leviks Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:43 #26 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:43 >>платять 800 грн. Типова розмова при співбесіді: - Я програміст! Знаю пограмування! Всьо програмую, всьо можу, - скіко платите? - Ок. Напиши сортування масиву, можна ручкою на бумазі, можу компютер дати... - Ну .... я з цим по ходу розберуся... Мені треба згадати.... Я давно не програмував... Менше ніж 2 тисячі працювати не буду! - А SQL знаєш? - Та шо там його вчити?! Фігня, розберуся! Яка зарплата в мене буде?! Так, були такі шо не було за шо платити й 800. Елементарного синтаксису команд не знає, а вже крутий перець! Таких перців багато ходить. А робити - нема кому. Хто вміє - той нормально має.
invited Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:56 #27 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 13:56 ок, а у вас взагалі навчитись можна, бажаючому працювати в IT індустріїї?
leviks Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 14:08 #28 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 14:08 ок, а у вас взагалі навчитись можна, бажаючому працювати в IT індустріїї?>>Таким кандидатам, що пройшли відбір, буде забезпечене інтенсивне навчання.Звичайно, суть цього поста - залучити людей, що цікавляться, навчити, дати роботу
Arden Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 14:41 #29 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 14:41 >>платять 800 грн. Типова розмова при співбесіді: - Я програміст! Знаю пограмування! Всьо програмую, всьо можу, - скіко платите? - Ок. Напиши сортування масиву, можна ручкою на бумазі, можу компютер дати... - Ну .... я з цим по ходу розберуся... Мені треба згадати.... Я давно не програмував... Менше ніж 2 тисячі працювати не буду! - А SQL знаєш? - Та шо там його вчити?! Фігня, розберуся! Яка зарплата в мене буде?! Так, були такі шо не було за шо платити й 800. Елементарного синтаксису команд не знає, а вже крутий перець! Таких перців багато ходить. А робити - нема кому. Хто вміє - той нормально має. Ой, щось Ви загнули) Не думаю, що людина, не знаючи, як посортувати масив ризикне йти влаштовуватися на роботу програмістом)
SysR Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 15:04 #30 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 15:04 >>платять 800 грн. Типова розмова при співбесіді: - Я програміст! Знаю пограмування! Всьо програмую, всьо можу, - скіко платите? - Ок. Напиши сортування масиву, можна ручкою на бумазі, можу компютер дати... - Ну .... я з цим по ходу розберуся... Мені треба згадати.... Я давно не програмував... Менше ніж 2 тисячі працювати не буду! - А SQL знаєш? - Та шо там його вчити?! Фігня, розберуся! Яка зарплата в мене буде?! Так, були такі шо не було за шо платити й 800. Елементарного синтаксису команд не знає, а вже крутий перець! Таких перців багато ходить. А робити - нема кому. Хто вміє - той нормально має. От, мене аж цікавість заїла, гіпотетично є кандидат який задовільняє всі поставлені вимоги, і вчити його непотрібно, скільки Ви такому кандидату ЗП запропонуєте? Тільки без бла-бла-бла, конкретну цифру будь-ласка, а то ходите ви тут кругом да навколо, а толком сказати нічого не можете.
DrFaust Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 15:16 #31 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 15:16 ох як з'агрились ))) знавби не писав би попередній пост )))З.І. Вітя це твоя кантора? Тоді сумнівів немаю, зп не буде обідною.
zolexiy Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 06:26 #32 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 06:26 ох як з'агрились ))) знавби не писав би попередній пост ))) З.І. Вітя це твоя кантора? Тоді сумнівів немаю, зп не буде обідною. Не ти б написав, то ще хтось би написав. Це ж борда. Тут флудерастів повно. Тут прийнято базікати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.