Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Ринки то не працюватимуть!давайте ознайомимо всіх свойх знайомих підприємців не-базарників,та хай закриються хоч на годину другу!!!Ну хай вже не на цілий день!!Нехай повісять обяву,що ми страйкуємо!!!Хай донесуть ,що ми страйкуємо не за наші шалені прибуткм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Самі по собі перевибори в ВР нічого не дають.

Як не дивно, але тут згідний. Мені наші вибори нагадують колоду карт, тільки не 36шт, а - 450. Тасуй не тасуй Вибирай не вибирай, а рожі ті самі. Чи хтось бачить нові обличчя в ВР?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самі по собі перевибори в ВР нічого не дають.

Як не дивно, але тут згідний. Мені наші вибори нагадують колоду карт, тільки не 36шт, а - 450. Тасуй не тасуй Вибирай не вибирай, а рожі ті самі. Чи хтось бачить нові обличчя в ВР?

Та яка різниця!!!!І мені не видно допоки належних кандидатур!!!!Але не можна здаватися!!!!Треба протестувати!!Проти того,що нам зараз навязують!!!!!!!!Проти!!!!!!!А коли настане-"за"-подумаємо потім!!!Наразі головне!!!! виділите головне(вибачте за тавтологію)!!!!а потім зявляться....море зявиться бажаючих отримати наші голоси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ойойой!!!!і хто ж це нас тут цензурує????Моє повідомлення зовсім не таке,яке я писала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яка різниця!!!!І мені не видно допоки належних кандидатур!!!!Але не можна здаватися!!!!Треба протестувати!!Проти того,що нам зараз навязують!!!!!!!!Проти!!!!!!!А коли настане-"за"-подумаємо потім!!!Наразі головне!!!! виділите головне(вибачте за тавтологію)!!!!а потім зявляться....море зявиться бажаючих отримати наші голоси

Та прийду я, прийду. Ти інших агітуй :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та прийду я, прийду. Ти інших агітуй :P

Я не маю агітувати,я не агітатор!І я нікого не заставляю!Але дивно насправді,що моє повідомлення дійшло до читатів в спотвореному вигляді.я думаю,що моє зарашнє повідомлення не пропустять-но....хочте вірте-хочте-ні-нас цензурують і то не на шутку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибирай не вибирай, а рожі ті самі. Чи хтось бачить нові обличчя в ВР?

Ну, порівняно з 90ми склад ВР, я так розумію, змінився дуже сильно. Багато людей пішло з політики, багато нових прийшло.

Треба враховувати психологія виборця (простіше кажучи - хохла) при наявному президенті на місцях намалюють той самий відсоток. Якщо президент буде інший, підлаштовуватись будуть під нього. Це ще не рахуючи того, що за "новою старою" конституцією, президент має більшість владних повноважень в державі. Фактично перевибори до ВР при президентові януковичі - це ПШИК який нічого не дає. Більше того, якби я був яником, можливо я сам ініціював би таку ситуацію щоб пійти на "поступки" у вигляді дострових перевиборів у ВР, закріпити там ПР по максимуму, революційний накал спаде, і творити все що вздумається...

Та яка різниця!!!!І мені не видно допоки належних кандидатур!!!!Але не можна здаватися!!!!Треба протестувати!!Проти того,що нам зараз навязують!!!!!!!!Проти!!! !!!!А коли настане-"за"-подумаємо потім!!!Наразі головне!!!! виділите головне(вибачте за тавтологію)!!!!а потім зявляться....море зявиться бажаючих отримати наші голоси

Для мене ідеал ВР - Свобода та Рускій блок. Можливо так скоріше розвяжеться питання з Україною. А взагалі чекаю коли зявиться перша українська партія, яка б заявляла про необхідність розділу "Украины". Думаю, така партія зявиться вже скоро. Всім набридла ця метушня. Якщо покоління 40 і старше, виховане радянською армією ще має якісь звязки зі своїми однолітками зі сходу, то для мене наприклад мої однолітки зі сходу чи півдня, це чужі люди, і таких як я багато. Рано чи піздно люди прийдуть до цього. Біда навіть не в тому що в суспільстві існує постійне протистояння, а те що україна зовсім не розвивається, всі сили кинути на протиясння різних частин між собою. Я думаю, адекватні рускіє підуть на переговори про розділ. У більшості є розуміння що ЗУ треба відпустити, по центру не знаю, це вже він як сам себе поведе. Можете кричати що я провокатор, але це реалії наближчого майбутнього, молодь мого складу вирішить майбутнє України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Партія регіонів спустить на мітингуючих підприємців "бойовиків"

