fermer Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 15:47 #1 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 15:47 Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день...
margo4054 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 17:47 #2 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 17:47 Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день... Яка ціна за кг.? Вибачте,не побачила в заголовку! А скільки мінімум треба брати?
talja Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 17:50 #3 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 17:50 Ціна в назві теми!
fermer Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 18:51 Автор #4 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 18:51 Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день... Яка ціна за кг.? Вибачте,не побачила в заголовку! А скільки мінімум треба брати? Мінімум може бути і четвертина.Але будем бити коли замовлять всю тушку...
HelloBoy Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 19:21 #5 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 19:21 де свиня знаходиться? Луцьк?
fermer Опубліковано 15 Листопада, 2010 в 08:20 Автор #6 Опубліковано 15 Листопада, 2010 в 08:20 де свиня знаходиться? Луцьк?10 км від Луцька,можлива доставка
fermer Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 19:25 Автор #7 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 19:25 Ніхто не хоче мяса по нормальній ціні?
REVERS Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 19:43 #8 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 19:43 Ніхто не хоче мяса по нормальній ціні? Бояться свинячого грипу,треба зразу часник з цибулею пропонувати.
Zhyk1984 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 21:31 #9 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 21:31 Якщо будеш бити після 28 листопада, бронюю четвертину! Або, якщо можна, третину (хочу десь 50 кг)...
myhajlyk Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 14:44 #10 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 14:44 забрав би ляшку.
Egoist Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 16:40 #11 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 16:40 а баранины нету?
fermer Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 18:08 Автор #12 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 18:08 а баранины нету?Баранини нема. Прошу всіх зацікавлених ьв купівлі свинини писати в приват
Volyniaka Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 08:09 #13 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 08:09 де свиня знаходиться? Луцьк? 10 км від Луцька,можлива доставка Своїм ходом?
Bestie Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 11:15 #14 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 11:15 я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти
talja Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 11:42 #15 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 11:42 я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю. Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого((((( Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання.... а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток. Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше.
fermer Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 12:56 Автор #16 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 12:56 я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти Шановна,ви спочатку розберіться в тому, чи 13 грн/кг -це ціна за тушку чи живу вагу,вловлюєте різницю.Візьміть свиню живою, погрузіть, довезіть, А потім ще самі цю свиночку заколіть і порахуйте всі відходи(нутрощі, голова і т.д),іврахуйте ще те, що перед продажем кабана добре нагодують і дадуть багато пити для більшої ваги.Ось тоді,перш ніж давати такий коментар, і взнаєте "адекватну" ціну. Мене просто дивує таке ставлення до простих речей. І ще:сходіть на ринок і побачите там ціни.А ще краще поїдьте до людей в село і побачите чи легко ту свиню вигодувати я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю. Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого((((( Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання.... а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток. Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше. Дякую!!!!!
Bestie Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 12:56 #17 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 12:56 я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю. Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого((((( Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання.... а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток. Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше. якби не знала чим годують, не купувала б. і є іызниця в ціні за живий і не живий вес. не живий завжди дорожче.
fermer Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:15 Автор #18 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:15 я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю. Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого((((( Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання.... а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток. Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше. якби не знала чим годують, не купувала б. і є іызниця в ціні за живий і не живий вес. не живий завжди дорожче. То в чому проблема?
fermer Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:20 Автор #19 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:20 забрав би ляшку.В резерві
myhajlyk Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:56 #20 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:56 Ок. Телефон в пыдписы. Якщо то зізвонимось.
fermer Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 20:32 Автор #21 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 20:32 забрав би ляшку.В резервіЗнято з резерву заднє стегно свині близько 35-40кг!!!25 грн/кг!! Завтра будуть колоти зранку, тому хто хоче швидко відписуйте в приват!!
Zhyk1984 Опубліковано 26 Листопада, 2010 в 22:51 #22 Опубліковано 26 Листопада, 2010 в 22:51 Дякую! М"ясо дійсно супер! ( моя бабулька- фермер зі стажем оцінила на 10 з 10! )
fermer Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 13:40 Автор #23 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 13:40 Дякую! М"ясо дійсно супер! ( моя бабулька- фермер зі стажем оцінила на 10 з 10! ) На здоров"я Звертайтесь ще
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.