Перейти до змісту

Акваріумні магазини

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную в даній темі залишати інформацію/відгуки про магазини та продавців, які займаються товарами для акваріумістики.

Магазини Луцька:

- "Природа"

пр.Волі, 39а

(0332)240468

Графік роботи:

Пн-Пт - 10:00-18:00;

Сб - 10:00-16:00;

Нд - вихідний;

без перерви на обід.

Асортимент як попадеш. Якщо пощастить, можна застати рідкісні для Луцька види, в рази дешевше, ніж у "варшавських" магазинах. Обладнання для середніх акваріумів доволі багато. Є обладнання для великих акваріумів.

Багато саморобних акваріуміві непоганої якості. Є також фабричні.

Мінуси: можуть без мук совісті продати хвору рибку, хоча в самому магазині приймають міри по лікуванню. Рослини представлені дуже бідно.

IMG56-1203084970.jpg

IMG56-1203085014.jpg

IMG56-1203085026.jpg

IMG56-1203085055.jpg

Виставковий акваріум

IMG56-1203084995.jpg

- "Зоомагазин".

Хороший асортимент по обладнанню, рибах, рослинах.

Мінуси: інколи незрозуміло завищена ціна на рибу.

IMG56-1202984209.jpg

IMG56-1202984604.jpg

IMG56-1202984691.jpg

- Магазин "Зоолюкс"

вул.Івана Франка, 46

(0332)240243

Графік роботи:

Пн-Пт - 09:00-18:00;

Сб - 10:00-17:00;

Нд - 10:00-15:00;

перерва на обід - 13:00-14:00.

Широкий вибір риби і тераріумних жителів. непоганий набір обладнання для малих та середніх акваріумів. Досить добре представлений рослинний світ.

IMG56-1203320639.jpg

IMG56-1203085101.jpg

IMG56-1203085111.jpg

- Магазин "Акваріум"

пр. Волі, 35

(0332)726580, (093)1534560, (066)3152181

Графік роботи:

Пн.-Пт. 10:00-19:00

Сб. 10.00-18.00

Нд. 11.00-18.00

Без перерви на обід.

Хороший вибір обладнання. В продажі є повністю оформленні акваріуми. Можна підібрати рослини, рибу (рідкісні для Луцька види) з ширококого асортименту.

IMG_2839.JPG

IMG_2843.JPG

IMG_2849.JPG

IMG_2845.JPG

IMG_2851.JPG

"Декоративна рибка"

пр.Волі, 20

(050)5177033

Графік роботи:

Пн-Сб - 10:00-19:00

Нд - 10:00-16:00

без перерви на обід;

Інтернет-магазини:

- "Арована" http://www.arowana-im.com.ua/

Відразу орієнтовані на доставку по Україні (вмовляти нікого нетреба). Широкий асортимент обладнання. Приємні ціни - частина нижча за луцькі (не реклама, просто ділюсь враженнями).

Мінуси: не хочуть відправляти товари на маленьку сумму (я їх в принципі розумію). Не відправляють лампи (теж понятно, враховуючи нашу доставку). Хоча на рахунок останнього всетаки можна домовитись, але на свій страх і ризик...

IMG56-1202984835.jpg

- "У Водяного" http://eshop.aquariumist.in.ua/

IMG56-1202984796.jpg

- Даніо http://www.danio.com.ua - молодий і досить непоганий магазин

logo.jpg

- http://www.aquashop.com.ua - великий асортимент, але магазин орієнтується на опт :P

- http://www.aquafish.com.ua/ - непоганий магазин - без проблем відправляють в Луцьк, правда зустрічати треба в Ківерцях

companyname.gif

- http://www.discus.net.ua/

- Магазин "Фішка" http://allfish.com.ua/ - теж орієнтовані більше на опт, але завжди можна домовитись :P

- Магазин "Оскар" http://www.oscar.myfamily.in.ua/ - молодий рівненський магазин. Дуже схожий на "Аровану"

- Магазин "АкватеК" http://aquatek.com.ua

ЗІ. Враження від магазинів - моє власне ІМНО...

