Перейти до змісту

Налітай на свіжину!

fermer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день...

Опубліковано

Продам свинину,вирощену тільки на натуральних кормах.Тушка в районі 150 кг,можливо половинами.На даний момент худобина ще відгодовується.Залежно від бажання покупця може бути підготовлена на будь-який день...

Яка ціна за кг.? Вибачте,не побачила в заголовку! :rolleyes: А скільки мінімум треба брати?

Опубліковано

Яка ціна за кг.? Вибачте,не побачила в заголовку! :rolleyes: А скільки мінімум треба брати?

Мінімум може бути і четвертина.Але будем бити коли замовлять всю тушку...

Опубліковано

Якщо будеш бити після 28 листопада, бронюю четвертину! Або, якщо можна, третину (хочу десь 50 кг)...

Опубліковано

а баранины нету?

Баранини нема. Прошу всіх зацікавлених ьв купівлі свинини писати в приват

Опубліковано

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти :rolleyes:

Опубліковано

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна. :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти :rolleyes:

а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю.

Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого(((((

Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання....

а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток.

Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше.

Опубліковано

Шановна,ви спочатку розберіться в тому, чи 13 грн/кг -це ціна за тушку чи живу вагу,вловлюєте різницю.Візьміть свиню живою, погрузіть, довезіть, А потім ще самі цю свиночку заколіть і порахуйте всі відходи(нутрощі, голова і т.д),іврахуйте ще те, що перед продажем кабана добре нагодують і дадуть багато пити для більшої ваги.Ось тоді,перш ніж давати такий коментар, і взнаєте "адекватну" ціну. Мене просто дивує таке ставлення до простих речей. І ще:сходіть на ринок і побачите там ціни.А ще краще поїдьте до людей в село і побачите чи легко ту свиню вигодувати

а ви знаєте, чим кормили ту свинку за 13 грн???Вам відомо, що для того, щоб виросла свиня вагою до 1,5 м. потрібно до 1 року?? Порахуйте приблизно витрати, і я думаю ,що навіть, якщо взяти по 25 грн. за кг, то буде збиток продавцю.

Жаль мені тих людей, які чорно-невидно працюють в селі, а потім слухають докори, що то дорого(((((

Bestie, ви б викормлювали свиню протягом року, щоб отримати за неї 1300-1500 грн.???? Це риторичне питання....

а багато людей, на жаль, так роблять і продають спекулянтам м"ясо за 13-14 грн. собі у збиток.

Якщо працю селянина буде так оцінювати і держава, і окремі люди, то дуже швидко натуральне м"ясо і молоко будуть шукати через хороших знайомих і переплачувати в кілька разів більше.

Дякую!!!!!

Опубліковано

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна.  :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти  :rolleyes:

якби не знала чим годують, не купувала б. і є іызниця в ціні за живий і не живий вес. не живий завжди дорожче.  

Опубліковано

я собі замовила по 13 грн за кг. Шановний в вас ціна трохи неадекватна.  :angry2: На ринку по 25грн\кг можна рубанку в разі чого взяти  :rolleyes:

якби не знала чим годують, не купувала б. і є іызниця в ціні за живий і не живий вес. не живий завжди дорожче.  

То в чому проблема?

Опубліковано

забрав би ляшку.

В резерві

Знято з резерву заднє стегно свині близько 35-40кг!!!25 грн/кг!! Завтра будуть колоти зранку, тому хто хоче швидко відписуйте в приват!!

Опубліковано

Дякую! М"ясо дійсно супер! :smile-zachot: ( моя бабулька- фермер зі стажем оцінила на 10 з 10! )

На здоров"я

Звертайтесь ще

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...