промышленности дали пресс-конференцию и призвали участников акций протеста прекратить митинги и согласиться с принятием Налогового кодекса.

Как отметил председатель Национального форума профсоюзов Украины Мирослав Якибчук, в прошлом году задолженность по выплате заработной платы на отечественных предприятиях легкой промышленности выросла в среднем на 37%, при этом 25% работников отрасли находились в режиме вынужденной неполной занятости. Кроме того, за 9 месяцев 2009 года количество работающих в отрасли производства изделий из кожи и обуви сократилось на 3,3%, а спад производства только текстиля достиг 33,3%.

«Это является свидетельством того, что отрасль легкой промышленности доведена до такого состояния, когда без поддержки государства она существовать не сможет. А следовательно, представители этой сферы вынуждены действовать и высказываться в поддержку любых решений власти», - отметил Якибчук.

По информации НФПУ, подобные выступления и пресс-конференции в поддержку Налогового кодекса планируют представители судостроительной, самолетостроительной и других отраслей.

В профсоюзах убеждены, что принятие Налогового кодекса направлено именно на то, чтобы превратить тех, кто сегодня еще отстаивает свою свободу, в нацию немых и покорных прислужников.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, протестуючі забули про ще одну вимогу:

Кардинальне, радикальне, жорстке і максимально можливе зниження видатків на утримання державного апарату в держбюджеті, на які йдуть ці податки, які хочуть з нас і вас збити

і не так, обіцянка, в конкретно - зниження, наприклад, на 30% видатків на утримання уряду і ВР порівняно з 2009-м роком, а це конкретна цифра, можна порахувати

nickel, скажи своїй ініціативній групі, думаю ніхто не буде проти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, скажи своїй ініціативній групі, думаю ніхто не буде проти!

В нас немає ніякої групи. В міськраду, пішли випадкові люди, крім двох чоловік (жінка-організатор, її видно на відео з сесії міської ради, там же Козюра називав її ім'я, і чоловік - Костянтин Бачук, член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України - цю інформацію переписую зараз з газети, яку він подарував). Я не маю їхніх координат, як і вони моїх. Я і надалі не входжу ні до яких груп, організацій, партій.

Мене і надалі більше турбує особисте працевлаштування, треба поспішати, бо якщо кодекс пройде, то пошукачів роботи буде набагато більше.

Кардинальне, радикальне, жорстке і максимально можливе зниження видатків на утримання державного апарату в держбюджеті, на які йдуть ці податки, які хочуть з нас і вас збити

це як лисицю пустити в курник переночувати і просити кур не чіпати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович п’є чай у наметовому містечку

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ п’є чай з учасниками акції протесту у наметі на Майдані Незалежності у Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, зустріч глави держави із підприємцями – учасниками акції протесту проти набуття чинності Податковим кодексом триває вже більш як півгодини.

Підприємці запросили В.ЯНУКОВИЧА випити чаю до одного з наметів, де обладнана кухня, щоб продовжити розмову.

Триває обмін думками щодо Податкового кодексу, а також щодо механізму підвищення ефективності співпраці керівництва держави і підприємців з метою пошуку спільного рішення.

http://www.unian.net/ukr/news/news-408484.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влучний момент отруїти буде пропущений :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сенс ? Щось від цього зміниться ?

З таким же успіхом можна відбити ніс на пам"ятнику Леніну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де два українці – там три гетьмани !

На Майдане-2 начались разборки: выясняют кто главный и за что стоят. ВИДЕО.

http://censor.net.ua/ru/video_news/view/143450/na_mayidane2_nachalis_razborki_vyyasnyayut_kto_glavnyyi_i_za_chto_stoyat_video

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сенс ? Щось від цього зміниться ?

З таким же успіхом можна відбити ніс на пам"ятнику Леніну

Тобто, ти натякаєш, що він ніхто? пусте місце?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майдан после приезда Януковича предприниматели показательно вымыли (фото)

29019809ec73a5c03c780b4955db1c58_500_0_0.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, ти натякаєш, що він ніхто? пусте місце?

Я натякаю що не він першопричина лиха яке переслідує український народ з самого початку його існування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де два українці – там три гетьмани !

На Майдане-2 начались разборки: выясняют кто главный и за что стоят. ВИДЕО.

http://censor.net.ua/ru/video_news/view/143450/na_mayidane2_nachalis_razborki_vyyasnyayut_kto_glavnyyi_i_za_chto_stoyat_video

нащо тиражувати провокаційні ролики з президентського каналу і так зрозуміло, що це провокації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я натякаю що не він першопричина лиха яке переслідує український народ з самого початку його існування.

Тобто ми приречені? Бо в нас щось там мільйон років тому пішло не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В.Янукович може звільнити М.Бродського і С.Тігіпка, - джерело

Президент України Віктор Янукович може звільнити голову Держкомпідприємництва України Михайла Бродського і віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Центральному штабі порятунку українського підприємництва (ЦШПУП).

На посаді глави Держкомпідприємництва М.Бродського може змінити депутат Запорізької облради Дмитро Швець.

Співбесідник РБК-Україна повідомив, що поки невідомо, хто може обійняти посаду віце-прем'єра, замість С.Тігіпка, якщо його відставка відбудеться.

Д.Швець у коментарі РБК-Україна заявив, що нічого не знає про своє можливе призначення.

Нагадаємо, в березні 2010 р. низка ЗМІ повідомляла, що Д.Швець може очолити Держкомпідприємництва після відходу екс-глави відомства Олександри Кужель.

РБК-Україна
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...