Дякуємо за доповнення Dream

• Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да действительно магазины хорошие и у всех что-то есть интересное и полезное....переодически выгребаем интересные вещи, а в основном работаем напрямую с поставщиками с Польши, Германии,России ....намного дешевле, но и с нашими магазинами тоже. У Тани всегда можно подстраховатся и взять то что необходимо, на Микросервесе тоже отличные ребята....каждому своё....

Опубліковано
Да действительно магазины хорошие и у всех что-то есть интересное и полезное....переодически выгребаем интересные вещи, а в основном работаем напрямую с поставщиками с Польши, Германии,России ....намного дешевле, но и с нашими магазинами тоже. У Тани всегда можно подстраховатся и взять то что необходимо, на Микросервесе тоже отличные ребята....каждому своё....

Ну так скинь в личку свой телефон, может привезете и мне аквариум. :angry2: "У Тани" я так понял это на базаре возле валютчиков? Если так то это я от Тани жду так долго звонка.

Опубліковано

keepo, ты забыл про ребят которые собираютя в выходные на Варшавке в низу... А вооще в городе очень много "леваков" которые зарабатывают на этом деньги, везут и расстения, и оборудование, рыбу... И тут дело вкуса.. Лох он и в африке - лох... Позавчера были у женщины которой приперли с польши банку с аллюминевой крышкой.. Цена - бахнутся мона... Мы отказались запускать ее банку...( хотя то же мона было хапнуть деньжат :angry2: ) Еле уговорили заказать у Тани... Заказ обошелся в 5 раз дешевле... Запустим выкину фотки...

Опубліковано

mikromuha, на вихідних постараюсь сходити на варшавку взнати побільше інформації, оскільки крім того що вони там є, поки нічого написати неможу...

Можна і "ліваків" сюда вписати - аби вони були непроти. Топік для того і створений, щоб обговорювати де, що і почом...

Опубліковано
Ну так скинь в личку свой телефон, может привезете и мне аквариум. :) "У Тани" я так понял это на базаре возле валютчиков? Если так то это я от Тани жду так долго звонка.

dimmon, а мож все таки на рыбалку ? :angry2: Вон ребята щук душат... (я не уговариваю ... :P )

Мне бы с сайтом разобраться, видио по аквариумам и фоток то что делаем море... Да и так ведь постоянно что то новое получаем... Вчера в ресторан "Пирамиду" поселили женщину, красавицу к пираньям... Есть на что посмотреть....

Удачи..

Опубліковано
dimmon, а мож все таки на рыбалку ? :P Вон ребята щук душат... (я не уговариваю ... :) )

:) А ты откуда знаешь что я рыбак :):angry2::P Последний раз возле горохова я штук семь щучек взял. Как подмораживать стало вот и не ездил.

Опубліковано
Вчера в ресторан "Пирамиду" поселили женщину, красавицу к пираньям... Есть на что посмотреть....

Посмотрел ... ИМХО не впечатлило. Не люблю больших рыб, а тем более пираий. Суматранцов люблю, неончиков :)

Опубліковано

Привідкрию вам страшну тайну.

Скоро в п. mikromuha зявиться власний сайт з невеличким магазином.

Правда дизайн і архітектура сайту специфічні (авт. mikromuha).

І от точно не знаю як в часі :) .

Опубліковано

Это хорошая и приятная новость......

Но пока к делу...на сегодняшний день есть....

Крупная печёнка для аквариумных рыб...№5:

- высоко калорийный корм

- витамины A,E,D

- масса 35г.

- фасовка: пакет 9Х5

- срок годности: декабрь 2008

- цена: договорная

- минимальный заказ: 5 штук с доставкой по городу

Есть возможность расфасовки по 1кг и больше, а также оптовой закупки ....

Опубліковано

Був вчора на базарі - продавці відмовились дати контактну інформацію, оскільки побоюються податкової. Тому всіх бажаючих велькам на Варшавський ринок, нижні торгові площі головного павільйону, субота-неділя з 9.00 до 14.00.

Я так зрозумів, що усіх рибок вони не виносять туди, тому якщо треба щось конкретне - питайтесь.

ЗІ. на розкладках завжди можна купити живий корм (мотиль).

Опубліковано

Людина прислала листа, після того як продивився дану тему - нижче його зміст

Добрий день!

Я маю скоро випустити книжку для дітей.