відразу в декількох прилягаючих до Києва областях - а саме Полтавській, Житомирській та Кіровоградській - Партія регіонів сьогодні вербувала "бойовиків" для проведення провокацій на столичному мітингу 25 листопада
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли кулемет розконсервувати, га ?

Балачкі без дій, хоч би пляшину з бензином кінули в бік ВР, перевернули і спалили пару автівок, дали по носі парочці депутатів. Результат потрібен. Ситуація що сігарети курити - кури не кури а ефекту 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перевернули і спалили пару автівок

только не обычных, а депутатских...

а то гоним на депутатов - а палим машины пенсионеров :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, порівняно з 90ми склад ВР, я так розумію, змінився дуже сильно.

Ти б ще часи УНР/ЗУНР згадав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підбадьорюючий ролик для мітингувальників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cаме це мав на увазі....

Навіщо далеко іти, спалити біля Луцьк ради, обл ради, авто що на тротуарах потрощити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cаме це мав на увазі....

Навіщо далеко іти, спалити біля Луцьк ради, обл ради, авто що на тротуарах потрощити.

ти уже в дорозі? сірники не забув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он языком отжигает не хуже огнемета

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слышали новость? Тут вот главный по малине заявил, что, дескать, на Майдане собрались коррупционеры. Да, да, в Европе, среди умных людей, так и сказал. То ли его щит напугал, который тоже чуть на него не упал (все ж не погребальный венок, хотя не факт), то ли шампанского на приеме было много, но теперь весь мир знает: украинцы, которые сами за свои деньги, без помощи государства создали себе рабочие места – наибольшие коррупционеры Украины.

Вот, демоны, не хотят становиться рабами и безработными, а вышли протестовать на Майдан с требованием отменить драконовский налоговый кодекс.

Правда, он такой поганый не для всех. Олигархи от его принятия только выиграют. А два миллиона безработных, что вынуждены остаться без куска хлеба, - никому из власти не интересны.

Далі ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, я на майдан, буде щось цікаве, напишу з мобілки або вже потім після повернення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ученые-экономисты выражают крайнюю обеспокоенность в связи с принятием Верховной Радой Украины Налогового кодекса. Они подчеркивают, что ни одно из его предложений по системной налоговой реформе, основанной на принципах экономического патриотизма, справедливости распределения налоговой нагрузки и создания лучших в мире условий для развития предпринимательства, не нашло отражения в принятом 19 ноября 2010г. Верховной Радой Налоговом кодексе.

"Всеукраинский союз ученых-экономистов акцентирует внимание на имеющейся вероятности серьезных негативных социально-экономических последствий для национальной экономики в случае вступления в действие данного кодекса", - подчеркивается в заявлении.

Всеукраинский союз ученых-экономистов считает, что такой важный для экономики страны документ как Налоговый кодекс должен был приниматься Верховной Радой Украины после серьезной независимой общенациональной научной дискуссии на соответствующих научных конференциях и круглых столах, а не после обсуждения в кулуарных рабочих группах и так называемого "всенародного" обсуждения.

Близько 10-ї години 25 листопада на Київському майдані розпочалася акція протесту підприємців Волині.

На початку заходу учасниками мітингу було заповнено приблизно півплощі. Однак надалі, за словами члена координаційної ради по Волинській області Асамблеї малого та середнього бізнесу Костянтина Байчука, їх має збільшитися до 5 тисяч.

http://www.volynnews.com/news/volyn/aktsiya/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а эти на камеру фиксируют чтобы найти и наказать самых активных?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да :)

Трансляция с Киева http://yatv.ru/kat-ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороше зображення і звук http://mistovoli.org/online/

Цяцянка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...