sergij Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 10:40 #1 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 10:40 нужны электрики-слаботочники (пожарная сигнализация, домофоны...)
Bit Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 13:10 #2 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 13:10 ну це якись пзд ц. ні контактів, ні умов роботи, ні умов проживання. ні сум.. ні назви контори. нічого. навіть телефону контактного нема. ти шо, дебілів шукаєш яким тільки інет провели?будь я модером-я б тебе в баню на місяць впер, якшо не в перманент.
Zerotul Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 13:20 #3 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 13:20 ну це якись пзд ц. ні контактів, ні умов роботи, ні умов проживання. ні сум.. ні назви контори. нічого. навіть телефону контактного нема. ти шо, дебілів шукаєш яким тільки інет провели?будь я модером-я б тебе в баню на місяць впер, якшо не в перманент.У рабства нету условий и договоровНа счет бани-счас придет дядя модер и выдаст путевку в сауну
Bit Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 13:41 #4 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 13:41 ахахах) на рахунок рабства, то ти правий. бо тут саме ним і попахує)) ніякої конкретики... до чорта на кулічки.
DarkMonk Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:30 #5 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:30 Чё вы набросились на человека... Он не ищет рабочих, он просто констатирует ФАКт, что мол так и так, нужны там дескать люди такие, а он не при-делах..... просто слышал о дефиците такой специальности.
IncvizitoR Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 15:47 #6 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 15:47 Нє, я думаю як мінімум автор має вказати хочаб через який робочий термін тим електрикам віддадуть паспорти...
sergij Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:54 Автор #7 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:54 ну це якись пзд ц. ні контактів, ні умов роботи, ні умов проживання. ні сум.. ні назви контори. нічого. навіть телефону контактного нема. ти шо, дебілів шукаєш яким тільки інет провели?будь я модером-я б тебе в баню на місяць впер, якшо не в перманент.А ще зазвичай пишуть, що ніколи на клятих москалів працювати не будемо, тому що ми горді і краще будемо сидіти дома без роботи і патякати, що зараз вилізе з монітора рука Москви забере у нас паспорти і зажене нас у рабство ... ну і тому подібне...А тепер трошки від себе, Вам у відповідь шановний "Bit".1.Мені дуже приємно, що завдяки Вашим коментарям, моя тема знаходиться на першій сторінці.2.Дякувати долі, Ви не модератор, я думаю, що модератор спочатку попередив би про порушення якихось правил форуму, а потім вже відправляв би помитися у лазню.3.І останнім пунктом іде запитання: ви кваліфікований електрик-слаботочник чи все таки кур'єр, тому що я бачив Ваш коментар і в попередній темі?
Zerotul Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 21:49 #8 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 21:49 А ще зазвичай пишуть, що ніколи на клятих москалів працювати не будемо, тому що ми горді і краще будемо сидіти дома без роботи і патякати, що зараз вилізе з монітора рука Москви забере у нас паспорти і зажене нас у рабство ... ну і тому подібне...А тепер трошки від себе, Вам у відповідь шановний "Bit".1.Мені дуже приємно, що завдяки Вашим коментарям, моя тема знаходиться на першій сторінці.2.Дякувати долі, Ви не модератор, я думаю, що модератор спочатку попередив би про порушення якихось правил форуму, а потім вже відправляв би помитися у лазню.3.І останнім пунктом іде запитання: ви кваліфікований електрик-слаботочник чи все таки кур'єр, тому що я бачив Ваш коментар і в попередній темі?Дорогуша,вы находитесь в спец разделе в котором есть определенные требование к оформлению.Будьте любезны оформить заявку до конца,ибо на вашу тему пойдет жалоба и думаю не одна
Bit Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 18:43 #9 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 18:43 Шановний користувач Сергій.1. мені не шкода. тіштесь і далі2. дякуйте долі і надалі, що я не модератор. бо форум був би рази в три чистіший і ви були б в бані. відносно попереджень і правил! шановний, коли ви реєструвались на форумі, ви мали ознайомитись з його правилами. а коли постили тут оголошення, мали ознайомитись з правилами розділу. все як у кримінальному кодексі-незнання законів не звільняє від відповідальності. це не форум на юкозі, де три активних юзера, яких треба будь-яким чином утримати, бо форум вмре. форум житиме і без вас.. тут вам ніхто нічого не винен. 3. моя спеціальність далека як від одного, так і від другого. і я не збираюсь сперечатись з вами чия вища освіта крутіше-ваша чи моя.4. майте якусь повагу до людей. ви не статтю сюди постите, типу які вакансії треба в росії. ви постите пропозицію роботи, яка вирішує життя людей. їхати чорт-зна куди, чорт-зна на яких умовах, до "чорта на кулічки", ви вважаєте нормальним? і так, у мене є знайомий, який має потрібну вас кваліфікацію і якого цікавила б дана вакансія, якби вона була розписана конкретно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.