Це буде друге доповнене та розширене перевидання моєї книжки "Акваріум школяра". Там я хочу на допомогу всім школярам України дати перелік (каталог) зоомагазинів України по областях та містах.

Мені б дуже хотілось мати всі діючі Е=мейли власників зоомагазинів щоб домовитись з ними внести до каталогу тих хто погодиться. Я нічого не буду мати на цьому - тобто я не буду з них брати кошти на додаткове складання каталогу, на папір та друк - я це зроблю за власний рахунок, однак вони мають допомогти поширити книжку в Україні, бо українська дитяча книжка перебуває у нас у великій біді.

Отже, кожен власник магазину, який погодиться реалізовувати книжку для дітей і відповідно добре заробляти на цьому - будек мати таку можливість.

Якщо Ви мені надішлете прізвища та мейли лучан або ще будь яких міст та районних центрів - буду Вам дуже вдячний.

Мабуть нині це єдина можливість залишилась для нас поширювати книжки для дітей.

З повагою, Микола Рудь

Якщо маєте бажання - звертайтесь uvira[at]ukr.net, Микола Рудь.

Опубліковано
Був вчора на базарі - продавці відмовились дати контактну інформацію, оскільки побоюються податкової. Тому всіх бажаючих велькам на Варшавський ринок, нижні торгові площі головного павільйону, субота-неділя з 9.00 до 14.00.

Я так зрозумів, що усіх рибок вони не виносять туди, тому якщо треба щось конкретне - питайтесь.

ЗІ. на розкладках завжди можна купити живий корм (мотиль).

Я був присутній при тому. По перше ти був не дуже наполегливий :P , а по друге вони не розуміють, що їм це дасть. Є ще один момент, не кожен захоче щоб до нього приходили або дзвонили додому.

Якщо ти ще маєш бажання довести справу до кінця, можу посприяти. Ти підготов інформацію про те, що вони з того будуть мати (якщо маєш можливість, то в друкованому вигляді, щоб вони вдома посиділи подумали), а я проведу з ними роз'яснювальну роботу :).

P.S. Доречі Сергій, який mikromuha, ти міг розпочати з себе і написати тут які послуги ти надаєш, і що ти можеш продати.

Опубліковано

Quiet, згоден, що не вмовляв нікого, але ти сам бачив як до пропозиції поставились :) а фраза про податкову мене просто добила...

Єдине, що не смекнув, то це запропонувати розповісти про себе не як про продавців, а просто як про любителів певних напрямків акваріумістики/видів риби/рослин, а продавати чи ні, це вже особиста справа кожного.

На рахунок приходили/дзвонили додому, то це не обов"язково. Можна просто дати свій е-мейл, або пропонувати зустрітись на базарі на вихідних.

Ти підготов інформацію про те, що вони з того будуть мати

Ок, підготую і надрукую, буду тільки вдячний за допомогу. Ближче до кінця тижня треба буде змаякуватись і домовитись про зустріч. Якщо є аська - стукай побалакаємо.

Опубліковано

...слышал что открывается новый аквариумный магазин в городе...кто что знает про это?

Опубліковано
...слышал что открывается новый аквариумный магазин в городе...кто что знает про это?

Я тоже слышал что открывается. Ко мне через "вторые руки" обращались за координатами оптовых поставщиков. Но насколько я знаю это все только в стадии расчетов и просчетов. Может к лету откроют.

Опубліковано
.. а где примерно и что это за люди...

Я понятия не имею <_< . Ко мне обратился знакомый, суть в том, что то ли его знакомая, то ли знакомая знакомой, :D (я просто не вникал) хочет открыть аквамагазин (или зоомагазин), и не мог ли я дать координаты тех оптовых поставщиков акваоборудования которых я знаю. Я и дал тех что знал.

Я спрашивал, он сам толком ничего не знает...

• 2 місяця потому...
Опубліковано
Вже зодва місяці закритий магазин "Аквасвіт", шкода...

По вихідних виходять на базар з виноскою...

Опубліковано

це ті що на виносці дискусів продають?

Опубліковано

це ті що на виносці дискусів продають?

Так

• 7 місяців потому...
Опубліковано

На Франка 26, десь місяці 2 назад, відкрився новий акваріумний магазин: досить непоганий асортимент риби, обладняння небагато :blink:, ціни середньолуцькі.

Фоток поки нема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...