Перейти до змісту

Икона Сталина в Киево-Печерской Лавре

max

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось таких і потрібно, на німецьку палю !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на війну тих гадів на фронт особливо ту вівцю-дурня в берцах шо ікону тримає , ось тоді я б побачив як би вони говорили і протестували якби кулі над головою летіли і один не виликий крок і ти труп а ще краще іх відправити в 32-33-ті роки в звичайне українське село в роки голодомору, ось тоді був би їм Сталін і тоді б тримали йому ікони але шось я не впевнений , скоріж за все повсиралися б вони з переляку !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на війну тих гадів на фронт особливо ту вівцю-дурня в берцах шо ікону тримає , ось тоді я б побачив як би вони говорили і протестували якби кулі над головою летіли і один не виликий крок і ти труп а ще краще іх відправити в 32-33-ті роки в звичайне українське село в роки голодомору, ось тоді був би їм Сталін і тоді б тримали йому ікони але шось я не впевнений , скоріж за все повсиралися б вони з переляку !!!

alovin, а ты был на войне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, ну це фініш - бандита в молодості, ката,  параноїка, творця диявольської системи, яка нам і досі "гикається"  - і на ікону  :_14:

Ну бабульки ладно, по "сильной рукє" таскуют, а молодь куди? 

От такі *sensored* і голосують за "маємо, що маємо".  dry.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Статья попахивает бесовщиной и каким-то оккультным учением. Что это за "праздник" вообще такой Самайн? Первый раз слышу. Никто денег в лавре не требует за вход - это не правда, скорее всего иерей хотел остановить это помешательство.

мы проникли на церковную территорию бесплатно.

Такое впечатление, что они диверсию шли совершать на территории врага.

Православные прихожане, при виде иконы Сталина, приходили в религиозный экстаз и начинали истово молиться.

Скорее всего прихожане приходили в ужас при виде гонителя церкви и молились об избавлении их от этого кошмара.

В церкви мы освятили икону

Да фиг вам, а не освящение. Это наглое вранье.

У оккультистов вообще все с ног на голову перевернуто и все насквозь пропитано ложью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После завершения первой части обряда, обладатели чудодейственной иконы совершили марафон по Лаврским пещерам, чтобы Сталин мог подружиться со святыми мощами. Впрочем, святые не захотели с ним играть, тихо лежали в гробах и мироточили.

суцільний брєд.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені перформанс сподобався. Він якийсь щирий, правдивий, коротше, не хохляцький (зеус привіт!)

Краще правду-матку рубати, де все просто і зрозуміло, чим витись як вуж на сковородці акі левченкі і коліснеченкі.

Ось є сталін, ось є народ, ось добро, ось зло. Справді, чудовий перформанс.

Ще по цій темі:

«Почему судьба дарит нам бездарей, ничтожества из числа правителей, за исключением одного — Сталина», — спросил с трибуны глава «Союза офицеров» Станислав Терехов, сорвав аплодисменты большой части собравшихся. Другой выступавший, отставной генерал, критикуя сокращение числа офицеров в ходе реформы, похвалил Германию, которая, по его словам, после Версальского договора сохранила офицерский корпус и затем, при Гитлере, сумела «за три года создать самую сильную армию в мире».

Оце супер. Завжди казав що кацапи в глибині душі поважають гітлерівську німеччину, прагнуть бути схожими на них. Ось це і наружу і лізе. Теж, плюс. Може в когось в голові щось прочиститься. Хороший дядька, правдивий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та стаття - стьоб, хіба ні? ЧИ тут все сурйозно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та в принципі стьоб, але для деяких все серйозно. Я думаю тут більше гіркої правди під маскою стьобу (див. вступ до статті).

Ну а в рф словосполучення "православний сталініст" вже давно ні в кого не викликає подиву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а в рф словосполучення "православний сталініст" вже давно ні в кого не викликає запитань.

сталінуті на всю голову!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каждый создает себе свое божество

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...