Перейти до змісту

Налітай на свіжину!

fermer

Рекомендовані повідомлення

Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день...

Яка ціна за кг.? Вибачте,не побачила в заголовку! :rolleyes: А скільки мінімум треба брати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна в назві теми! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка ціна за кг.? Вибачте,не побачила в заголовку! :rolleyes: А скільки мінімум треба брати?

Мінімум може бути і четвертина.Але будем бити коли замовлять всю тушку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де свиня знаходиться? Луцьк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 км від Луцька,можлива доставка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не хоче мяса по нормальній ціні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не хоче мяса по нормальній ціні?

Бояться свинячого грипу,треба зразу часник з цибулею пропонувати.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будеш бити після 28 листопада, бронюю четвертину! Або, якщо можна, третину (хочу десь 50 кг)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрав би ляшку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а баранины нету?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а баранины нету?

Баранини нема. Прошу всіх зацікавлених ьв купівлі свинини писати в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 км від Луцька,можлива доставка

Своїм ходом? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти :rolleyes:

а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю.

Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого(((((

Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання....

а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток.

Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна,ви спочатку розберіться в тому, чи 13 грн/кг -це ціна за тушку чи живу вагу,вловлюєте різницю.Візьміть свиню живою, погрузіть, довезіть, А потім ще самі цю свиночку заколіть і порахуйте всі відходи(нутрощі, голова і т.д),іврахуйте ще те, що перед продажем кабана добре нагодують і дадуть багато пити для більшої ваги.Ось тоді,перш ніж давати такий коментар, і взнаєте "адекватну" ціну. Мене просто дивує таке ставлення до простих речей. І ще:сходіть на ринок і побачите там ціни.А ще краще поїдьте до людей в село і побачите чи легко ту свиню вигодувати

а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю.

Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого(((((

Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання....

а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток.

Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше.

Дякую!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна.  :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти  :rolleyes:

якби не знала чим годують, не купувала б. і є іызниця в ціні за живий і не живий вес. не живий завжди дорожче.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна.  :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти  :rolleyes:

якби не знала чим годують, не купувала б. і є іызниця в ціні за живий і не живий вес. не живий завжди дорожче.  

То в чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрав би ляшку.

В резерві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Телефон в пыдписы. Якщо то зізвонимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрав би ляшку.

В резерві

Знято з резерву заднє стегно свині близько 35-40кг!!!25 грн/кг!! Завтра будуть колоти зранку, тому хто хоче швидко відписуйте в приват!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! М"ясо дійсно супер! :smile-zachot: ( моя бабулька- фермер зі стажем оцінила на 10 з 10! )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! М"ясо дійсно супер! :smile-zachot: ( моя бабулька- фермер зі стажем оцінила на 10 з 10! )

На здоров"я

Звертайтесь ще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...